Söndag

Just nu så är jag o thilde hemma i gislöv en stund för mikko jobbar o står i. Är stolt över honom som jobbar så mycke som han gör, men vad gör man inte för o bli rik ;) haha men de ska bli skönt att jag oxå ska börja jobba nu en tid innan bebisen kommer så vi har lite mer o röra om i. Men jag ska även börja o ta körkort, det är ett måste nu när man e så många i familjen o plus så e jag trött på att ta bussen o om jag då har en syskonvagn så får den ju inte plast på bussen i heller för dom e så små. Så vi får se om jag hinner ta de innan bebben kommer, en intensiv kurs kanske vem vet :)

Aja nu ska jag busa med mitt lilla hjärtegryn :)

Älskar min familj, min älskade man!
Pusssss


Här e jag :)

Det var verkligen ett bra tag sen jag skrev här men de e för vår bärabara data har kraschat om man säger så o nu har vi fixat den stationära datan men den är väldigt seg så ja de e därför jag inte har skrivit på flera dagar.

Jag har jobbat nästan hela veckan hos mikko o loppan har varit hos maddi. Hon har ju sportlov denna veckan så vi passade på att få jobba lite o satte henne på att passa thilde. Men hon tjäna ju en liten slant på de oxå :)
Men allt gick jätte bra tack maddi för hjälpen anlitar dig nästa gång oxå :)

Har en stor nyhet att berätta, thilde ska börja på dagis :)
Har fått plats till henne på Kropp och knopp bara en liten bit härifrån så det kan inte bli bättre. Så det blir inskolning för henne den 8 mars. Det verkar till att vara ett super bra dagis o dom som jobbar där verkar till o vara jätte bra. Men det kommer att kännas så konstigt att lämna henne på dagis till andra människor när jag har varit hemma med henne så länge. Jag frågade henne häromdagen om hon ville börja på dagis då sa hon nä, thilde vara här hemma dagis. Så gullig hon e haha! Men jag tror de kommer går bra, jobbigt dom första gångerna o lämna henne men tror det kommer vara mer jag som tycker det är jobbigare än vad thilde. Aja vi får se hur det går.
Så jag ska jobba lite fram tills bebisen kommer i sommar o det kommer får fart på dagarna lite så det blir sommar snabbare :)

Nu är jag i vecka 19 (18+0) igen haha!
Det är en aktiv liten bebis som finns där inne rör o sparkar väldigt mycke, men de e så underbart o jag bara älskar att känna lilla pyret. Jag längtar så mycke tills sommaren så det går inte o beskriva,för att se vad som finns där inne. Men jag tror de blir en liten gosse, har det på känn men så sa jag när jag skulle ha thilde oxå men det blev en liten sessa i stället :)
Det kvittar vad de blir bara den lill* är frisk o kry :)

Nä nu kallar thilde på mig!
Får se när jag skriver nästa gång.
Ha de bra pusss o kram!

Love <3

Vi fick se vår älskade lilla bebis för första gången igår och den känslan var bara helt underbar o så fantastisk, längtar så till se blir sommar.
Allt såg jätte bra ut, allt såg ut som det skulle, men pyret ville inte ligga stilla rörde på sig hela tiden så de var fart i bebben. Hade händerna i munnen hela tiden så de blir nog en liten thilde med bappi i munnen,haha. Vi fick även se pyret i 3d bilder o gud va häftigt de var, det var helt nytt så barnmorskan var helt glad när hon skulle göra de, för dom hade inte haft de så länge. Jag blev även fram flyttad en vecka, istället för den ska titta ut den 21 juli så blev de den 29 juli. Men de gör inget det var inte så mycke som med thilde de var ju en hel månad som jag blev fram flyttad till men de gick bra ändå :) 

Här kommet några bilder på pyret <3



Älskar denna bilden!
Detta e en 3d bild, ser precis ut som thilde. Men de e en glad liten filur :)




O här ligger pyret på ryggen <3

Undertiden jag o mikko var på ul så var thilde hos nathali o bebis lucas. Allt gick hur bra som helst, tack så mycke för hjälpen :)
Sen när vi hade kommit hem så gick vi ut o åt för att fira att vi hade sett vår bebis, det var så mysigt.

