I don´t care!!

Alla säger säkert "guddd va mycke snö de e ute, eller guuudd va e snöar", så jag ska oxå hänga med där, guuud va de snöar haha ;)

E de konstigt o ha sitt barn hemma från dagis när de varit kräksjukan där, nix pix de tycke absolut inte jag. För jag hatar verkligen den sjukdomen o vill verkligen inte ha in den i mitt hus. Så jag har thilde hemma idag o på onsdag. Men jag klagar inte för jag älskar o ha henne hemma hos mig, vissa e så att om sätter sina barn på dagis för dom tycker de e skönt o får lugn o ro. Men jag e tvärtom, så fort jag lämnat henne där så saknar jag henne så mycke. Hon e en sån gooo lite kikka :)

Ska se om jag hittar mina julgardiner, vet i katten inte var jag lagt dom. Så nu när gossebebisen sover ska jag passa på o leta reda på dom. Så håll tummarna för jag hittar dom ;)

Vad ska man önska sig i julklapp av tomten när man redan har de finaste som finns i hela världen två små hjärtan??!! <3
Får tänka lite på den frågan.

E man inte vuxen nog till o förstå bättre så kan jag inget göra åt den saken. För jag orkar inte gå runt o jaga o fråga hela tiden, så passar de inte, så passar de inte. Thats it!!
Har bättre saker o lägga energi på än sånt, leta reda på mina gardiner tex. haha

Tur jag har min man som e min bästa vän o som alltid finns där för mig o jag för honom. E mitt allt o utan honom hade jag inte haft såna fina barn o allt annat jag har. Älskar honom så mycke!

Ska gå o leta gardiner :)
Tjingeling!


Super model ;)



Kolla in Thildes pose, hon vet hur man ska göra ;)
Finaste som finns <3


Määätt

Japp de e just vad jag e nu, riktigt mätt o de ska man vara efter ha ätit en sådan go middag :)

Skulle ju åka till svågerstorp idag för o köpa in några saker bla. skinnfällen till gossen som han kan ha i vagnen, lite grejer till bilen, till hallen o lite annat smått o gott. Men vi hoppade över de för vi visste inte hur vädret skulle bli. Så om de håller i sig i morgon så ska vi nog åka dit, plus så e de julmarknad i vellinge så kanske kör in där en runda med vem vet. Men i vilket fall som helst så får vi se hur vi gör.

Mikko var ute med alex o thilde i förmiddags i mer än två timmar gissa om dom var röa om kinder o näsa när dom kom in. haha. Hade ingen pulka för den råkade mikko köra över för ett tag sen haha så vi åkte till maxi o köpte en ny. O självklart måste den testas så nu efter maten gick mikko ut med thilde o alex för o åka lite. Mikko blir barn på nytt när han e ute i snön haha, roligt e de.

Skulle fota dom med men malin har min kamera så de gick inte.
Såå malin ge hit min kamera!!!!  ;)

Känns jätte konstigt o inte ha någon mobil o kunna prata med calinen o mamma som vi allt gör, antingen på telefon el sms hela tiden o då menar jag helllla tiden haha. Under dagarna kan jag o calinen prata med varandra minst 10 gånger o om vi inte pratar med varandra så smsar vi haha, såna e vi ;)

Nä nu ska jag diska undan innan Så mycke bättre börjar!
Ha en fortsatt trevlig kväll.
Ciao

Jag ser de snöar, jag ser de snöar de var ju roligt hurra..

men sofie vågar inte sig ut med bilen idag eller hur ska jag överhuvudtaget våga mig ut med bilen alls när de finns snö på vägarna. Jaa det återstår o se haha!

