Hallå ja!

Jag blir bara så arg på människor som aldrig kan uppföra sig i affären o då menar jag tex om man välter ner något så e de en självklarhet att man tar upp sakerna efter sig som har trillat ner. Men de e tydligen bara jag som tycker de, jag var nämnligen på city gross för en stund sen o där var några tjejer som trodde att dom var något. O de var inga små tjejer i heller dom kunde varit typ 18-19 så en av om välte ner några choklad när dom flamsade runt o vänder bara sig om o tittar å golvet o sen bara dom går utan o ta upp de. Thilde som bara e tre säger till mig, mamma hon tog inte upp efter sig, hon som e så liten förstår en sån sak. Så jag kunde inte hålla mig o sa lite högt, nä dom e inte stora nock till o förstår att man ska ta upp efter sig. Folk titta på mig bara men de sket jag i, sen sa tanten som var bakom mig, ungdomar idag har inget vett.

Det var lite roligt för jag själv e inte så gammal men har redan två barn o en halv men hon antog väl att jag var äldre, haha!

Oh ville smaka marabou vit choklad men dom hade inget på city gross så får se om jag hittar de i någon annan affär i morgon,men köpte vanligt marabou choklad i stället. Kan lätt trycka i mig ett sånt själv haha

Nu sa vi bara mysa med tända ljus o en massa godis o chips sånt som e så nyttigt ni vet ;)

Ha en trevlig kväll <3

Min Rock Baby!!

Dagens outfit!



Tuffingen nr 1 <3





Färdig....

...torka dig då som mikko brukar säga haha. Den mannen asså, men min e han ;)

Nu har jag städat fädigt o gossen nannar gott i vagnen så just nu så sitter jag bara i soffan o deggar med en kopp tee.

Thilde var i eld o lågor när jag skulle sminka henne idag till festen på dagis, o så hade vi klippt ett hål i ett lakan så hon kunde se något,blev hur bra som helst. Men när vi väl kom till dagis så ville hon inte ha de på sig, haha.Tror de kanske blev för mycke för henne, men de gör inget hon kan ha de här hemma o spöka omking med :)

Buhhhh!!



Mitt lilla Spöke <3

Vet inte vad vi ska hitta på med idag,inget vidare roligt väder ute precis. Aja får se vad thilde har lust med när jag hämtat henne. Nu ska jag degga vidare :)

Tingeling!


Fynd!

Just de, fynda dessa fina byxorna till min guldklimp Noisen :)



Fina va calinen ;)

Detta väder!

Nu har vi kommit hem ifrån staden o tror ni inte de började regna när vi skulle gå hem ohh så trött på detta regn!

Men i alla fall skulle ha en brun tröja till thilde för hon skulle vara troll i morgon på dagis men inte en enda brunj tröja fanns de i hela trelleborg. Så hon ska vara spöke i stället o de har hon velat vara hela tiden så jag kom på ett sätt för o göra henne till ett spöke. Men resultatet får ni se i morgon haha! kommer bli skit bra!

Nä nu har jag inte tid o sitta här med, min bebis vaknar snart o då e han jätte hungrig.

Kramis

Som han snackar :)

Man kan verkligen inte ta miste om vem som e pappa till mina älskade barn för dom båda har hans näsa, ser ut som honom o de man verkligen inte kan ta miste om e att båda två  pratar lika mycke som honom o då menar jag väldigt mycke haha. Men de e så de ska vara!



Dom finaste som finns <3

På fredag ska thilde ha Haloween fest på dagis o jag frågade vad hon ville vara utklädd till då sa hon spöke, så självklart ska hon få vara de då. Så i morgon bär de av till staden för o fixa lite till spöket, typ smink o lite sånt. Tycker de ska bli skoj o få klä ut henne o hon har aldrig varit utklädd till något innan så de ska bli så roligt o se henne.

Just nu sitter jag o kollar på unga mödrar o bebsien sitter i babysittern o thilde stoppar om honom med filt o busar med honom, dom e så fina tsm <3

Puss o kram


Vill HHAAA!!!