Idag är det lördag o de betyder mys mys mys mys och melodifestivalen o en massa gotti gott gott :D
Men nu ska jag ta en sväng om med min kära vän dammsugaren.
Ha en underbar dag för de ska jag ha!

Jag älskar dig mikko <3


:(

Det blev inte som vi hade tänkt oss så nu får vi se vad som händer :(
Varför ska de alltid vara något ivägen, varför kan man inte ha lite tur ibland??

Pyret <3


Kom på att jag kunde ju ta bild med web cam o de gick hur bra som helst :)






I morgon ska vi äntligen få se Dig för första gången det ska bli så underbart <3
Längtar så himla mycke!
 
Många frågar om vi ska ta reda på vad som finns där inne, men de ska vi inte göra. Fasta jag e väldigt nyfiken så ska jag hålla mig tills den tittar ut, det blir mer spänning av att inte veta.
Har inget speciellt namn på vår bebis än så jag kallar h*n pyret, tycker det är sött så pyret får det blu, Så hör ni de så e de bebisen jag menar :)
Vill även påminna om att min bebis räknare här på bloggen är en dag för tidig.

Jag är så lycklig!
Jag har en helt underbar sambo/man ;)
En fantastisk underbar liten prinsessa <3
Ett busigt bonusbarn :)
O får inte glömma vår hårboll tippen,haha!
Det kan inte bli bättre!

Jag älskar er så mycket <3
Ni är det bästa som finns <3


Vecka 19 (18+0)

Herregud nu har jag snart gått halva tiden o jag vet inte vart den har tagit vägen, men jag njuter av varje liten minut. Det är inte samma sak som när jag var gravid med thilde för man vet vad som man har o vänta sig men det är lika underbart som första. Tror att de e lika underbart hur många barn man än skaffar, varje gång är väldigt speciell.
Måste berätta en annan underbar sak, när jag satt här i soffan igår kväll o tittade på tv så kände jag något röra sig i magen men trodde bara de var en nerv eller något sånt som hade kommit ikläm. Men så kom om o om igen då var de lilla pyret som sparkade, det kom små små kickar o man kunde känna de utanpå magen. Jag blev helt till mig o ringde till mikko som var på kontoret o komma in o känna men innan han kom in så hade pyret sluta sparka. Men det var bara så underbart o känna dom som inte har varit med om de vet inte riktigt hur underbart de!

Även idag så kunde jag inte somna om när mikko gick upp men min lilla loppa ligger fortfarande o nanna så gott. Hennes hosta håller på o försvinna o näsan rinner inte mer o de e så skönt att äntligen få bli av med förkylningen.

Känner på mig att de blir några inlägg idag, men lovar inget :)
Ska återgå till vakna med the voice!
Kisses!

Ja idag får vi oxå se....

Hela denna veckan kommer vara spännande o avgörande dagar o vi hoppas verkligen på de bästa. Men de jobbiga e o gå o vänta hela tiden, vänta på svar,vänta på någon ska ringa, vänta på papper mm o de e inget skoj. Men ska man ha de bästa så får man vänta :)

Igår var vi hos nathali o bebis lucas o riktigt skoj hade vi som alltid. Vi åt,lekte med kidsen,åt,gick till stan, åt,snackade o åt. Det var vår dag, plus så snackade vi om många hemliga saker ;)

Jag o thilde ska ha en riktig slappedag idag, vi ska bara vara hemma o mysa o titta på film, leka o ha oss hela dagen. Ja får göra dom dagliga sysslorna oxå som är ett måste i ett hem men de tar jag mellan varven :)

Nu ska vi titta klart på Daisy!
Krammmis


Ja idag får vi se...

Igår så var mäklaren här o tittade hon tyckte att vi hade ett mysigt litet hus och hon tyckte vår lösning med rummen där uppe var en rolig o praktisk sätt o göra dom på. Så hon skulle räkna på vad vårt utgångspris skulle ligga på, så idag får vi reda på de o så får vi se vad sm händer efter de.