De calinen menade om en sak som jag skulle typ säga, såån vull jag ju haa!!
Det var en överall till gossen som dom sålde ut i en affär i malmö. Men nu har jag hittat den på tradera oxå sååå hoppas jag vinner den för den e supppper fin :)

Skulle ha träffat patricia o wilton idag men allt blev kaos i morse, 1-mikko fick med sig mina nycklar, 2- en skruv på ståbrädan var borta, 3-kräsjuka på dagis så vi fick gå hem igen, dom hade försökt ringa mig men har ingen mobil VÄRDELÖST. Fick snabbt hem o försöka få tag på patricia o säga att vi inte kunde idag, men tur i oturen så var de nog meningen att vi inte skulle träffas för hon hade fått kräksjukan stackars gummsi. Krya på dig!

Annars har vi bara varit hemma o fixat, har tvättar, vikt o lagt in en massa kläder så en maskin återstår i morgon sen har jag ingen skittvätt kvar haha!!

Vill ha en fäll i vagnen till theodore, hittade på babyland för 300 kr så får fråga mikko om vi inte kan åka in där kanske i morgon om vädret tillåter förstås, vill ju inte att min gosse fryser när vi e ute :)

Nu somnade mammas underbara gosse i min famn de e bara såå mysigt <3

Åter till Idol!

Puss Puss

Väntar!!

Har fortfarande ingen mobil så dom som vill nå mig får skicka till mig här el på face :)

Sitter här o väntar på att calinen ska komma in på face för hon skulle berätta något som jag kommer o säga: ÅH JAG VILL HA JU!!!
Såå undra vad de kan vara, sitter här o tänker på hmm vad e de jag vill ha haha. Så får se vad hon säger när hon kommer in på face :)

Mikko hade startat kaminen när vi kom upp så här e varmt o skönt. Annars så ska vi bara vara hemma idag, städa, tvätta o ha oss :)

Calinen kom in NU vill ju veta!!!

Ha de bra!


<3 <3<3<3

JAG ÄLSKAR MITT LIV!
JAG ÄLSKAR MIN MAN!
JAG ÄLSKAR MINA BARN!
JAG ÄLSKAR MIN FAMILJ!
JAG ÄLSKAR ALLA MINA VÄNNER!

E SÅ TACKSAM FÖR ALLT JAG HAR!!

DÄRFÖR E JAG SÅÅÅ LYCKLIG <3

DESSA TELEFONER!!

Jag har inte haft någotn mobil idag o jag känner mig naken utan den!!!

Vi försov oss i morse o så hade jag bestämt med en massa mammor idag för vi skulle till öppnaförskolan idag. Så skulle jag träffa P utanför men så fick jag inte fatt på henne eftersom min mobil inte funkade så jag gick ner till förskolan o väntade i hopp om att hon skulle komma dit o sån tur var så kom P. Men så nu har jag pratat med dom på telenor så var de att den betalning på en räkning inte hae kommit in o då stänger dom ner allt för en. Men saken e de att vi har betalt de, men skulle kolla upp de i alla fall. Så nu hoppas jag att de ska funka igen!!

Men annars har vi haft en super mysig dag med alla mammor, fik o en massa gulligull :)
Roligt o träffas linda gumman <3

Igår när thilde fick syn på snön så sa hon, mamma det snöar. sen efter sen stund sa hon, det ser ut som små fiskar. Såå go hon e min lilla fis <3

Nä nu ska vi äta :)
Hej svejs!

Underbart

Igår satt jag o tänkte, inget ovanligt i know, men vad jag e lyckligt lottad som har fått två helt fantastiska barn. Jag är ändå bara 23 (snart) o har redan två små barn o plus ett bonus barn det e inte många i min ålder som har de som jag. O jag får ofta höra hur orkar du, hur klarar du de, e de inte jobbigt mm. Jag kan absolut inte säga att de e jobbigt, jag har själv valt o ha detta liv o ingen kan komma o säga något om de. O jag förstår inte hur man kan tycka de e jobbigt o ha sina egna barn hos sig, jag tycker det bara e jobbigt när Thilde sover över hos mormor o morfar en natt bara å klättrar jag på väggarna för jag saknar henne så mycke. O skulle de hända att de kommer fler barn sen så e de mitt val folk som inte tycker om de kan hålla de för sig själv, i don´t care. Har jag valt de e de mitt val o mitt liv!
Jag älskar mina små knattar så otroligt mycke, dom finaste som finns. Dom hade aldrig funnits om jag inte träffat min underbara man som e min andra hälft, min bästa vän, mitt hjärta <3



