Tiden den går



Idag blir vår Fiseloppa 19 månader, stor kicka är vad hon är.

Vi älskar dig snuttis.
Pussar o kramar

Farligt, mohahaha

Igår så gick jag o nathali i stan, när jag skriver hädanefter tex jag, då betyder de att thilde är inräknat i de. Hon är min andra hälft :) o likadant är de om jag nämner nathali så är lucas med henne.
Så ja vi var i stan i alla fall, o de e riktigt farlig, o speciellt o gå med henne. Vi slösade pengar igår, som vi alltid gör men inte lika mycke varje gång förstås. Lite måtta på de vara, men vi köpte lite saker igår i alla fall, lalalalalal!
Ibland får man unna sig något liten, haha!



Jag kan bli så förbannad på vissa människor som tror dom kan göra som dom vill, blir det då inte så, så ställer dom till med värsta scenen. O gör man inte som människor vill o inte ställer upp på alla kraven så går hela världen under. Jag menar man får väl umgås med vem man vill i sitt eget liv kan jag tycka, bara för att någon ger en pikar om att man träffar en person mer så betyder de inte att man inte får träffa denna personen mer. Men det tycks det inte vara i vissa människors huvud.  Jag säger bara en sak, väx upp någon gång!


Så nu har jag fått avreagera mig lite, skönt de kan vara ibland.
Klockan är kvart i elva o thilde sover än, tror de beror på att hon har vaknat sjukt många gånger i natt så de har väl tagit mycke på henne. Håller oxå på o få fler tänder, så snart är hon inte längre en tannalös tant , haha!

Nä får göra något vettigt nu, men vad får vi se.
Kramar


Alone

Just nu så sitter jag här helt själv o min ensamhet, mikko jobbar, thilde sover, mamma o co är på semester. O ingen o umgås med,snyft synd de  e om mig :)
Nä bara skoja, men jag har faktiskt jätte tråkigt.

Mamma o co, åkte på semster i lördags, som jag har skrivit innan så skulle inte vi med, men nu ångrar jag att vi inte följde med, för då hade man inte haft så här tråkigt o bara sitta hemma o uggla. Men men så kan de bli ibland.

Jag vill oxå åka på semester, jag älskar o packa väskor när man ska åka bort. Vet inte varför men har alltid tyckt de var roligt, men visserligen är de tråkigt att packa upp allt igen. Men jag tror jag tycker det är roligt för man ska åka bort tsm med dom man tycker om o får komma bort ifrån allt. Så vi får se om de blir någon semester så jag kan få packa mina väskor, haha!


Nä nu ska jag vara lite ego o lägga in en bild  på mig själv :)




Have a Nice Day!
Tjing!

Fredag hela dagen

Igår kom nathali o lucas o hälsade på, som vanligt har vi hur trevligt som helst. Thilde ville bära o ha lucas i sitt knä hela tiden. Vi gjorde choklandbullar eller jag gjorde de medans nathali satt o komenderade haha!


Då åker mamma o pappa o company på semester i morgon. Thilde o jag skulle ha följt med, men ja de blev inte så, behöver inte gå in på varför. Men hoppas dom får en underbar vecka i alla fall :)

När jag o nathali var i ullared så köpte hon ett par super fina skor fårn scorett, jag hittade dom, o vi båda ville ha dom men så snäll som jag e ;) fick natahli köpa dom. Men de roliga e att jag har oxå köpt ett par nu, fast dom hittade jag på internet, så nu har vi likadana skor :)

OHHH, så brun o fin jag e i ansiktet, visst nathifis,haha!!


Men ja nu ska jag åter gå till o diska undan lite.
Tjingeling!

Städning

Idag blir det städning för min del, såg ut som en bomb hade släppts här, thilde hade vänt upp o ner på båda sina lek boxar så de låg saker i hela huset. Men kul hade hon när hon gjorde de o de e huvudsaken :)

Annars händer det inte så mycket idag, sitter o väntar på att något roligt ska hända bara.

Vi var på entre igår o shoppade lite, mamma, maddi, calinen och jag o thilde, vi hade jätte roligt. Och jag hittade äntligen min efterlängtade bikini överdel,så dagen blev lyckad för min del :)

Nä nu ska jag dammsuga lite.
Have a nice day



"Pimma"       Gullunge!       <3 Finns inget bättre än dig Min Prinsessa<3


Jaha...

de var den veckan de!
Denna veckan har gått så fort, förstår inte vart den har tagit vägen.

Men vi har hunnit med en del i alla fall, har varit på svedala badet med nathali o gossebarnet Lucas, han e bara för go. Thilde har badat mest av oss hon är inte rädd för något den lilla damen :)

Måste bara berätta att min loppefis både kissa o bajsa på pottan igår, jag köpte en potta i ullared så när man kissar i den så börjar den spela musik och det tyckte ju thilde var kul. Mammas lilla gullunge e så duktig!

Vi får se vad dagen har o bjuda på idag!
Ha en trevlig dag!


GRATTISSS!!

Vi Gartulerar Vi Gratulerar Vi Gratulerar Lilla/Stora Calinen Idag Med Blommor o Blad Vi Firar Hennes Dag Ja Vi Gratularera Calinen Idag!

Ett FyrFalligt Leve För Calinen Hon Levde, HURRA HURRA HURRA HURRA!!!!!!!

Grattis på Födelsedagen, hoppas du får en underbar dag!
Pussss


Idag så är jag o loppan hemma hos mamma o pappa o solar o badar, det är så skönt. Men just nu så ligger thilde o sover, skönt för henne.