Mitt illa mående har börjat gå över nu, ja mår fortfarande illa på morgonen o kan kräkas en eller annan gång men de inte alls som innan o de e så skönt.
Jag känner mer o mer att de finns en liten bebbe i magen, h*n kör sina runder o de e så underbart o känna. Snart är det även dax för oss o får se vårt lill* hjärtegryn, LÄNGTAR!

Vaknade när mikko gick upp så jag har varit vaken sen dess o kunde inte somna om så nu sitter jag här som jag alltid brukar göra när jag går upp tidigt, med en kopp tee o roste mackor o tittar på vakna med the voice! Myss pyss!

Ska gå o titta till thilde nu.
Skriver mer sen!




Spännande dag

Japp det är just vad denna dagen är spännande för den avgör hur allt kommer o bli o vad som kommer o hända framöver, så håll alla tummar ni har för oss :)

Jag tjatar om denna städning hela tiden men de e vad jag ska göra nu,eller snart i alla fall ta de sista. Sen vid fyra kommer mäklaren hit o ska värdera de så de ska bli så intressant om vad hon säger. Men vi hoppas på det bästa i alla fall.

Vi skulle egentligen ha träffat nathali o bebis lucas idag men hon skulle passa vovvsingarna hela dagen men de var tur vi inte träffades ändå för thilde har fått en sån rälig hosta o vi vill ju inte smitta godingen lucas. Men de e första gången som hon har en om man säger riktig hosta annars har hon aldrig haft de,peppar peppar ta i trä säger jag bara. Så hoppas den snart går över.

Nä nu ska jag dricka upp mitt tee,sen ska jag ta tag i allt så de blir klart.

Ciaoooo!




I´m the cleaning lady ;)

Alla Hjärtans Dag <3

Hoppas alla har haft och har en underbar o mysig Alla hjärtans dag <3

Själv har jag inte gjort så mycke mer än o städat hela dagen, då tänker ni städar den kvinnan alltid eller. Japp denna helgen har jag bara städat, en riktig grundlig städning. Det är för det kommer en mäklare i morgon för  o värdera huset o se hur mycke vi får för det. Så det är en spännande dag i morgon. Sen får vi se vad som händer efter mäklaren har varit här :)

Så det som är kvar o göra i morgon är torka golven o städa badrummet här nere o lite små plock lite här o var. Men jag e färdig för idag så nu ska jag bara sitta o dega framför tvn o vänta på att mikko ska komma hem som är o får massage.
Thilde somnade i soffan för en kvart sen, hann inte ens ta på henne pyjamas elle blöja innan hon somna så hon var verkligen trött idag.

Men nu ska jag ta fram lite gott gott o burra ner mig i soffan :)

Ha en fortsatt trevlig kväll!
God kväll :)


Tippen :)



Vår busiga lilla hårboll :D

Paus

De tar verkligen på krafterna o springa runt o städa när man har bulle i ugnen. Allt tar dubbelt så lång tid än vad de brukar göra, så allt tar sin lilla tid men snart kommer mikko hem o då hjälper han mig. Men just nu tar jag en liten paus.

Loppan är fortfarande hos mamma o pappa, saknar henne jätte mycke men får snart träffa henne :D
Mitt lilla hjärtegryn!
Just de måste berätta att hon kan cykla, hon har en trehjuling hemma hos mamma o pappa. När vi var där sist så kunde hon typ trampa två tre tag men igår när jag pratade med mamma så cyklade hon utan problem. Så nu kör hon snart rally där hemma haha, busan!

Får väl återgå till min kära trasa o skurmopp nu så de blir gjort!

Tjingeling!


Lördag= städning, städning!

Jag orkade inte skriva något igår så de får blir ett litet inlägg idag.

