Gott Nytt År

Igår fyllde mitt hjärta 1 år och vi hade kalas. Hon fick så många fina presenter, en gåbil,en fåtölj,lekbord,en massa kläder,pengar,en stor rosa mjuk nalle,ja och mycke mer. Hon blev så glad för allt. Det är inte många små barn som tycker om mjuka paket,men Thilde älskar de,hon drog upp paketet och tog ut klädesplagget och sa ohhhh och så kramade hon om den. Så gulligt!

Då var det nyår igen, förrra året firade jag,mikko och vår prinsessa nyår på BB. Det är inte var da man gör det. Men det var den bästa nyår som jag varit med om. Finns inga ord till hur mycket hon betyder för mig,älskar dig!
Och tänk ännu en ny år tillsammans älsklingen och många fler ska det bli mikko. Jag älskar dig så mycket vill alltid vara med dig! Pussss

Just nu är vi hemma hos mamma och pappa och firar nyår,vi har så mysigt.
Nu ska vi äta glass, mums!

Så Gott Nytt År på er alla.
Hoppas ni får en underbar dag!
Puss och kramar till er från mig :)


Prinsessan <3

Nu är det exakt ett år sen vår lilla prinsessa förddes. Kl 10.56 kom den underbara lilla flickan tills oss, och det är en sån fantastisk känsla så det går inte att beskriva. Du var den underbaraste och finaste lilla flicka som vi någonsin har sett och nu är du inte en liten flicka längre utan du är en stor flicka som vet vad du vill :)
Du är det bästa som har hänt oss!

Grattis på 1 årsdagen vår älskade Thilde!
Hoppas du får en underbar dag.
Vi älskar dig!Pussar och kramar                                                             





 <3Älskad<3


Städa,suck!

Snart kommer Caroline hit, för vi ska gå till staden senare i eftermiddag och köpa presenter till lilla stumpan som fyller år imorgon. Men först blir det städingen för hela slanten inför i morgon när släkt och vänner kommer på kalas. Det ska bli så roligt, och få sncka lite goja med dom man inte träffar så ofta :)

Aja hinner ite skriva mer nu för Thilde r överallt och ingenstans känns det som.
Måste börja städa nu!
Ha de


Galna!

Herregud vad folk kan vara galna när det är rea i affärerna. Jag,Thilde och mamma var i stan en runda idag skulle ha några saker på apoteket men när vi ändå var där gick vi en runda och kollade. Vi gick in först på MQ där var knappt något folk,men sen gick vi in på Gina fy vad folk trängde sig,drog i kläder och blev helt galna. Jag gick in och ut igen för det går inte att gå med vagn där inne när folk inte kan se sig för och blir nästan arga för att dom inte kommer fram för det står en vagn ivägen. Så det får bli en dag när man inte har lilla gumman med som man får gå på rean!
Efteråt följde vi med mamma och pappa hem,vi åt middag och lekte, o nu sitter jag här och kollar runt. 
Men ska snart åka hem för alex ska vara hemma imorgon från dagis så man får samla krafter,haha!


Ha en trevlig kväll!


Läskigt!

Fy,vad jag tycker det är  läskigt att vara ensam hemma när det är mörkt ute. Har alltid tyckt de, iförsig har jag ju tippen men vad kan de lille golvmoppen göra,haha! Nä men som tur e kommer snart älsklingen hem se vad han fick i julklapp av fredrik.

Jag förstår mig inte på folk ibland, har man problem så försöker man väl lösa dom istället för att gå och vänta på att dom löser sig själv och går och grubblar på problemet. Men saken e de att problemen löser sig inte av sig själv utan det är bara du själv som kan göra något åt de. Så e de!

Från en sak till en annan på tisdag blir min PRINSESSA 1 år. Var har all denna tid tagit vägen,jag förstår inte de. Så då blir det kalas med släktigar och tårta. Och självklart ska Hjärtat själv  få en egen liten choklad tårta,för cholklad är henna favorit. Det ska bli så roligt!

I have en little hemlighet! MOhahaha!!!

Nu orkar jag inte skriva merså God natt och sov gott!


