Älskad <3



Mammas lilla tuffing :D
Love Love Love Love <3<3<3<3<3


Jag är fortfarande arg efter mitt inlägg igår, för jag tycker inte att man ska behöva gå o oroa sig för att visa inte ska säga något när dom lovar att inte berätta de till andra. Men de har visst folk inte brytt sig om så hädanftera så ska jag bara hålla saker o ting för mig själv.

och en sak till om folk undrar eller vill något så fråga personen själv, fråga inte andra som inte alls har med saken  göra!!


Då har man sagt de!
Ha en bra dag!

Blir så arg....

Jag blir bara så förbannad på folk som inte kan hålla käften om någonting. Har man berättat för någon om något o sen sagt tydligt att du får inte säga de till någon o man litar på den personen o tror att den inte säger något om de. Men sen får reda på att den personen har ändå berättat de, då blir man bara så besviken. O den personen har sagt de till någon som verkligen inte kan hålla tyst om saker, som är värsta skallertanten så nu vet väl hela världen. Nu gottar väl den personen sig.

Man ska inte behöva gå o hålla allt inom sig, o må så jävla dåligt. Bara för man inte kan berätta för folk utan de ska komma ut. Men tyvärr så kan man inte de, o de sårar en så himla mycket. Folk har sjunkit så mycke i mina ögon,speciellt när man har trott att man kan lita på dom men de har kommit fram att de var bara som jag själv trodde.

Så jag säger bara tack till den personen som lyssnade men som inte kunde hålla käften!


Brukar aldrig använda svordomar eller så när jag skriver men jag e bara så arg, så det var ett måste i detta inlägget.

De var denna lördagen de...

o jag har verkligen inte gjort något vettingt idag de måste jag dock säga. Har typ bara suttit o degat o inte gjort ett dugg. O nu sitter jag här o skriver mitt tredje inlägg för i dag o bara de bevisar att jag inte har gjort något vettingt. Men men, så kan de vara ibland eller?


Om 45 minuter är det en ny dag, söndag, o vad som händer på den har jag ingen aning om ska jag säga er. Tar dagar, timmar, minuter,sekunder som dom kommer. För jag vet inte vad jag ska göra med allt, de e så svårt och jobbigt.
Känns som jag bara gnäller här inne nu, har gjort de den senaste tiden, tråkigt för folk o läsa de men jag skriver bara de som jag känner för o skriva. O just nu e jag  inte på topp o då blir allt bara tråkigt o jobbigt. Det ända som lyser upp min dag är min älskade thilde, bara man hör henne o ser henne så är dagen räddad. Hon får mig  verkligen o må bra, tur jag har henne min lilla fiseloppis :)


Nä nu ska jag se om de finns något roligt o titta på, kvällen e fortfarande ung :)
Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk!

Pint ;)

För några dagar sedan så målade jag min naglar o så klart ville loppan oxå måla sina :)




"Ohh, pint" sa hon när vi var klara.





Och när vi hade målat händerna så drog hon av sig strumporna o sa
"måla tossing mee" så de var bara till o börja måla tio små tossingar oxå :D

Gullungen min <3


Lördag

Jaha då var vi inne på ännu en lördag, i vad ska man hitta på på den?
Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, får se helt enkelt om de kommer upp någon skoj.

Har inte så mycket o skriva de e mest bara för det ska vara så.
Det blev ett kort inlägg,palla, nix!

Tjing!

Färdig :)

Då var min blogg färdig, tack vara elle :)
Tack så mycket för hjälpen, den blev super fin!
Du är en ängel ;)


Första inlägget på min nya blogg, det känns bra för den blev så fin.
Jag har inte orkat blogga på ett tag nu, det är så mycke som har hänt bara, men vill inte gå in på vad, det kommer med tiden. Men jag vill inte ha en massa som frågar vad e de som har hänt för jag kommer ändå inte berätta vad, utan de ska vara när jag själv vill prata om de. Så det är inte lönt o börja tjata om de, inget illa menat men bara så ni vet de.
Men då tänker folk varför tar hon upp detta här om hon inte vill prata om de, jo för det är skönt o få skriva av sig ibland även om det inte är så långa meningar eller så vettinga så är det ändå skönt o göra det. Tror det finns fler än jag som tycker det!