Måste berätta i söndags morse så när vi vaknade så låg vi o pratade lite o efter en stund så hoppade thilde ner o gick in på alex rum. När hon kom tillbaka så hade hon tagit på sig alex pirathatt o ett svärd så skulle hon sticka mig med den, o så skrattade hon hela tiden. Hon e så go,vår lilla sessa :)

Nu ska jag gå ut i solen igen o sätta mig o steka fläsk :)
Hej svejs! 

Lördag

Då var vi inne på en ny lördag i livet :)

Nu är klockan snart tio o thilde sover än, men man ska inte klaga. Mikko och alex åkte tidigt i morse för dom skulle ut med båten. Så dom är nog borta hela dagen,får se vad jag o loppefisen ska göra.

Vi har o stor handlade igår, då menar jag verkligen stor handla. Först åkte vi till maxi o där blev två kassar,sen åkte vi till willys o tro de eller ej men där blev elva kassar bara med mat, det är sjukt så nu har vi mat för ett helt år. Nä inte riktigt men vi behöver nog inte handla på länge i alla fall.


I torsdags var jag o nathali i Ullared,gud va roligt vi hade de o vad vi handlade,ojojoj. Först gick vi in en runda o efter typ några timmar så betalade vi vad vi hade hittat. Sen åt vi lite och sen gick vi till alla små butiker som finna runt om, jag fynda ett par super fina sneakers till ett super pris, så klart jag köpte dom. När vi var klara där inne så gick vi in en runda till i ullared. När vi satt i bilen på väg hem så var vi så trötta, så vi satt ,est o lyssade på radion som snackade om olika och äckliga saker,haha!
Men tack för en super trevlig o rolig dag nattifis ;)

Nu ska jag ta fram lite frukost till mig o mitt lilla hjärta.

Ciaooo!!

Dagen innan..

vi ska till ULLARED..JIPPI!!!
Jag längtar så mycke, det ska bli så skoj. Det är inte ofta man gör något sådant så man längtar till tusen :)

Just nu så sitter jag bara här o kollar runt lite,alex o thilde leker så man får passa på när de e lungt här o vara lite nördig :)
men det är alltid lungt här för det mesta men ibland kan dom gå upp i varv, men såna e barn :)


Jag förstår mig inte på en viss människa, hur kan man bara gör en sån sak mot andra människor. Man måste ju nästan inte ha några känslor eller inte tänka på hur andra mår, tycker o känner alls. Den människan måste ju förstå att man tappar förtoendet för den, visserligen har de varit tappat för länge sedan för vissa, men för dom andra som inte vet vad vissa människor vet om. Man blir så besviken,så fruktansvärt arg,lesden och så desperat på man vill veta vad som har gått fel egentligen,vad man har gjort för fel, vad som har gått fel. för att de har blivit så här!
Förstår helt enkelt inte, men hoppas att en vacker dag ska detta ta slut o man får reda på varför de har blivit så här.Men hoppas kan man men det är en annan sak om när, kanske aldrig får reda på de.
Till slut orkar man inte bry sig mer, vad man än gör så blir det fel. Och det kommer bara nya saker hela tiden.
Blir så trött på den här människan!




Tack älsklingen för att du finns!
Älskar dig, du o jag för alltid <33

Bilder<<33

Det är ett tag sen jag la upp bilder så här kommer några :)



Busan nr one!



Vår alldeles egna midsommar Prinsessa<3



Thilde ska ut o "Pima" som hon brukar säga :)



Rocka Billy Tippen

Söndag

Då var denna veckan oxå slut, allt går så fort.
Just nu så sitter jag o tittar på en helt underbar film, den är så fin o så bra. Den heter Drömmarnas land,om ni inte har sett den så rekomenderar jag den starkt,måste ses.

Thilde ligger o sover, och mikko är ute o fiskar i båten med sami,får vi se om de blir någon fisk till middag idag haha.
Sen ska vi hämta alex i kväll,det är ju vår vecka nu. Annars händer de inte allt för mycke, ville till stan en runda innan men könnder inte för de mer, får gå dit en annan dag.

Längtar tills på torsdag,eller hur Nattifis ;)
Man är som ett litet barn på julafton, det ska bli så roligt!

Nu ska jag kolla vidare på filmen.
Godeftermiddag ;)


Grattis!





Grattis på Födelsedagen min Älskade mikko!
Hoppas du får en underbar dag.
Vi älskar dig!
Pussar o kramar
din Fia o Prinsessan Thilde


Varmt...Pust!

Vilken fint o härligt väder vi har haft o har dessa dagarna, jag riktigt älskar sommaren. Men nackdelen med detta varma vädret är att de blir så fruktansvärt varmt i vårt sovrum, och det hjälper ju inte att vi har förnstren öppet för de e lika varm ute. Så idag måste vi ta fram fläkten o ha igång, för man sover inte alls bra i den värmen.

Igår var jag o loppan bara hemma och fixade lite i trädgården, klippte gräset o lite sånt, sen slutade mikko tidigt så åkte vi till stranden o bara mös. Jag och mikko försökte fånga räkor o en flaska till thilde så hon skulle få se på dom men fy vad dom små rakarna var snabba, fick bara fatt på små små räkor, bättre lycka nästa gång!
Senare på kvällen gick jag en lång runda men tippen, riktigt skönt var de.

Får se vad vi ska hitta på med idag :)
Ha en solig o skön dag!


RSS 2.0