Mina BARA mina små troll <3

Rytmik

Vilken mysig måndag vi har haft, började med o lämna fiseloppan på dagis sen gick jag ner till staden o träffade patricia o söta wilton, gick o fikade sen gick vi till öppnaförskolan för o gå på rytmik. O det var väldigt mysigt o Theodore tyckte de var roligt o tycktes uppskatta de väldigt mycke. Tack för en mysig dag gumman o wilton :)

Ska slänga in en maskin tvätt nu o laga lite middag tills mannen kommer hem :)

Jag förstår inte hur man kan hänga ut människor på de viset, kvittar om man känner dom eller inte tycker ändå inte att man ska göra så. Kan inte med såna som gör så!!!

Jag låg o tänkte inatt när Theodore vaknade o skulle äta hur mycke jag saknar min stora mage,när den lille bebisen körde sina runder o när man kände små sparkar på morgonen när man vaknade. Älskade de!

Nä nu kan jag inte sitta här längre,får se om jag skriver några rader lite senare.
Tjingeling!

Tjejig :)

Gud vad jag känner mig duktig idag, vi har varit ute hela dagen o fixat o donat. Fick städat min bil o bytat lampor så nu kan jag ut o köra igen. I tisdags efter vi varit på kalas så skulle jag köra malin hem o så skulle jag blända av för de kom en bil så gick båda lamporna i sönder så jag fick köra hem utan lyse o de var riktigt läskigt kan jag ju säga. Men som sagt fick bytat dom, städat o hann nästan sätta in thildes nya bilstol men gossen vaknade så får göra de i morgon.
Så skönt de var o köra en ren bil :)

Igår invigde jag o calinen våra super duper fina vagnar in the city, vi gick o fika på gilli o dom blev jätte glada över o träffa kidsen, jag o calinen e alltid där o äter när vi e i stan haha. Men annars hittade vi inget speciellt, men vi träffade en massa trevligt folk. Bl.a, karolin o hennes röölök haha, linda o lille alfred, patricia med fina wilton o min mamma såklart haha o en massa därtill.

Nu har vi precis ätit en gooood middag, eller de var en stund sen. Har tagit lite längre tid o skriva detta inlägget för jag går från bloggen till face hela tiden haha. Men ja, thilde kollar film o äter godis, bebisen sover eller nä han vakna nu ligger o snackar för fulla muggar i vagnen, o jag o mikko nördar oss framför våra datorer haha :)

Nu plurrade i blöjan på gossen haha ;P
Pusss o kram skumbanan ;P


Byggare Bob..

Nu är vår nya grannes hus snart helt uppe, har lite tak o lite sånt kvar. Kom med "paketen" igår men v ar tvugna o sluta för det började regna. Men måste säga att de går väldigt snabbt o få upp delarna i alla fall. Men de blir väldigt nära vårt hus måste jag säga, men mikko kom på två positiva saker med de, nr 1 e vi får vindstilla i trädgården o nr 2 vår elförbrukning minskas med typ 22 % haha de ni ;)
Men som tur e vet vi vilka de e som flyttar in så de e inga okända.

Theodore har sen ett tag börjat ta tag i saker o tugga på dom. Varje gång han sitter i mitt knä försöer han ta tag i mitt halsband. Innan ville inte hans armar o händer alls som han ville men nu börjar han få in rätta knycken på de så de e så roligt o se när han sitter helt koncentrerad o försöker få tag på saker, till slut funkar de :)

Loppan får stanna hemma i morogn med ifrån dagis har varit feberfri nu se i går morse så de e bäst o låta henne vara hemma i morgon med.
Vi har satt upp hennes tält idag o tänkte överraska henne med att vi ska göra lalabullar o saft o sen sätta oss där inne o fika på de hihi!