27 December

Igår trodde jag att jag skulle dö av räddsla. Vi skulle iväg igår så jag gick opp för att sminka mig,så var Thilde och mikko nere. När jag stod och sminkade mug hör jag någon som kallar mamma,så jag kollar ner då står Thilde halvägs upp för trappan. Dp hade hon klättrat upp så långt alldeles själv. Men hon var ju glad att hon hade kommit så långt upp. Men jag trodde mitt hjärta skulle stanna,blev så rädd.
Sen har hon kommit på en ny grej,hon har ju fått två tänder nere och det har kommit en däruppe oxå nu. Men grejen e de att hon gnislar tänder, och jag hatar när folk gör så. Så när jag säger till henne att sluta gnisla tänder så bara hon skrattar och gör om det. Lilla bus ungen tycker om att driva med mamma.

Idag fick jag fler sing star skivor av mikko när vi var på maxi,så bär vi kom hem satt vi och sjöng jätte länge. Riktigt roligt var det. Thilde var oxå med och sjöng lite.

Nu skasnart mikko iväg nån timme så jag och loppan är själv,vi ska titta på kör slaget som börjar nu snart!
Så vi hörs senare!

Julafton!

Igår var det Julafton, då var vi hos mikkos föräldrar och där var alla mikkos syskon med familjer. Vi fick god julmat och fina klappar. När tomten kom så trodde alla barnen att det var Sami,mikkos bror som det oxå var, så mikkos andra bror fick lura dom genom att låtsas ringa till sami och fråga var ahn var och om han kunde köpa med sig mjölk och en snusdosa. Och dom gick på det,för när han kom tillbaka sen så hade han med sin mjölk och snus med sig.haha.
Vi vuxna köpte inte klappar till varandra utan vi körde julklapps spelet istället, jag fick två stycken dassböcker haha.
Men trevligt hade vi i alla fall!

Nu är vi hemma hos mamma och pappa o firar jul. Vi har ätit god mat och just nu har vi paus från maten men ska snart äta gröt mums. thilde ligger och sover en stund innan tomten kommer. Ska bli skoj. Hon blev rädd för tomten igår så vi får se hur det går idag.

Skriver mer sen!


23 December

Känns som om det är evigheter sen jag skrev här sist, men det är det ju nästan. Men anledningen är för vi har fått lite visus på datan och måste rensa lite på den. Så man får kolla läget när man får låna en data, just nu så är jag hos mamma och pappa. Har inte varit här på länge så vi fick hälsa på en stund.

Det är mycket som har hänt på dessa dagarna jag inte har uppdaterat här, så jag vet inte var jag ska börja.

Har typ varit i stan nu varje dag i nästan en vecka för att köpa klappar, men det är ju så hilma svårt. Har varit med nathali några gånger och försökt köpa, men vi har typ kollat på allting annat än det vi skulle kolla på. Plus så visste vi inte vad vi skulle köpa till alla. Så det fick bli en runda till idag med caroline och malin. Hittade dom sista idag, så skönt. Men det är alltd så att man är i sista minuten precis som många andra, så nästa år ska jag vara i god tid har jag bestämt!
I morgon är det redan Julafton helt sjukt, kan inte fatta var tiden tar vägen. Känner ingen jul känsla direkt men det är nog bara för man har stressat så mycket och haft så mycket att tänka på.
Så i morgon ska vi till Mikkos föräldrar cog fira jul. Ska blir trevligt! Så firar vi jul med mamma och pappa den 25. Sen nästa år blir det tvärtom. Det är bara för att vi har betsämt att när vi har alex på julafton är vi hos mikkos föräldrar och sen vise värsa.

Cristine fått sin lille bebis,helt underbart söt var lille Viktor/Victor!
Grattis till er båda!

När man ser andra så blir man själv jätte sugen, men dom växer upp dom med!

Nä nu orkar jag inte skriva mer. Skriver mer sen.
Hej på en stund 


Mys på stan

I natt har Thilde sovit mellan mig och mikko hela natten för hon har vaknat hur många gånger som helst,tror hon håller på att få fler tänder. Stackars lilla gumman. Så vi får se hur denna natten blir.

Medan mikko och alex var ute och målade fönster gick jag och thilde till mamma på jobb för att hälsa på lite. Thilde blev så glad när hon fick se mamma/mormor,ja och mamma blev jätte glad hon med :)

Sen vid kvart i ett möte vi Nathali på övre för vi skulle åka till malmö och handla klappar. Det blev mobilia,har inte varit där på evigheter så det var skoj. Vi gick mest och kollade runt för vi visste inte vad vi skulle köpa,haha!
Jag fick köpt en julklapp till min lillasyster  i alla fall så nu är hon avklarad,skönt.
Men en del återstår, alltid i sista minuten, men sån e jag :)
På vägen hem körde vi inom Babyland,så mycket fint dom har där,vi gick där hur länge som helst och tittade. Hade man haft pengar så hade man köpt jätte mycket.