Trevlig helg!







Bygger om

Under dom närmsta dagarna som kommer min blogg bli ombyggd, något jag velat så länge,  men De har inte blivit som jag vill.

Så nu får vi ser hur de blir :)

Hej på ett tag

Lille Gossen <3

Jag tänkte att jag skulle ta bort några bilder som jag har samlat på mig sen jag startade min blogg. O där hittade jag en underbart söt bild på denna lille gossen.



Denna söta lille underbaring kunde varit ca två veckor gammal när vi  träffade honom för första gången. Han e min guldklimp, o kommer förbli min prins, älskade lille Lucasen ;)

Var ett tag sen vi träffades, men de får vi ta o ändra på eller hur nattifis ;)
Puss på dig darling <3

Nannig..

i tittorna e vad jag e o ont i huvudet!

Då var det söndag o i morgon börjar ännu en ny vecka. Får de var denna veckan har o bjuda på, o vad vi ska hitta på de e frågan. Men det brukar alltid ordna sig, mer eller mindre i alla fall.

Idag har det inte hänt så mycket,varit ute o gått en lång runda i de fina vädret, suttit lite o nördat mig framför tv o datan, busan har sprungit runt o busat som vanlig. Härlig liten prick den damen :)
Varför är söndagar alltid så tråkiga, jag har alltid tyckt de, trista o grå e vad dom e. Finns nästan aldrig något o hitta på. Men de sägs ju, de blir som man själv gör det till!

Nä nu sitter jag bara o svamlar en massa känns det som.
Nu är det bingen som kallar, ska gå o lägga mig bredvid Thilde, det är bara så mysigt :)

God natt gott folk

Älskad

Här är årets sommar bild, jag bara älskar denna bild den är så fin!



Världens finaste lilla prinsessa sitter o plockar blommor i mormors trädgård :)

Jahapp....

Här sitter jag en fredag kväll och ugglar i min ensamhet och tycker synd om mig själv. O hur patetiskt är inte de egentligen. Men men de får man lov o göra ibland eller?
Det har gått en tid nu men vet fortfarande varken ut eller in, vet att jag e helt hopplös o värdelös, men jag vet inte. Allt e så svårt, jobbig och ja jag vet inte, alla ord som är negativa är detta o de e en del.
Det är svårt o förstå allting ibland oxå,kan inte läsa tankar, kan inte se igenom, kan inte veta vad som vill ha sagt, det är mycke som man vill kunna göra, men som man inte kan göra. Tänk om man hade kunnat trolla, trolla bort en för en stund, långt långt långt bort o sen komma tillbaka igen när man själv hade velat, o allt hade varit så mycket lättare.
Men tyvärr så lever vi inte e en sån värld, då hade allt varit för lätt o vi hade inte haft några motgångar, o då hade livet inte gett något av de. Man lär sig av sina misstag, de e väl så?
Men man får göra sitt bästa av det negativa som man gör sitt bästa av de positiva, fast de inte alltid är så lätt måste man göra de. Får bita i det sura äpplet, dra sig i kragen, ta ut tummen ur handen o tänka på vad som är rätt o fel,sant o falskt,positivt o negativt ja allt.
Men det är bara en person som vet allt de, och det är du själv ingen annan. Man ska inte lyssna på vad andra har o säga, fast nästan alla gör de. O vad folk tycker ska man helt enkelt skita i, det blir bara pannkaka av allt.
Så lyssna på dig själv, på ditt hjärta, på vad du vill o hur du vill ha de!
Det är lättare sagt än gjort, jag vet!

Och här sitter jag o har predikat om allt de man ska göra o inte göra, o vet egentligen ingenting själv Men Som sagt det är lättare sagt än gjort!
 


?????

De e vad jag e just nu, ett frågetecken och vad jag känner mig som oxå. Jag funderar, funderar och funderar men kommer inte på något, vet varken ut eller in, upp eller ner, fram eller bak!
Ja de e inte lätt o heta sofie jönsson ibland, allt e bara så ohhhh, just nu!

