Vecka 26 <3

Hej på er alla!

Har inte skrivit på över 2 veckor nu det är för vi har fortfarande ingen data o jag måste erkänna att de e ganska skönt o inte ha någon för när man hade en så var man inne varje dag o man blev nästan beroende av de för man var tvungen och gå in o skriva o ha sig. Men de känner jag inget behov av längre plus så har jag så full upp nu med allt så jag hade nog inte hunnit. Men måste även erkänna att jag saknar de lite hihi :)

Efter ha varit hemma med thilde hela förra veckan för hon var sjuk så har vi kommit in i våra rutiner igen med jobb o dagis. Allt går jätte bra, thilde trivs på dagis o jag jobbar o står i, skönt!
Fick även min första lön på väldigt länge nu o för dom som inte har något jobb eller bara e hemma förstår mig hur skönt de e med o tjäna sina egna pengar för engångs skull. Låter precis som om jag varit lat o inte velat jobba utan bara blivit upp passad o levt på mikko,men de har jag typ gjort ju levt på mikko då. Men vi har klarat oss bra på en lön, men de e så skönt att äntligen bidra med lite, riktigt nice!


Nu är jag i vecka 26 o tiden den bara rinner iväg,tycker det går för fort men jag njuter av varje minut av o ha bulle i ugnen, älskar de!
Många säger att man bli större med andra barnet men jag är lika stor nu som när jag väntade thilde o har bara gått upp 4 kg, peppar peppar tar i trä haha. Nä men de e skönt de blir väl så att allt kommer när de börjar närma sig den stora dagen som med thilde.



E nyfiken på vad som gömmer sig här inne,vem de e som kör såna runder, sparkar o har sig :)
Vad tror du de blir för en liten filur? :)

Älskar min mikko, du e de bästa som finns <3

Just nu är jag o loppan hemma hos mormor o maddi o myser. Och thilde har hjälpt mormor o måla o gissa om hon tyckte de var roligt, det kan jag intyga att de hade hon lilla loppisen!

Nu får vi se när jag skriver nästa gång, seee yaa!
Kisses!


Mysig Noah Kväll <3

Japp det vad jag har i dag en mysig noah kväll :)
Johan fyller år på måndag men dom firar honom idag med o bowla o äta påsk middag. Men lilla jag kan inte vara med för jag har så ont i min rygg o i bäcken benet så jag stannar hemma med noisen i stället. Så mysigt o få ha honom alldeles för sig själv, men just nu så ligger prinsen o sover.

Mikko har jobbat hela dagen idag så han e hemma med thilde, så dom får en mysig pappa o dotter kväll idag. Det är inte så ofta de händer så båda tyckte de skulle bli mysigt, äta godis o bara mysa :)

Har varit ledig hela veckan men dock legat sjuk men det börjar bli bättre nu men e så trött på o vara förkyld. Men jag o loppan har haft en underbar vecka o man rikitgt ser på henne hur skönt hon tycker de e o vara hemma.

Måste berätta en sak när jag o thilde var ute o gick så hade månen kommit fram o det var halv måne. och thilde har bara sett när den när de e fullmåne, men så tittar hon upp på månen o så säger hon " mamma månen har gått sönder" "månen trillar ner på thilde". Hur gulligt e inte de, månen gått sönder, min lille fiseloppa.

nä nu vaknade noah.
ciaoo


RSS 2.0