Jag kollade på unga mödrar idag och där var en tjej som fick en pojke han var så söt. Då tänker man tillbaka när man själv låg där och bebisen precis kom ut,vilka känslor det var. Det går verkligen inte att beskriva för någon utan man måste själv vara med om det. Jag fick nästan tårar i ögonen när jag såg på det.
Smsade med Nathali samtidigt som det var,och så skrev hon att det snart var hennes tur. Ja det är inte länge till, det ska bli så roligt. Är så nyfiken! :)

Nu ska jag och älskligen titta på filmen som han hade köpt idag.
Kommer inte ihåg vad den hette men hoppas den är bra.
God natt!


Hjälp!

Imorse vaknade jag av att hela sängen skakade,mikko sov som en gris så jag puttade nästan av honom från sängen när jag väckte honom. Han for upp ur sängen och fram till fönstret,yrvaken som han var sa han. Ställ dig under dörrkarmen,haha. Det är en sak man ska göra men det lät så roligt. En annan sak han oxå sa var, det kanske var stridsvagnar som körde förbi,haha. Han är go han!
Men fy vad rädd jag var,har aldrig varit med om det förr och hoppas verkligen att det inte händer mig igen. Hjärtat hoppade i hundra nitti. Tippen blev så rädd där nere så mikko fick gå ner till honom och säga att det inte var lågon fara och lugna ner honom, lilla gubben!
Jag kollade på klockan och skickade ett sms till mamma,hon satt och drack kaffe och läste tidningen när det hände. Hon tyckte det var läskigt,kaffet höll ju på att hoppa ut ju.
Men nu har folk någont att prata om i alla fall!

Idag har vi handlat några julklappar menen del återstår.
Sen har jag städat lite så vi kunde sätta upp julgranen så tomten kan komma och lägga några klappar :)
Det blev jätte fint och man känner julen mer när den kom upp. Efter det satt vi och fika, pepparkakor,glögg, vaniljdrömmar och clementin. Thilde tyckte bara om clementinen och russin haha!

Nä nu vaknade lillan!
Ha en trevlig kväll!


Mys Mys!

Idag åkte jag och Thilde hem till Calinen och skulle bara lussekatter och chokladcornfalkes något,haha. Men först åkte vi jägerro och skulle handla lite men det blev att vi gick och kollade i andra affärer också. Man får passa på medans man är där, det är ju inte så ofta. Men nä vi hade handlat och kommit hem så kom  caroline på att vi hade glömt saffran,så störigt. så det kunde vi inte baka idag, och det blev inga chokladcornfleks grejor utan det med chokladpuffs grejor i stället,haha! Mycket gott!

Mamma och pappa var så snälla att dom kom och hämtade oss!
Tack så mycket!

Fick ett meddelande av caroline innan där det stod att "nu är  lussebullarna färdiga så jag kommer med några i morgon till er". Haha, tack calinen, det ska bli så gott. Ha längtat efter dom så mycket!

Thilde har varit så duktig idag, det är hon alltid men när vi åkte bussen, det är ju inte roligt att åka så lång när man är så liten. Men allt gick jätte bra. Mamma älskar dig Thilde älsklingen!

Nu ska jag gå ner och spela Guitar Hero med älsklingen,haha!
Puss på er!

Julpyssel!

Nu har vi suttit och gjort en massa julkort som vi ska skicka iväg till folk, tänk om just du får ett så håll ögonen öppna när brevbäraren kommer,haha!
Thilde ville oxå vara med att köra ett, och självklart fick hon det. Det slutade med att hon var helt klistrig och glittrade som en disco kula,haha! Men  kul hade hon,det är huvudsaken.

Då var det måndag imorgon,jag och snutte gumman ska åka till calinen och baka pepparkakor,lussebullar och chokladcornflakes, det ska bli roligt. Har tänkt baka lussekatter många gånger nu men har inte blivit av så i morgon gäller det :)
Har ju inte köpt en ända julklapp så det ska vi göra med Nathali någon dag. Sen får jag och älsklingen åka en runda i helgen och köpa klappar till barnen,släkt och vänner. Tänk att det snart är julafton, det är inte klokt vad tiden går, och att det redan är tredje advent idag kan inte fatta det.
Och på torsdag ska jag jobba, men annars händer det inte så mycket. Men det är ju en del ändå.

