Många många dagar sedan!

Det var verkligen evigheter sen jag skrev vi har fortfarande inte fått igång vår dator än men jag har börjat vänja mig nu att inte ha någon. Så jag klarar mig :)

Thilde blev sjuk förra tisdagen så hon fick vara hemma med morfar några dagar o maddi medans jag jobbade. Dom hade så mysigt så det gick hur btra som helst. Men nu är det jag som är sjuk hilde pilde har smittat mig men så e de när man bara vill pussa o kramas så den smällen får man ta då :)
Men det börjar bli lite bättre nu, är ledig hela veckan så man kan vila upp sig lite.


Pyret sparkar o slår volter o jag älskar verkligen de, man ser på magen när h*n sparkar. Hade nästan glömt hur det kändes men de e helt underbart. Och jag kan fortfarande ha alla mina byxor o andra kläder, el ja förutom att jag inte kan knäppa byxorna men då tar man bara en gummisnodd haha,sen löser de sig :)
På torsdag har jag redan gått hela 23 veckor,shut vad tiden går helt sjukt men jag längtar så mycke till det är dax,vill ju se vad som gömmer sig där inne. Vi har diskuterat några namn, men ännu är det en hemlis :)
Älskar o vara gravid!

Älskar min lilla familj <3<3


Tisdag

Då var vi inne på andra jobbe veckan o de går hur bra som helst. Känns som man har jobbat där hur länge som helst men de e väl nog bara för vi har varit där så mycke innan. Roligt o komma ut o jobba lite oxå innan man ska vara mamma ledig igen.

Det går jätte bra för thilde på dagis oxå, men just nu så har hon blivit förkyld min lille sessa. Tycker så synd om henne. Hoppas de blir bättre snart!

Just nu så e jag o loppan hemma hos mormor o maddi o myser lite.

Aja orkar inte skriva mer nu. Får se när det blir nästa gång :)

Puss o kram

Pyret <3



Här inne sprattlar vår älskade lill* pyre <3
Längtar så mycke efter att få se dig!

Här e jag :)

Det var verkligen evigheter sen jag skrev men vi har fortfarande inte fått ordning på vår data än men så småningom så.

Jag har börjat jobba så detta var den första jobbe veckan o det går hur bra som helst. Det var som mamma sa att de känns aldrig som jag hade varit ifrån där sen sist jag jobbade. Det är skönt o få komma hemifrån lite o speciellt nu innan jag ska vara mamma ledig igen till sommaren, o så får vi in lite extra pengar oxå o de e aldrig fel.

Det går så bra för thilde på dagis oxå hon tycker det är så roligt o leka med alla barnen. Hon är lill mamman thilde för hon hjälper till med dom små barnen. Så det är så skönt att allt går super!

Magen den växer o växer, o pyret sparkar o har sig där inne. Är i vecka 22 nu, 21+1 så tiden den går fort men de e bara bra för vi längtar så efter bebben där inne. Jag är jätte nyfiken på vad som finns där inne men jag ska hålla mig tills den lill* tittar ut. Love <3

Thildes o alex rum är färdiga nu fattas bara thilde säng som vi har fått av kusinen, sen är allt färdigt där uppe. Så den är bara till o börja där nere, men med vad vet vi inte än för vi har inte bestämt hur vi ska göra än men det blir säkert bra till slut.

Idag är det fredag o de e helg, jag är ledig idag så det blir en lång helg för mig skönt. Just nu så sitter jag o loppan hemma hos calinen o noisen o myser. Har ätit bullar o druckit oboy mums mums säger jag bara. O jag får gosa med min favvo gosse, ohh vad jag har saknat honom!

När jag får tillfälle så dyker det nog upp en liten magbild :)

Ha de super tills nästa inlägg ;)
Ciaoo <3

Love my Life <3


vecka 21 (20+0)

Vad tiden den går snabbt men de e bara bra för vi vill ju ha vårt pyre hos oss <3
Skulle lagt in en bild oxå men har ingen kamera o jag orkar inte klydda med mobilen o så,så de får bli till en annan gång :)

Allt går hur bra som helst för thilde på dagiset, inga problem alls. Hon e så duktig min lilla sessa e så stolt över henne <3

Idag ska jag o mikko på ett möte,drygt kommer de o bli men de e sånt man får ta men ska även li intressant :)

Har egentligen inte så mycke o skriva så det blir ett inlägg bara för att de ska vara så!

