Var du me och tävla om en skötväska


"Jag är med och tävlar om en valfri skötväska från Willvin.
Tävlingen hittar du hos Lindet
och den pågår fram till den 30/8 kl. 20.00.
Lycka till!"


Min gosse!

Det var ett tag sen jag skrev här inne så tänkte nu när min gosse ligger o nannar så gott kan jag passa på o skriva någera rader :)



Nu har vår gosse fått ett namn o de blev Theodore, fint namn till en underbar liten gosse :)
Han bara växer o tiden den bara rinner iväg, han e redan tre veckor o två dagar, förstår inte vart tiden har tagit vägen. Känns som de var igår han kom till oss, men de sägs tiden går fort när man har roligt :)

Thilde började på dagis i måndags o de går jätte bra och hon tycker de e så roligt o vara där med. Hon behövde träffa sina kompisar o leka av sig lite :)
Men de känns konstigt att inte ha henne hemma efter alla dessa veckor hon varit hemma, men de e nog bara jag som tycker de för hon verkar inte bry sig så mycke haha, min lilla fis!

Då var de palmfestivalen i helgen mycke folk men vi ska dit o trängas som alla andra, men tar dubbel vagnen då flyttar folk sig haha. Nä men en liten runda måste man ju gå, men i år blir de inget öltält för min del i alla fall för jag har min lille bebis o min sessa o ta hand om, men de gör absolut igenting för jag älskar de :)

Nu kallar plikten, mamma muuu ska mjölkas haha ;)

Ciaoo for now!


Lycklig!

De e inte klokt vad tiden den går, nu är vår gosse redan 18 dagar gammal. Vill inte att tiden ska försvinna så snabbt, skulle finnas en knapp som man kunde stoppa tiden med. Man får verkligen ta vara på varje sekund!

Men allt går jätte bra med honom, han har ännu inte fått något namn än för vi e inte helt hundra men de kommer. Tänk att jag har en liten gosse, en helt underbar liten gosse som e den finaste som finns :)
O min sessa e så stolt som man bara kan bli, hon e så glad för honom.

I morgon ska thilde börja på dagis igen, tre dagar i veckan blir de. Kommer kännas konstigt o lämna henne där efter att ha haft henne hemma så länge. Men tror hon tycker de ska bli skoj o träffa sina kompisar o busa lite så de blir säkert jätte bra. Men de bästa e nu att jag har ju körkort om de skulle bli dåligt väder en dag så kan jag köra o hämta henne haha!

Vi e hemma hos mamma o maddi just nu så ska vara lite social :)

Finns nog ingen som e så lycklig som jag e som har den finaste familjen som finns <3

Vår Gosse <3



Här är vår älskade Gosse!
Har ännu inte fått något namn men de kommer, måste vara ett perfekt namn till en perfekt gosse :)

Älskar min familj, min älskling,min prinsessa o min prins <3

Pussss

Ibland kan man undra..

vad de e med visa folk egentligen. Kan springa runt o fråga andra om saker o ting om en i stället för o komma själv o fråga, prata eller vad de nu e. Det är inte många som bryr sig om en i vanliga fall men när något har hänt eller ja vad som helst då går det bra o komma o bry sig!
Blir bara så irriterad!


Nix det har inte kommit någon bebis än, den kommer när den är redo!
O folk lär få reda på de om den nu skulle komma!


RSS 2.0