Det är så mycke man vill ha här i världen men finns inget bättre än att få kämpa för det o sen få tjäna ihop till saker o ting själv o inte alltid få allt serverat på silverfat. Jag jobbade från mars månad till juni månad,höggravid var jag med, cyklade varje dag för o lämna thilde på dagis o sedan cykla till jobb o tillbaka igen sen. Plus så cyklade jag ner till körskolan o hem igen,alla pengarna jag tjänade in på dom månaderna sparade jag till mitt körkort.
Måste faktiskt få berömma mig själv, få klappa mig själv på axeln klapp klapp o vara stolt övar att jag klarade o ta körkortet på bara två månader o som sagt vara höggravid o betala det själv. För det är svin dyrt med körkort o inte har man dom pengarna i bakfickan precis. Men stolt är jag, stolt som tuppen :)

Har haft mjölkstockning, fick de i onsdags hade hög feber under natten till torsdagen,jag gjorde som calinen sa till mig o då blev det mycke bättre men är fortfarande lite öm i boppisen. Men det konstiga var att jag fick lite snålt med mjölk efter de, kände inte riktigt när de "fylldes" på om man säger så och theodore åt väldigt ofta precis som att han inte blev mätt. Men nu är allt normalt igen eller ja nästan jag känner att det finns mjölk o theodore äter "normalt" igen så det är skönt.

Theodore är en riktig buse o inte ska han ligga ner i heller utan han är som thilde när hon var liten skulle stå hela tiden o de e just vad han gör,står o så ska man hoppa med honom så han flyger upp i luften de tycker han e roligt. Tänk han är snart 3 månader bara o skrattar o har sig redan o han är helt stel i naken nu el lite nicke docka e han men de e inte alls mycke. Min gosse!

Måste berätta en rolig sak thilde sa, hon fick fatt på en tampong o frågade vad e de mamma , så sa jag vet inte, då sa hon har man den i nejsan mamma, när sa jag. Då sa hon har man den i gumpen mamma, då skrattade jag så jag nästan kissa på mig för det lät så roligt när hon sa de. Inte klok den damen. Min sessa!

Nu ringde noah o ville prata lite :)
Hej svejs!

De e inte klokt

Sitter just nu helt själv o väntar på att får reda på vem som åker ut ur idol, mikko har gått o lagt sig me thilde,han var jätte trött o de förstår jag så mycke som han jobbar. Plus så håller vi på o renoverar här hemma så efter jobbet så fixar han med de, men tror han tycker de e ganska skoj ändå för allt som vi ska göra kommer bli skit bra :)

De e så sjukt de som händer i malmö,hur ska allt sluta egentligen man vågar fan knappt gå utanför dörren ju för man vet inte vad som kán hända. Fattar inte varför folk gör så,man har bara ett liv o de ska man verkligen vara rädd om men de verkar inte som alla tänker så!
Sjukkkkt!

Idag har vi fått vår shopping runda,köpte ett jätte fint set till theodore som det står daddy´s nr 1 så super söt. och så fick thilde en jeans väst som hon ska ha när hon fotas på dagis, första fotot för henne snuttisen :) sen skulle jag ha en tröja på hm som jag letat efter så länge,visst hade dom den här men inte min storlek som vanligt. Så får se om jag inte ska skicka efter den i stället då vet jag att den e min storlek o att den finns.
Tack för en mysig dag! :)

Har suttit med ett o samma inlägg nu jätte länge så vet jag vem som åkte ut,linda, så nu ska denna svensken gå o sussa kuden för ögon börjar gå o kors.

Sov Gott o Dröm Sött!
Usch när nu börjar mina ögon gå i kors

Suck

Japp nu sitter jag här igen i soffan med en kopp te o kollar runder på datan o pratar med calinen ett antal gånger i timmen haha. Såna nördar vi e haha!