Älsklingen väntar där hemme nu så vi ska åka hem till honom nu!
Ha en trevlig kväll!

Kalas

Igår var vi på kalas, mikkos mamma och jonatan hade kalas tsm. Det var roligt att  träffa den nya bebisen som inte har någon namn ännu, men han var så söt o go.Men det kommer :) Vi fick god mat och efterrätt  coh en massa prat!

Mikko är på julbord idag, åkte redan klockan ett, så jag,thilde, alex och tippen är hos mamma och pappa och hälsasr på. Inte roligt att alltid sitta hemma, så man får passa på när man blir bjuden :)

Jag blir så irriterad på människor som tror dom kan göra precis som dom själv vill och bara tänker på sig själv. och som inte bryr sig om hur andra känner sig. Jag säger bara det tänk efter mer än en gång innan ni öppan munnen!

Nu ska vi mysa lite!
Ha De


Skönt med fredag!

Igår kväll vaknade Thilde när vi skulle gå och lägga oss. Hon låg i sin säng och flörtade med mikko och smilade, så jag tog upp henne och la henne mellan oss. Vi låg och pratade och busade lite sen somnade så klartmikko som han alltid gör,tar brar några sekunder sen sover han. Men till slut somnad vi med. Sen har Thilde vaknat otroligt många gånger i natt,ställt sig upp i sängen och kallat mamma,mamma. Så åter igen¨så tog jag upp henne och hon somnade igen efter en stund. La tillbaka henne i sin säng men vaknade igen efter ca en timme så till slut lät jag henne sova hos oss. Så man är lite trött i dag.

Igår var vi i stan med Nathali, vi gick först och fikade sen gick vi en runda  i stan. Men där var inget speciellt som det brukar vara. Men vi fick snackat av oss lite,haha!
Tack för en trevlig och rolig dag igår Nathali!
Måste vi göra om  :)

Mikko är hemma  idag för han hade inget jobb att göra, så vi åkte till maxi en runda. Han villeså gärna ha Guitar Hero men alla var slut, så han blev lite putt. Så sa jag att dom kanske hade de på onoff, då sa han ja men det kostar nog mer där  men vi åker och kollar. Han gick själv in, så kom han ut jätte lycklig. Dom hade det är men bara 40 kr dyrare. Men glad blev älsklingen. Så det har vi spelat nu ett bra tag,det är jätte såvrt men man får träna!

Nu vaknade lillan!
Ha en bra dag!


Min kikka!

Jag ovh loppan har fått en vana att titta på Hem till gården varje dag, det är ju så bra.  Och Thilde älskar verkligen musiken i början och i slutet, hon blir jätte glad och tittar på mig, tittar tillbaka på tvn och sen på mig igen. Men i pausen belv jag sugen på pepparkakor så vi gick ut i köket och hämtade dom. på vägen tillbaka så höll jag Thilde i bara en hand och då gick hon. Igår ville hon inte alls och helt plötsligt så går hon och bara hålller mig i en hand. Jag blev jätte paff. Hon är så duktig, allt går så snabbt nu, för snabbt.
Hon är överallt och ingenstans,haha! Men det är så det ska vara, annars får hon inte reda på någon!

Nu ska vi äta midda!


10 December

Två nätter i rad nu har Mikko sovit där nere för Tippen har hittat på bus. Så han betsämde sig att sova nere med honom och se om han lugnade ner sig, och det gjorde han. Han kanske känner sig ensam där nere och gör bus för att få uppmärksamhet. Men i natt ska han sova själv igen så får vi se om det har blivit bättre. För det är inte roligt att alltid komma upp och så ligger det massa papper som han har bitit i sönder,och en massa annat på golvet. Så vi får hoppas att han slutar med det snart.

Igår var vi hemma hos mamma och pappa en liten runda,det var roligt att träffa dom. Pappa blev jätte glad när han kom upp och fick syn på Thilde. Han kallar henne för morfars lilla Myra. Så varje gång han kallar på henne så säger han Myran och Thilde tittar direkt på honom. Så gulligt!

