Mitt i natten!

Ja det e just vad de e mitt i natten klockan e typ halv två o här ligger jag o e klar vaken o inte kan sova. Gossen somnade typ vid tolv sån nattramlare han e, sen låg jag o kolla lite film men stängde av för Theodore höll på o vakna. Efter en stund hör jag att Mikko var uppe för han somnade på soffan o mår inte alls bra min älskling så jag gick ner o pyssla om honom lite o nu ligger jag här bredvid min underbara snarkandes lille son o inte kan sova. Thilde sover över hos mormor o morfar i natt var ett tag sen så de tyckte hon skulle bli skoj, få vara hemma o busa med maddi o morfar i morgon medans jag städar o fixar lite till på torsdag för då e de ingen vanlig dag i detta huset. Utan vår thilde fyller redan 3 år så vi ska ha kalas för henne o självklart ska hon ha de bästa :) Andra gången jag bloggar från min nys vän o de går faktiskt rätt bra bättre o bättre blir de i alla fall haha! Nä nu ska jag försöka sova lite innan älsklingen vaknar o vill ha sig en liten slurk ;) Sov gott God natt!

Hej svejs

Mitt första inlägg med min nya vän iphon :) haha de tar sin lilla tid o skriva med den o tycker det ser lite löjligt ut när man håller på o trycka med sitt finger haha men måste erkänna att det är ganska kul ändå hihi. var i stan igår o skulle fixa dom sista klapparna men jag kan säga de att jag är dock inte klar. Ska ner till maxi sen o fixa någraen i detta vädret e de inget skoj faktiskt men vad gör man inte för o hjälpa sin gode vän tomten med klapparna haha. nä nu ska jag fixa lite innan vi ger oss iväg. Puss o kram

Hmmmm??

Kaminen e varm, ljusen tända o älskling lagar mat. O våra fina kids e goa o glada som alltid. Allt kan bara vara så underbart!

Jag måste ha en ny mobil men jag vet inte vilket jag ska ha, vill ju pröva på något nytt men e osäker när de kommer till e här med peka med fingret haha. När man har barn så e de inte så lätt med en sådan. Inte när man ska skriva sms i alla fall, när man behöver använda båda händerna för o skriva. De e någ de enda som e problemet med en iphon, så jag får spåna vidare på de. Så lite råd om de skulle sitta fint ;)

Nä nu e maten färdig, sen blir de gottis o chips o ännu mer myss!
Älskar diiig Mikko!!
Mina älskade Trollisar <3


En kick

När man själv får en liten gosig bebis e verkligen en sådan adrenalin kick så de slår om de, finns inget finare i denna värld än när man får se sin efterlängtade bebis som man skapat med den finaste människan som finns. Det e svårt o förklara känslan när man får se sitt lilla knyte för första gången, man måste själv vara med om de för att förstå. De e så UNDERBART!!

Och när någon annan får en liten får man oxå en kick, typ jag vill oxå ha en liten ny bebis. Det har jag nu ju men känslan kommer tillbaka o när man vet hur de e så ja som sagt de går inte o förklara!!!! haha!! Men än e de inte sista gången man får känna den känslan ;) hihi

Grattis J o L till eran lilla prinsessa!

Idag har jag äntligen fått träffa min noisen o han e bara för go. Vi skulle bakat lussebullar men när vi väl kom hem så kom vi på att vi glömde jästen så de blev ingen bak haha. Men då har vi anledning o träffas igen ;)
Blev även en liten träff med patricia o gose wilton, hoppas du blev nöjd med klippningen annars e de bara till o slå en pling ;)

NU börjar julkalenden som e så bra haha
Ha de!!


Synsk.. buuu!!

Oj nu har jag inte skrivit på länge men har inte mått så bra har varit sjuk o sen har jag bara inte orkat skriva här inne. Men nu när jag har lite tid över så tänkte jag lämna några rader :)

Calinen o noisen skulle kommit idag men de kom någon till dom som skulle fixa med deras värmepump så de blev ändrat till i morgon :)
Vill ni veta något skumt o räligt, redan igår kväll kände jag på mig att de inte skulle bli något idag o se nu så blev de inget. Har känt de på mig många gånger innan när jag bestämt me någon, rätt skumt. E kanske lite synsk av mig, vem vet vad jag kan se så akta er ;)