Sitter även o har sten koll på hemnet om det kommit in något nytt hus till oss men just nu finns de inget som faller oss i smaken. Vill så gärna flytta,ha ett nytt o större hus, men det är lättare sagt än gjort, man ska ha pengar till de med. Man säger ofta att man skulle vilja vara rik så man kan köpa allt man vill ha som nu ett nytt hus, men hade man varit de hade man inte varit lyckligare. Man måste ha något o kämpa för o längta efter annars tror jag man hade varit olycklig. Kanke bara jag som tänker så, inte vet jag! Aja, vi letar vidare i alla fall :)

Det var så mysigt i morse,mikko gick upp vid sex tiden sen komma tillbaka vid halv sju o la sig igen o mös med mig o theodore o så låg vi o hörde på när thilde låg o snarkade från sitt rum, hon sov djupt kan jag säga haha, min lilla snuttan.

Vill att de ska hända något men vad vet jag inte,vill bara de!!!

Orkar inte skriva mer nu!
Ciao!

Söndag hela dagen lång!

Mikko jobbar så jag o mina små troll här hemma i gislöv hos mamma o pappa, ovanligt jag vet haha. Men kan lika bra sitta här o uggla med dom som o sitta själv hemma o uggla.

Inatt vaknade min prins vid halv tre o var pigg, o när jag tände lampan o tittade på honom så sken han upp som en sol o då kan man inget annat än o bara pussa på honom. Han e den finaste prinsen som finns. Jag badade honom i morse,som den lille plaskar o skvätter han älskar verkligen o bada, de gjorde thilde med när hon var så liten o älskar det fortfarande.

Thilde har börjar på den stora avdelningen på dagis o hon trivs som fisken i vattnet, blir lite ledsen när jag lämnar henne o säger att hon inte vill vara på dagis men de går över lika snabbt igen. Nästan alla barnen kommer springandes när vi kommer på morgonen o säger "nu kommer thilde" o kommer o kramar henne. Det är ett super bra dagis!

Jaha vad händer denna veckan då?
Blir väl lite shopping eller vad säger du calinen? ;)
Måste ha tossor till bebisen,mössa o halsduk till thilde o så vill jag ha något till mig själv med om man nu hittar något. Det första man tittar på när man e i stan de e raka vägen ner till barn kläderna för de e roligast o titta på haha. Men något ska vi nog hitta :)

Thilde letar efter sin snutte så får gå på en snutte jakt hihi
Kramisar!

Fredag

Då var det fredag igen o vad ska vi hitta på denna helgen..hmm??!
Mikko ska jobba men vi kommer säkert på något skoj.

Sitter o kollar lite på tradera och de e väldigt väldigt farligt kan jag säga, har köpt många fina saker där, får hoppas på att en del av de kommer idag med brevbäraren hihi. Calinen har smittat av sig på mig med alla fina märken som finns så nu sitter man o kollar upp allt möjligt haha. Kan ju även säga om du behöver någon hjälp med några märken eller kläder till ditt lilla troll så fråga calinen, hon av någon kan fantamej allt om allt sånt haha! skämt o sido ;P

Just nu sitter jag o deggar lite i soffan men skulle egentligen passa på o städa undan lite medans bebisen nannar så gott. Men e lite trött idag så passa på ta de lugnt när han sover.

När man verkligen vet hur man ska flörta med sin älskling så får man som man vill, hihi and i love it :)   hemligt hemligt!!



Kan man bli något annat än glad när man får se detta underbara leende!
Mammas gosse <3

Nu ska jag degga vidare :)
Ciao

Saknar....

...min stora mage,känna sparkarna o när bebisen kör sina runder, jag bara älskar det!
Många klagar på att de e jätte jobbigt o mår dåligt o allt vad de nu e o vara gravid,men inte jag de e så mysigt,saknar de jätte mycke, kommer väl igen någon gång vem vet ;) hihi, love it!

Har lämnat Prinsessan på dagis o prinsen nannar då passar mamma på o äta lite frukost innan hon ska ta tag i bomben här hemma, ska slänga in en  maskin tvätt oxå så vi har rena kläder haha.