Nu ska jag gå och kolla på reprisen av Top Model, inget roligt men man måste ju se vem som vinner!
Hej svejs!


Tisdag

Idag händer det inte så mycket, ska vara hemma och ta det lugnt. Men åker kanske till mamma och pappa och hälsar på sen i eftermiddag. Det var ju så länge sedan. Thilde hade nog tyckt det var roligt. Mikko ska jobba lite längre idag så det passar ju bra.

Folk Frågar vad man önskar sig i julklapp, det är en sån jätte svår fråga. För jag vet inte själv vad jag vill ha, jo en sak en bärabar data men det är så dyrt. Och till Thilde är ännu svårare för hon har allt, hon har sjukt mycket kläder så det behövs inte,leksaker har hon. Och stora grejor får vi inte plats med så det är jätte svårt.  Men hon kommer inte bry sig så mycket om innehållet iår tror jag, kommer nog mest vara alla inslagspapper haha. Sen ska det bli så roligt att se hur hon reagerar när tomten kommer. Om hon blir rädd eller om hon tycker om det. För hon älskar allt som har med tomtar att göra, skiner upp som en sol varje gång hon ser en. Men hon har aldrig träffat en riktig, så det ska bli spännande. Sen fyller man ju år den 5 januari så då ska man oxå önska sig något, usch va svårt. och thilde den 30 december, synd om henne men men det gör inget, någon ska fylla år de datumet oxå :) Aja kommer väl på någon så småningom.

Nu ska jag gå o busa lite med loppan!

Så duktig!

Måste bara berätta att Thilde kan nästan säga Tack!
Jag satt och sa tack till henne flera gånger, låter tjatigt jag vet, men hon tyckte det var roligt. Och till slut så fick hon fram nästan ett tack. Så jag var tvungen att ringa till malin så hon fick höra när hon sa det. Malin fårgade Thilde om hon kunde säga tack och då sa hon det. Och så kan hon säga Goddag Goddag, fast på hennes eget sätt som är typ så här, Daah Daah. haha det låter så himla gulligt.
Min lilla flicka är så duktig!
<3 Mamma älskar dig Hjärtat mitt  <3                              

8 December

Idag fyller lille Jonatan år, Grattis på födelsedagen!

Vad är det med visa folk egentligen, bara gnäller och klagar på allt möjligt mellan himel och jord. Varför inte göra någon åt sina problem istället för att bara klaga och var så negativa. Det finns dom som har det mycket värre som inte ens klagar på hur dom har de utan är glada för det dom har. Det är bara man själv som kan göra någon åt saker, inte andra. Vänd det negativa,till positivt istället. Allt kanske blir mycket lättare då!


Hörs senare
Tjing!


Söndag kväll

Hela dagen har vi fixat och donat här hemma. Älsklingen målade om hallen och det blev jätte fint och jag har städat lite och plockat undan. Och äntligen har jul gardinerna kommit upp. Så nu är det juligt här här hemma, jag älskar den känslan av jul.

Så nu ska vi bara ha en lugn och skön kväll. Ska kanske sätta på en film och tända några ljus, mysigt :)

Sov gott


Söndag

Varför är alltid,nästan i alla fall, söndagar så tråkiga. Det är nog för att i morgon är det måndag, en början på en ny vecka och det är inte alltid roligt. Fördå märker man hur dagarna bara försvinner. Suck!

Klockan åtta i morse tod Thilde pigg och gal som alltid i sin säng och pratade och skrattade. När jag sa "e du vaken gumman" så sträckte hon sina armar mot mig. Och det kan man bara inte motstå, sen låg vi och pratade och pussades. Och hon kröp och hoppade fram på magen runt i hela sängen. Såg jätte roligt ut :) Sen kravlade hon sig upp på älsklingen och gav honom en riktigt stor,blöt puss mitt på munnen och sen log hon stort. Det var så himla sött! Efter en stund blev hon trött och somnade om och det gjorde jag med. Vaknade typ vid tio,då hade mikko varit uppe och börjat måla i hallen,det blir jätte fint! Sen vaknde Thilde kl elva,vilken sömntuta, haha!Men det är  inte ofta det händer.

Men annars händer det inte så mycket  idag, en lugn söndag bara.
Nu orkar jag inte srkiva mer. Kanske skriver några rader lite senare!
Kram Kram


Så sjukt bra!