Andra inlägget för idag, brukar bara bli ett per dag eller några dagar mellan men idag var jag visst på alerten  till o skriva haha.

Ciao fellos!


Hilde Pilde i ett nötskal!

Thilde har fått Shrek sjukan, ska hon se film så ska de vara Shrek o dom kan hon se om o om o om igen. Hon tröttnar aldrig, plus så har hon de i påslakanset med i sängen o små gubbar från kinderäggen  hon fått av malin. Varje gång hon träffar malin så frågar hon om hon har kinderägg, för malin har börjat med o ge henne såna när om träffas så när hon inte har några så blir thilde jätte arg  o säger nästa gång måste du ha med dig maulin haha.

Nu har noisen fått sin fina vagn o självklart ska vi invinga våra nya vrålåk i morgon med en fika o thilde sin skateboard (åkbräda) haha. Ska bli skoj!

Fick inget tvättmedel igår så får skaffa de idag haha, någon som vill ta hand om min tvätt kanske ;)

Nä nu kallar min gosse på mig o e nanniig!
See yaa soon :)

Jag o min Thilde <3



Ända sen Thilde föddes har hon varit med mig överallt o då menar jag överallt bara om jag skulle på toa så var hon med. O dom få gånger hon inte var med mig kändes de som om jag hade glömt något. Hon är världens bästa Thilde,världens bästa storasyster!
Jag älskar denna lilla flicka så högt man bara kan <3

Grattis syster Lina på 30 årsdagen!
Hoppas du får en bra dag <3
Tack för igår :)

Gud va jag har tvätt men tvättmedlet är slut o kan inte åka i handla de nu för jag får inte ut bilen för dom håller på o bygga upp huset bredvid oss nu o det e fullt av big bauta "lådor"  på vägen. Och det kommer lastbilar o traktorer hela tiden. Men mannen min får springa in om affären o köpa de, e även sugen på något gott så får flörta med honom om de hihi.

BRA JOBBAT SIS.... VÄLKOMMEN IN I EMMALJUNGA TRÄSKET HIHI!!!!! ;)

Höres senare!

Såå Nöjd!

Jag e verkligen så nöjd med min nyinköpta super braiga vagn, varför har jag inte haft en sådan innan, tror de e för jag har varit så nöjd med min babytravel o e fortfarande super nöjd med den och syskonvagnen. Men i och med jag har ståbräda till loppan nu så behöver vi inte syskonvagnen mer, men tror den stannar här ett tag till för man vet aldrig. o den rosa babytravel som jag hade till thilde tror jag aldrig jag säljer för dom finns det inte många av o plus så tycker jag verkligen om den hihi så den stannar länge länge till ifall vi får en liten flicka någon gång hihi!

Måste berätta en sak, när jag var i stan för några veckor sedan så hade jag theodores namnskylt på vagnen så kom det en lite äldre man o frågade, e de var gossen heter i vagnen och att skylden var häftig. så sa jag ja, då sa han med ett leende, de var verkligen ett vackert namn. 
Jag blev så glad när han sa de, så gulligt av honom :)

Idag ska jag, theodore,malin, calinen o noah på kalas hos syster lina som fyller år imorgon ska bli trevligt :)

Nu kallar bebisen att han vill ha en ny blöja ;)
Puss puss

Go kväller!

De e just vad jag ska ha en go kväll med tee o mina älskade mackor till ensam mamma söker. Mikko somnade på soffan för en stund sen o Thilde har feber o Theodore tar en liten nap. Så ja här sitter jag i min ensamhet med tvn för mig själv o lite godis men jag hänger inte läpp för de för jag njuter i fulla drag haha :)

Idag har jag o theodore varit på min kusins barns dop, lilla alice. Tack för allt :)

Jag e sååå super nöjd men min nya vagn så nu ska vi bara ragga upp en sådan till calinen oxå så de så!

Nu börja ensam mamma grejen

Ciao fellos!!!