Ooo äntligen så har jag fått min efterlängtade skinnfäll till gossebebisen, tack vare min mamma o så snäll som hon e så fick han den som julklapp av henne. O de kunde inte bli en bättre julklapp för nu när de e så kallt så behövde han verkligen en sådan. Jag e ute o går i prencip varje dag så de behövs en sån varm o gosig grej i vagnen till honom. Super nöjd e jag :)

Vet ni vad de e snart julafton o jag har bara köpt en klapp o den har älskade noisen redan fått så jag har en del kvar. Men jag vet absolut inte va jag ska köpa till alla jag ska ha klapp till, o som vanligt e jag alltid ute i sista minuten o de kommer jag vara detta året med om jag känner mig själv. Usch nä, denna julen e egentligen bara en massa måsten o stress!!!

Nu ska jag o loppan klä granen tänkte jag :)

Puss o kram

Facebook status

Kan verkligen säga att denna sammanfattninig av min status på facebook på hela 2010 är verkligen den bästa på hela året. Läs den så förstår du varför ;0)




Såå trött

Idag är jag verkligen ingen människa e så trött, men i natt har de inte varit theodore som har varit vaken utan thilde. Vet inte varför de blivit så men de e väl en period om har fått nu både mina troll. Hoppas verkligen de går över snart, men jag ska inte klaga för de kunde varit värre ;)

Nu sitter jag o thilde o tittar på julkalendern måste faktiskt säga att den e bra jämnfört med dom senaste årens kalendrar så e denna jätte bra. Dom andra var verkligen inte varit något hit.

Fick ett tips om att ikea har såna skinn fällar, dom har såna o dom e super fina o e precis som jag vill ha. Men saken e den att som e inte till barn, där e en massa kemikalier i dom som barn inte får andas in o är jätte farligt. Annars hade jag köpt en där. Men tack för tipset ändå :)

Nu ska jag göra i ordning thilde som snart ska till dagis.

Ha en bra dag :)

Besviken

Har inte orkar skriva nåhra inlägg dom senaste dagarna för jag har haft annat för mig. Var hemma hos patricia igår på mamma träff o e var super mysigt o träffa nytt folk o alla söta bebisar. Sen idag har vi varit hemma hos emma o myst med goa mammor med deras bebisar :)

Jag skrev för ett tag sen att jag hade beställt en skinn fäll till gossen, var o hämtade ut den idag o gissa om jag blev besviken på den till tusen. Dn var gul o då menar jag kissgul, de kan man verkligen inte ha i vagnen så den får vi skicka tillbaka o så får vi fixa en annan på något sätt. Får nog bli babyland trotts allt men då vet jag att de blir som jag vill ha!

Fick även hem överallen som jag köpte till theodore, super fin!

I måndags fick theodore smaka på sin första kokta potatis, det gick faktiskt bra men tyckte nog att de smakade lite konstigt o fastnade uppe u gummen haha. Men lite vatten till de så gick de bra :)

Nu ska jag fixa lite!
Hej svejs

Himma i Gislöv!

Nu är jag o mina hjärtegryn hemma hos mamma o pappa o hälsar på. Det känns som hundra år sedan vi var här, men nästan tre veckor e de sen sist så de var verkligen på tiden att vi kom hit.

Har haft en liten pigg nattuggla i natt eller rättarsagt i morse. Han somnade vid tio typ sen satt vi uppe o kollade film till typ ett sen vaknade gossen vid halv tre o var hungrig. Han hade en rap på tvären efter den rapen så var han pigg. O när han vänder sitt huvud o tittar rakt i mina ögon med sina underbara ögon o smilar som bara han kan, kan man inget annat än o bara le tilbaka o pussa på honom. Sen somnade denna lille krabaten inte förrän fem. Men de konstiga var att jag inte heller var så trött när han väl vaknade vid halv tre. Ibland har man såna nätter, sen sov vi till tio :)

Nä nu kom mamma o pappa hem.

skriver kanske mer sen vem vet ;)


Hade inte varit fel

Idag e de fredag men ingen vanlig fredag för de e MYS fredag o de innebär en massa god mat o godis o självklart idol :)

Jag hade velat ha ett jobb samtidigt som jag e mamma ledig, ett jobb som man kan tjäna lite pengar. Jag ammar fortfarnde så kvällsjobb eller något sånt kan de inte bli får vara något som man kan ha barn med eller e något som man kan göra hemifrån, ja jag vet inte. Men frågan e då finns de såna jobb??
Finns de någon som vet så kommentera gärna :)

Båda mina troll sover fortfarande men ska gå upp o kolla till dom nu, känner på mig att thilde vaknar snart :)

Höres senare!