Nu kalla loppan!
Hej svejs


Måndag

Ja vad ska man säga om denna dag då, finns inga ord som kan beskriva denna dag mer än att man e så himla trött på allt skit snack, på människor som e mindre värda än den skit som finns under ens sko,på alla lögner, på falska människor, hade kunnat skriva hur mycke som helst men jag orkar inte lägga så mycke energi på de!
E bara så ledsen, arg,förbannad, besviken, ja allt man kan vara!

Det finns saker jag verkligen ångrar,visa beslut som jag tagit som jag ångrar så mycke att jag tog, men trodde de var slutet men de var de inte så till den dag allt blir bra kommer jag ångra de. Men den dagen kommer nog aldrig komma har jag en känsla över!

Men en sak e att jag klarar mig så utmärkt bra utan vissa människor!

ORKAR INTE MER!!!!

Tröttis dag

Idag är jag verkligen trött vet inte varför men de e väl så ibland. Just nu så e jag o loppan hemma hos mormor o morfar o hälsa på för mikko är i jobbar. Har inte skrivit på någrea dagarna nu för jag orkar inte med den tröga datan där hemma så skönt o få skriva på en "normal" igen :)

Igår var jag o thilde på kalas hos lille liaam som fyllr ett, tänkt vad tiden den går. Kommer ihåg första gången vi var hemma hos jonna o lille liaam bara var pytte liten o nu e han en stor kille. Nathali o lucas kom o hämtade upp oss sen begav vi oss dit, vi fick en massa gott o äta o barnen lekta o hade sig så när vi skulle hem så såg man att de hade varit ett barn kalas i alla fall för det fanns leksaker precis överallt, det är så de ska vara :)

Vi bygger o har oss i huset, har blivit klara med alex rum nu. Det blev verkligen jätte bra så nu ska vi sätta gång med thildes ska bli så roligt. Sen när de e klart så får vi se vad nästa projekt blir, vill få så mycke som möjligt klart tills bebisen tittar ut så man slipper hålla på med de då o inte ha en enda röra i hurset. Så det är bara till o jobba på :)

Imorgon e första dagen för thilde på dagis, vi ska dit o hälsa på den blir de inskolning dom två närmsta veckorna. Jag tycker det är så jobbigt o lämna bort henne när hon var varit hemma med mig så länge. Men jag vet att hon kommer trivas som fisken i vattnet när hon har kommit in i de, det är bara jag som e så känslig. Men de kommer gå bra!

Bebisen den sparkar o har sig de e så underbart i känna de lill* livet där inne. Är i vecka 20 nu,19+2. Så har gått halva tiden nu o den har verkligen gått fort, så när vi minst anar de så har i vår älskade lill* i vår famn. Ohh vad jag längtar <3

Har även en liten hemlis som jag håller på ordna med,längtar :)
Mer säger jag inte!

Nä nu ska jag gå o vara lite social här :)
 Ciaooo!

oj då

Va de 2 dagar sen jag skrev sist,där ser man. Har ingen lust o sitta o klydda o ha mig vid denna datan så de e därför de inte blir så många inlägg.

Vi håller på för fullt med o fixa alex rum, var o köpte nya tapeter som blev hur bra som helst jätte tuffa var dom. Hittade även så söta o fina tapeter till loppans rum men om kommer inte förrän om några veckor men de e de värt. Hoppas jag kan visa er sen hur allt blev om jag kan fixa en kamera vill säga men de ordnar sig säkert :)

Har inte så mycke o skriva om egentligen för det har inte hänt så mycke faktiskt.
Solen den skiner o de e så härligt, ska nog gå ner till staden en runda sen o fixa några saker om jag får tummarna loss haha. Men har hela dagen på mig :)

Nä nu ska jag hoppa in i duschen!
Kramisss

RSS 2.0