Jag vet ingenting, absolut ingenting!



Inte bra...

Just nu så sitter jag här framför denna fyrkantiga lilla sak o funderar på om jag snart ska gå o lägga mig bredvid mitt älskade lilla hjärta thilde.
Börjar nog bli sjuk, har sån huvudvärk och har lite feber o e jätte trött, så när jag skrivit klart här så är det sängen som kallar på mig.

Idag har jag jag o thilde bara haft en mys dag, tittat på tv o ätit gott. Får man göra när det är lill lördag :)
Hon blev helt överlycklig när mormor kom hem med denna till henne, min lilla ängel!





Numera så bor denna lilla söta figur oxå hos Thilde :)
                  Upsy Daisy



God natt, Sov gott!


Månadag

Ja då var veckans fösta dag snart över, vet inte var all denna tid tar vägen. Mest till o grubbla o tänka kan jag tänka mig, o en massa bus med thilde såklart.

Thilde fick en figur ur hennes favorit program idag av mormor o morfar, det var Iggel Piggel och den kan prata o sjunga. Hon blev helt överlycklig när hon fick den, o varje gång den sjunger stannar hela hennes värld upp o hon börjar dansa o nynna med. Hon e så tacksam för allt hon får, vare sig de e en liten skruv till en cykel. Otroligt att en sån liten fiseloppa kan förstå så mycke som denna lilla damen gör. Älskar henne överallt annat på denna jord!



Iggle Piggle bor numera hos thilde :)

Nä nu e de snart Svenska Hollywood fruar, det måste man bara se hur dom e där. Har sett lite på reklamen men oj, ja jag vet inte vad jag ska säga om de. Men måste se de :)

God Kväll i stugan!




Förlåt!
Jag vet varken ut eller in, jag vet helt enkelt inte vad jag ska göra.
Behöver tid, hoppas du förstår mig.


Japp

Har inget o skriva direkt så jag skriver här bara för att de ska vara så!



Livet är inte som man vill alltid, så man får göra de bästa av de, kan vara så orättvist ibland, man kan vara hur lycklig som helst, man kan älska livet, hata de och man kan bara vara!
Tror alla har sina svakor i bland, så de e bara till o ta sig i kragen o resa sig upp igen o försöka i alla fall!




Älskar min älskade lilla Thilde så mycket Så det inte finns ord till o beskriva hur mycke jag älskar henne. Du förblir alltid min lilla prinsessa så om du e 1,5,20 eller 40 är du alltid min lilla sessa :)
Mamma älskar dig så mycke!
Puss puss o kamiss på dig min skatt!


Ha en trevlig helg!
kram kram


Måndag

Vilken helg det har varit, verkligen upp o ner,vet varken ut eller in eller vad som e rätt o fel. Men det kommer väl med tiden.

Igår var jag o thilde på dop, lille Colin skulle få sitt namn, det var jätte fint o han sov igenom hela dopet, inte ens när prästen tog vatten på hans huvud vaknade han :)
Efter de blev de kaffe o kaka, för min del som inte har vuxit upp än o inte dricker kaffe blev de läsk :)
Tack för allt!

Har inte mycke mer o skriva, fast jag vill bara skriva skriva o skriva på något konstigt sätt!

Hej så long

LillLördag

Vi var på sån läkarkontroll med thilde förra torsdagen, hon vägde 10 kg och var 82 lång. Och så gjorde dom olika tester som en 1.5 åring skulle kunna. O allt de hon skulle göra har hon kunnat jätte länge så de var super lätt för henne. Sen blev dom chockade över hur mycke hon kunde prata, sa två o tre ords satser. Hon fick även en spruta, var inte lika kul men de gikc snabbt över när man var beredd med snutte o bappi :) Mammas älskling var så duktig!


Idag ska vi tvätta o tvätta o tvätta, få bort allt skit tvätt, inget kul precis men de måste göras de med. Men nu ska vi äta lite frukost till att börja med.

Skriver mer sen!


RSS 2.0