Nya raggar vagnen :)

Denna underbaring är theodores nya raggar vagn!!
o syrran får oxå hänga med på ståbrädan haha






o raggaren själv trivs som fisken i vattnet i den, såå se upp alla söta flickbebisar ;)



Thilde fick en ny bilbarn stol med, för själklart ska prinsessor sitta bekvämt hihi

Älskar min familj,min mikko <3


Mammas Gosse <3 Mammas Thilde <3

Några bilder på dom finaste som finns!



För de e han en riktig vilding ;)



Gullungen nr 1 :)



"Min häst mamma"



Så kan man oxå ligga o titta på bolibompa haha



Visst e dom lika??!! :)

<3 Älskar er så mycke <3


Fy Fööör!

Fyy vad tråkigt de e med all denna fotboll, inget skoj alls tycker jag! Inget för mig inte!

E hemma hos mamma o pappa just nu för mikko e o jobbar tråkigt men ett måste. Calinen,johan o noah e oxå här o dom e verkligen inte kloka någonstans. Dom kollar på mff på en tv o sen har dom tagit ner en tv till för o ha koll på Liverpool match men hallå ja,haha o skriker o har sig som sagt inte kloka!!

O här sitter jag som inte e ett dugg intresserad o fotboll eller där ljög kan haha, om det skulle varit små knattar som hade sprungit runt o jagat en läderboll så hade jag tyckt de var roligt för få hade man stått o hejat men den här fotbollen på tv klarar jag mig väldigt bra utan!! haha
Har klarat mig från de hela mitt liv så klara mig utan de nu med!

ciao!
Det var ett inlägg som jag inte hann lägga in i söndags för theodore blev ledsen när jag satt o skrev, men vad säger man inte,bättre sent än aldrig :)


Haha

Har fått höra att jag ser hemsk ut för jag e så smal!

Tack för den!

Avundsjuka kanske??!!

Skrattar för mig själv hahahahahah!!!

Vilken förmiddag

Ja vilken förmiddag jag haft, theodore var fortfarande kinkig efter sprutorna igår, sen hade jag tagit på vaselin i hans hår för skorven som jag kallar de för han hade så mycke. Och det tyckte han inte alls var roligt o tvätta bort för i o med han har mycke hår så får man tvätta med schampo flera flera gånger innan de går bort o de var inget roligt tyckte han. O de e fortfarande inte borta får ta o tvätta de igen sen.
Sen var thilde kinig på sitt vis ville göra en massa hela tiden som hon inte får göra. Så hon gick upp på sitt rum o lekte lite, sen jag jag o gossen upp o titta till henne då satt hon o byggde pussel gick ner igen o gick precis upp o kolla henne då hade hon lagt sig tillrätta i sin säng o somnat. Så nu sover dom båda o mamma deggar lite i soffan.

Jahapp va ska man hitta på idag, mikko ska jobba länge idag så vi får se va vi hittar på.
Får väl ta fram min gode vän dammsugaren o ta en sväng om med honom som jag inte hunnit göra.

Jag älskar min familj <3<3

Vår prins <3

Idag blir vår älskade lille Theodore 3 månader,helt sjukt vad tiden den går!



Finaste gossen som finns <3

Theodore var så duktig på BVC dag, fick två sprutor en i varje ben stackars min gosse. Han blev så ledsen men de gick snabbt över igen som tur var o så fick man ett sånt härligt smile som han har på bilden av honom o man bara smälter :)
Calinen o Noah kom oxå dit o passa min vagn haha tackar så mycke ;)
Har ju en syskonvagn o den kom jag inte in i korridoren med o vågade inte ställa den utan någon kolla till den man vet ju aldrig om de e någon som tar den. Så calinen fick den uppgisften haha!

Efteråt gick vi till mamma på jobb o sa hej o sen promenixa vi ner till staden,skrev ju igår att jag skulle se om jag hittade något o ha på mig på lördag men som vanligt så glömde jag bort de haha, e så glömsk sitter i sen jag hadae bulle i ugnen haha!