Igår var jag och caroline och tittade på Mamma Mia, helt sjukt bra.
Pappa körde oss in till malmö arena, så den fick man också se, så himla STOR!
Man fick inte själv bestämma var man skulle sitta när man köpte biljetterna, så vi fick ingång 27 plats 1 och 2. Det var allra högst upp och längst in till väggen. Vi kunde inte sittar där för man fick verkligen svindel och hjärtat gick i ett. Så vi frågade om det inte fanns andra platser. Och det fanns, vilken tur, men en hel del var tvugna att byta platser pga svindel. Så hon skickade ner oss till ingång 8 där vi fick två jätte bra platser. Men hon som hjälpte oss sa att om det kommer folk som har bokat dom platserna såfår ni akta er. Vi fick flyttat 3 gånger innan vi fick platser haha.
Musikalen var så himla bra, hade lätt kunnat se den igen. Den var Mycket Mycket bättre än filmen, för den är såöverdriven tycker jag men det var inte denna precis lagom. Men dom pratade engelska, så man fick ta med läs huvudet,haha! Dom pratade tydligt så man hörde och förstod allt och de var ju tur de :)
Men som sagt den var så BRA!

Tack för en trevligt kväll syrran!!
Puss på dig :)

Jag mådde inte alls bra igår, och idag är det värre, har haft  sån huvudvärk och har lite feber. Så jag kunde inte jobba nu i kväll. Tråkigtför man behöver ju alla pengar man kan få nu när tomten snart kommer. Men men så är det ibland.
Så idag har vi bara haft en mys dag, tittat på Kung Fu Panda, haha, en jätte bra och rolig film.
Och Thilde har lärt sig att hålla i sig med  bara en hand när hon ska gå, tex runt soffbordet. Hon är  så duktig, det dröjer inte länge tills hon kan gå helt själv. Min lilla kikka börjar bli stor :)

Åkte till city gross för att handla lite godis, det är ett måste när det är lördag :)Så träffade vi på Nathali, hon var så fin med sin stora mage :) Det var inte länge sedan man själv gick så.Ska jag vara ärlig så saknar man faktiskt den. Den tiden kommer väl igen,haha!!! ;)

Nä nu ska jag gå och gosa lite med mannen min :)
Puss och kram jule gran!

Fredag!

Skönt det är fredag, kväll ska vi titta på Mamma Mia, det ska bli så roligt!!

Hjärtat är fortfarnade lite förkyld men hon har nogsmittat mig nu, har oct i bi hållorna och i huvudet, har nog litefeber med känner jag. Så ska jag jobba kväll i morgon, får se om jag kan göra det. Annars får någon hoppa in för mig. Det är ju inte hela världen kan jag tycka. För hur ofta är jag sjuk egentligen.

Hur kan man älska någon så mycket så det inte finns ord att beskriva hur mycket?.
Jag har bara en sån himla tur att jag träffade min älskade mikko som jag fick min alldeles underbara,älskade, fina flicka Thilde med. Det finns inget bättre än dom två. Och jag kan inte fatta att jag har min egen lilla familj, och ibland är det ofattbart att jag har en liten flicka. Min egna lilla bebis, tänk min egen!
Helt sjukt, och mikko är den bästa pappan som finns, helt underbar.
Jag älskar verkligen att vara mamma, det är så mysigt att ha någon man kan pyssla om och sitta och gosa med om dagarna och  kvällarna. En som skrattar och ler med hela ansiktet, då menar jag hela ansiktet, haha, för det allra  minsta konstiga ljud och grimaser man gör. Man blir helt glad och varm inom sig bara man tänker på det.
Det är det bästa som har hänt mig, att jag fick träffat min älskling och fick min Thilde!

Det är så skönt att få skriva av sig lite, tankar, funderingar,händelser mm.
Ska gå och fixa lite nu!
Hej för stunden!





4 December

Idag skulle Thilde och jag träffat Nathali men det blev inte av för Thilde är fortfarande förkyld. DEt är bättre vi är hemma så hon blir frisk och sen vill vi ju inte smitta Nathali och bebisen :)
Så det blir en mysig hemma dag idag i stället, fortsätta fixa med tvätten och lite sånt smått och gott, haha!