Fynd :P

Även denna super fina överallen har jag varit o tittat på många gånger, o gissa vad den kommer hem till mig nästa vecka hihi ;P



Sååå fin e den :)

Det snöar ;)

Om ni inte visste så så snöar de ute mahaha!!! ;)

Skulle till stan idag o träffa några mammor o deras små godingar, men eftersom både tv, radio o folk runtomkring sa att de skulle bli snöstorm idag så var jag skeptisk till o ta mig ner till stan med båda kidsen. Så jag valde o stanna hemma idag, o när jag precis hade sagt till linda o patricia att jag stannade hemma så började o snöa på rätt bra o blåsa. Så jag gjorde rätt val o stannade hemma, inte så lång till stan men man vet aldrig vad som han hända på den vägen o plus så vill jag inte utsätta mina älsklingar för något i heller.

Även mikko e hemma idag så de e en riktig mysig snöstorm när hela familjen e hemma o myser :)
Men just nu så sover både thilde o theodore så jag sitter här o bara tar det lugnt o funderar på vad vi ska ha till middag idag.

Har inte sett Unga mödrar på länge nu så nu ska jag titta på de :)
Tjing!


Äntligen!!!!

Jag har varit ute efter en sån här bodysuit av märket Gangstar till gossen länge nu o Äntligen har jag en som kommer hamna i min brevlåda om några dagar :)



Han kommer bli såå häftig i den, dock större storlek i den men kan använda den länge då :)

Någon??

Jag vill ändra min blogg, vill ha så båda mina små troll e med :)

Så eftersom jag inte själv kan eller förstår mig på hur man gör så undra jag om det finns någon snäll själ där ute som hade kunnat tänka sig o hjälpa mig?? ;)

SNÄLLA SNÄLLA!!! :P


De e tur...

att vi skaffade oss kaminen för så mycke värme den bidrar till huset, plus så e de en väldigt mysig mysfaktor :)

Igår var vi hos tandläkaren med thilde vilken unge haha. Hon var så spänd när vi skulle dit o när vi väl satt där så sa thilde inte ett dugg, o ni som känner lilla thilde så e hon en sån pratkvarn annars, men nu rörde hon inte en min o sa inget. Tandläkaren o hans assistent var jätte bra o dom försökte verkligen med allt o då menar jag allt, skojade med henne o visade grejer o pratade med henne men ingen bet på henne. Men till slut så fick dom henne till o gapa stort som en krokodil o kunde titta på hennes små bissingar, o allt var fint o inga tandtroll, o de e jag faktiskt hård med o borsta tänderna morgon o kväll. Men hade dock fått lite napp tänder men dom flesta barn som har napp får såna tänder, men nu ska vi ge om till tomten iår men jag vet inte hur de ska sluta om jag ska vara ärlig. Hon verkligen älskar sina nappar o den e som hennes bästa vän så vi får se hur allt går.

Efter de så gick vi till gilli o åt med patricia o wilton sen följde vi med hem till henne o lite senare kom nathali. Snäll som min man alltid e så kom han o hämtade oss, eftersom han hade min bil för hans e på lagning så han fick låna min.

Jag har ju tjatat om den här skinnfällen till gossen som han ska ha i vagnen o äntligen så har jag hittat en. Eller rättar sagt calinen hittade en på internet till ett sjukt bra pris så den beställde jag så jag får den senast på fredag. Happy!

Första december idag så om 23 dagar kommer mannen me dom röda kläderna o jag har än så länge bara köpt en klapp o den e till noah som han ska få lite tidigare, men vad säger jag inte. Calinen vet vad de e men lite spännande får de allt vara för er ;)

Hade en sån huvudvärk igår när jag kom hem o gick inte över efter jag tagit alvedon i heller så jag somnade som en stock men nör jag vaknde så var den kvar o sitter fortfarande i, gissa om de e jobbigt :(

Men nu ska jag gå o göra mig en smörmauod patricia ;) hahaha

Tjaooo!


RSS 2.0