Igår körde vi till calinen o noah o mös lite, noah e en sån busunge en riktig goding :) fick även hittat vinter skor till loppan så nu är det bara vantar o mössa o se om jackan vi beställde passa. Överallen som hon hade förra året passar henne i år med haha,inte växt så mycke sen förra vintern min lilla loppa :) måste även köpa fler kläder till henne,tjocka tröjor o jogging dress o lite annat så hon har när hon e på dagis. Nästa vecka börjar hon på den stora avdelningen,men hon vill vara kvar hos dom små men tror de blir bra när hon väl varit där ett tag. Hon e så duktig!

Jag har nog aldrig varit med om en bebis som smilar o små skrattar redan vid två månaders ålder, tidigare än de till och med, som min theodore gör. Han e den finaste gossebebisen som finns <3

Ska ta tag i tvätten nu innan bebisen vaknar :)
kisses


Onsdag

Har precis varit o lämnat thilde på dagis hon ville verkligen inte dit idag varför vet jag inte, men de gick över snabbt igen. Stod o pratade med susanna en stund  så kommer dom ut o då fick thilde syn på mig o blev jätte ledsen, väldigt dumt av mig o stanna kvar när jag vet att hon blir så ledsen så nästa gång vi pratar så får vi gömma oss.
Thilde har blivit lite mer mammig nu men tror de e för theodore har kommit, inte för hon e svartsjuk eller något sånt men har inte lika mycke tid för henne som jag hade innan så de e nog därför. Hon kommer alltíd vara min lilla thilde!

Måste få kräka av mig lite!
Varför är det alltid jag som ska behöva höra av mig om man ska hitta på något,aldrig att någon kan höra av sig. Så nu ska jag inte höra av mig, men gör jag inte de så kommer de inte hända så mycke i min vardag. O en sak till folk ska inte bry sig om hur andra lever sitt liv, vill man har många barn så fine skaffa så många barn du vill, vill du inte har några så skaffa inte några. Jag har alltid sagt att jag vill ha fyra barn, fem med alex då. Har två nu o vill hemskt gärna ha fler men när det vet jag inte, men då kommer folk o säger en massa det bryr jag inte mig om vill jag ha fler så e det mitt val, mitt liv så de så. Folk som gnäller o snackar skit om andra är oftast svartsjuk på dom personerna o har verkligen inget bättre för sig om om orkar lägga energi på sånt!
Så nu fick jag kräka av mig lite skönt var de!

Idag händer det inte så mycke har en del tvätt som ska hoppa in i maskinen o dammråttor som vill in i dammsugaren så lite sånt roligt får det bli för lilla mig idag. O självklart en massa mys med mammas gosse!

Have a nice day!

2 underbara månader!

I dag blir vår älskade lille Theodore 2 månader o jag vet inte vart all den tiden har tagit vägen för det har verkligen gått super snabbt. Känns som jag fick honom igår :)



Min lille teddy björn <3



Världens stoltaste underbaraste storasyter o hennes finaste lillebror, mina två små älsklingar <3

Har inte skrivit på en hel vecka nu för jag har verkligen haft fullt upp med o planera dopet som vi hade igår. Dopet var i gislöv kyrka o efteråt hade vi hyrt gylle lokalen, allt blev så perfekt.Men mitt i allt ståhej så fick jag feber natten mellan fredag o lördag var nog en lindrig mjölkstockning för jag hade så ont i ena boppisen men sån tur var gick det över snabbt.
Theodore var hur snäll som helst i kyrkan, des sjöng så fint som hon allt gör det blev teddybjörnen fredriksson o Theos sång av mojje den e verkligen så fin. Calinen blev så glad över att få bli Theodores gudmor och mikkos bror sami blev gudfar, även han blev glad över de :)

Theodore fick en massa jätte fina saker, så tack så mycke för allt :)
Kommer bilder en vacker dag på de när jag får tummarna loss haha. Men det blev en mycket lyckad dag kunde inte bli bättre!

Måste även erkänna att det är skönt att de e över för det tar mycke på krafterna o planera både en begravning o ett dop så tätt in på varandra så nu e jag verkligen trött.
Nu på söndag som kommer fyller min guldgosse noah 1 år, så de blir kalas o många fina paketer o vi vet rean vad han ska få hihi!

Får skriva mer en annan dag för nu vaknade min prins!
Kramisar






RSS 2.0