Ibland undrar jag om man inte passar in i vissa folks liv eller när de e när de passar dom,eller e de för att man har fler barn nu som de inte passar jag vet inte. Om de e där skon klämmer så kommer de nog aldrig o passa för jag ska ha fler kids o folk får säga vad dom vill om de. Bättre o skaffa alla nu än när man e 30,så de e bara o tuta o köra. Så nu lägger jag ner de projektet o höra av mig e trött på o komma i andra hand alltid eller som sagt när de passar dom!

Då blir det mysfredag i morgon,vi brukar alltid ha de. O jag har tagit thilde ledigt från dagis i morgon oxå så vi kan sova längre på morgonen med nice :)
Tur jag har mina små troll, dom e verkligen mitt allt <3

Roligt att du läser min trogne BB vän,då vet jag att de e någon som orkar läsa min gojja haha ;)
En stor kram till dig <3

Nu kalla min bebis på mig!
Tjing!


Grattis!!

Idag fyller världens bästa pappa år! Grattis pappa!! <3
Fick en Liverpool tröja av oss som han velat ha så självklart så snälla som vi e så fick han en sådan, o såå glad han blev :)


Annars har jag inte gjort så mycke, varit hemma i gislöv o sen kört maddi till tandläkaren, tja mer har det inte varit. I morgon ska theodore få sin första vaccinations spruta o så ska vi se hur mycke min lille teddy har vuxit både på längden o bredden hihi. Tänkte går en liten runda i the city i morgon oxå o se om jag hittar något o ha på mig till lördag. Vi ska på kalas o alltid roligt med något nytt, har inte köpt något till mig själv på år o dar känns det som så får se vad lilla trelleborg har o erbjuda. Var i malmö igår men hittade inget speciellt så ja vi får se om vi hittar något.

Mikko jobbar länge idag, han har så mycke jobb nu så de e sjukt, men det är bättre de e på de hållet än att inte ha något alls. Men saknar ju honom för vi hinner typ knappt se varandra, har vi tur så e de en stund på morgonen o lite på kvällen. Men som sagt de e väl så när man ska bli rik ;P

I och med pappa fyller år så får vi fira de, så nu kom hilda med godis o chips den busen som jag älskar så mycke. :)

Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Wondering!!

Satt här o tänkte precis,hmm undra vem son läser min blogg om där e någon som läser den,om där e någon som e intresserad av allt jag skriver som inte alltid e så roligt att läsa haha. Så för dom som läser det är absolut inte förbjudet o kommentera :)

Jag låg o tänkte igår innan jag somna hur bra jag har de, har en helt underbar man (inom en snar framtid) haha. Två helt fantastiska barn som jag avgudar o ett busigt bonus barn som man får sår i öronen av för han har ärvt hans fars prat. Har en helt underbar familj som ställer upp för en i vått o torrt! Jag bara älskar livet!

Imorgon fyller min kära pappa år så idag ska vi åka in till malmö med nästan hela familjen haha, o köpa en present till honom. Så vi vet vad dagen har o erbjuda idag :)

Nu sitter min älskade son i babysittern o kallar på mig o säger att jag e hungrig mamma <3

Ciao!


Ta vara på de du har <3

Livet kan verkligen förändras på bara några sekunder så ta vara på varje sekund du har, säg till dom du älskar att du älskar dom oftare än vad du gör, ta inte så allvarligt på saker o ting utan njut av dit liv o ta vara på alla underbara stunder!
Man lever bara en gång så ta vara på de ♥

Ja vad mer kan man säga,livet e verkligen orättvist ibland!
Såå hemskt!

Just nu e vi hemma hos mamma o malin men ska snart åka hem för klockan börjar bli mycke,men thilde ska inte till dagis i morgon men man måste ändå hålla sina rutiner. Men ibland får man dra ut på dom lite :)

Som sagt jag brukar sitta inne på tradera o checka läget lite, farligt men sååå roligt det är. Jag har gjort många fina fynd ska fota o lägga in en dag. Men i alla fall jag köpte en super häftig body till gossen idag kommer nog någon gång i veckan. hihi!

Nu ska jag gosa bebis lite <3


RSS 2.0