Får gå och puss och krama Lillan lite nu!
Skriver mer sen.
puss


3 December

Jag är så trött idag, Thilde har blivit lite förkyld så hon har vaknat ett anlat gånger i natt och varit lite täppt i näsan, snackars liten. Tycker så synd om mitt hjärta.Men nu ligger hon och sover en stund, kanske blir bättre efter de, lite i alla fall.

Idag skulle jag ha träffat caroline men ville inte gå ut med snuttan, det är bättre att stanna hemma och bli frisk. Men i alla fall vi skulle ha handlat lite klappar. Jag har inte köpt en ända, vet inte vad jag ska köpa till folk.Det är jätte svårt, men kommer väl på något med tiden. Blir väl så till slut att man springer runt i stan som en tosse dagen innan precis som många andra gör, haha! Nä fy så får det inte bli.

Jag längtar till sommaren, till värmen och solen. Slippa ta på sig en massa kläder bara för att gå ut. Och Thilde är inte så glad för att ta på sig en tjock överall och hon hatar att ha mössa på sig. Den tiden kommer väl den med, men hoppas den går snabbt!!

Nu ska jag gå och häna upp tvätten och stryka lite kläder.
De görs ju inte av sig själv,synd!
Puss och kram

Ont, Ont, Ont

Var hos tandläkaren innan dag och det var inget kul. Har så ont i munnen så det knappt är sant. Kan nästan inte tugga något. Hon putsade och tog bort lite tandsten och det gör så förbaskat ont. Men tur man inte ska dit på ett bra tag nu.

Vet inte hur jag ska göra, vad jag ska ta mig till. Allt har blivit så konstigt nu men det är sånt som går upp  och ner hela tiden. Men jag fick berättat för personen hur jag kände, men ändå känns det inte bättre, jo lite kanske. Men vi skulle reda ut det och det är skönt!

Jag älskar min underbara familj min mikko, vår underbara älskade lilla flicka och världens bästa storebror!
Jag har tur som har en sån fin familj. Puss på er alla!


2 December

Då var det en ny dag, det går så fort.
Snart kommer caroline hit och ska passa Thilde och alex för jag ska till tandläkaren, vill inte men måste.
Har redan ändrat tiden en gång, så jag sa det att det är lika bra att få det överstökat, men fy vad jag hatar det.
Aja, jag klarar mig!

Hur ska man förklara för en människa som man tycker om, hur man känner för en viss grej, det är så svårt. Hellre går man och mår dåligt än att förklara för personen hur det egentligen ligger till. Men det är svårt för presonen att sätta sig in i min situation och verkligen känna hur det känns. Jag kommer väl på ett sätt en vackar dag hur jag ska göra!

Nä nu ska jag gå och göra mig i ordning!
Skriver mer sen!

1 December

Då var det december igen, förra året var man väldigt tjock och gick på helspänn för hjärtat skulle komma till världen!
Men hon kom inte ut förrän den 30 dec.  Tycker synd om henne, men brukar säga att det är ju någon som ska fylla år den på dagen med, haha! Och det är ju sant.
Men det var den bästa dagen i mitt liv,när min fina lilla flicka kom. Helt underbart, det är svårt att beskriva känslan, för man måste själv ha varit med om de för att förstå hur det känns.

Vi sov hos mamma och pappa en natt till för att vara på den säkra sidan. Men idag ska vi hem till älsklingen, ska bli roligt och skönt att träffa honom och Thilde saknar sin pappa, ahr inte träffat honom sen i fredags morgon. Så det är ett tag sen.

Just nu så står gumman vid soffbordet och tittar på Disney kanalen och dansar, det är så sött. Vickar lite på rumpan och rör på benen upp och ner, sen får hon till västa smilet och visar dom små tänder hon har i munnen. Det är så himla gulligt!

Skulle ha varit på möte på jobb halv tio, men det är ingen som hade sagt något till mig, eller fick reda på att det var möte  på måndag lite snabbt i fredags men inte vilken tid. Men den som hade bestämt det skulle ha ringt, så det är lite dåligt av dom. Så det är inte mitt fel att jag inte var där, dom får skylla sig själva.

Det stod i tidningen idag barnen kunde gå och ge tomten sin önskelist mellan 16.00-17.00. Så vi ska nog ner med Thilde så hon får träffa en riktig tomte. Var ju där igår men ingen tomte var där.

Nä nu ska jag ut med gagstarna, Nalle och Yatzy!
Uppdaterar mer senare


RSS 2.0