Thilde åkte hem till mamma o pappa igår för jag o mikko skulle jobba en stund o städa. Det blev att vi åkte hem till mikkos föräldrar en stund oxå o där fick vi god mat o spelade lite kort. Men jag som inte alls tycker om spel i alla dess storter var med lite oxå. Sen åkte vi hem o då ringde loppan o frågade om hon inte fick nanna i morfars säng i natt, så hon har sovit hos mormor o morfar inatt.
Men gud va jag har saknat henne :)

På måndag händer det en sak som jag inte kan gå in på än, men i alla fall så måste vi städa hela huset. Inte vanlig städning då utan en grundlig städning och jag började med nästan de värsta eller de e värsta rummet i huset alex rum, han är en liten hamster som samlar på sig exakt allt. Det är sjukt vad man kan samla på sig saker o när an säger till honom o städa rummet så blir de lägger allt på hyllorna o i puttar undan allt till sidorna så golvet blir fritt, den gossen haha!
Men nu städade jag de igår o de tog nästan tre timmar o då städade jag de riktigt så får se i morgon när han kommer om han känner igen sig haha, men fint blev de.
Så idag ska jag ta hela ovanvåningen e inte så mycke o städa,sen nedanvåningen, tvättstugan,uterummet. Sen tar mikko sin del :)
De blir hur bra som helst!

Men nu ska jag gå o fixa till mig lite o sätta igång med allt som ska göras.

MELODIFESTIVALEN i kväll JADÅÅÅ!!!
De e så super bra :D

Höres kanske senare!


Vecka 18 (17+0)

Då var man inne i vecka 18 o snart är det dax för ultraljudet, ohh jag e så nervös vet inte varför men jag e bara de. Men de var som fia sa till mig att "den mår nog skit bra i din mage, de e ju du", man kan inte annat än o bli glad då :)

Skulle ha lagt upp en bild men nu när jag inte har någon kamera så går det inte, får lösa de på något annat sätt senare.

Thilde ligger o sover en stund hon var så trött, det tar på krafterna när man e förkyld. Men hon kör hårt med de, när mikko frågar om han inte kan få en puss så säger hon, thilde förkyld så de går inte, haha hon e bara för go vår lilla sessa <3

Men nu ska jag lägga mig på soffan en stund o vila lite, eller rättar sagt titta på tv :)

Puss o kram

Ibland blir man bara så arg!

Ja min dag började inte som jag ville, kommer ner o ser att tippen har dragit ner min jacka i hallen o bitit sönder en napp o min kamera som låg i fickan. Jag blev så ledsen för jag fick den när jag fyllde 20, visst de e bara en kamera men de e inget man går o köper bara så där och de blir ju inte detsamma. Så nu har jag ingen kamera :(

Nu när jag ändå e på detta humöret kan jag lika bra kräka av mig lite andra saker som stör mig.

Det finns väl ingen åldersgräns på hur gammal man ska vara när det gäller o sova i spjälsäng. Kanske dax o byta när benen börjar sticka ut o inte kan vända sig,haha. Nä men som Thilde hon e 2 år o sover fortfarande i sin säng o i vårt sovrum, de e väl inget fel med de. Alla har vi våra så kallade regler o vad man tycker e bäst. Sen tror jag den del handlar om hur ens egna föräldrar gjorde när man själv var barn, som jag sov inne hos mina föräldrar ett bra tag o jag är inte "onormal" för de. Barnet känner trygghet när den är nära sina föräldrar o de e inget fel o ha dom nära då. Kan ju även erkänna att det händer att thilde sover mellan oss oxå o de e inget fel med de i  heller tycker jag. Det är så mysigt o känns mer tryggt för mig att hon e där, sen att man får en spark lite här o där o blir utknuffad de e en sak haha, men dom e bara små en gång o de ska man ta vara på. Som sagt vi alla ha våra gränser, regler på saker o ting!
Jag bryr inte mig vad andra tycker o säger för vi alla e olika!

Så nu fick jag sagt de!

hej svejs

Onsdag

Då var det redan onsdag idag, vart tar dagarna vägen??

Har inte så mycke o skriva idag, mest för att man ska skriva lite som jag skriver nu :)
Mår inte så jätte bra idag, är trött o mår illa från o till hela tiden. När ska de försvinna egentligen, när jag var gravid med thilde så hade de redan försvunnit men denna gången vill de inte riktigt de. Så hoppas de gör de snart, men de har blivit till en vana nu men de e jobbigt. Men men de blir något underbart av de :)

Usch va det snöar idag inget roligt alls, vill ha sol och värme nu, Så trött på o ta på sig flera kilo kläder bara man ska gå utanför dörren o thilde hatar o ta på sig så mycke kläder, har hon alltid gjort. Så de e inget hit precis!

Nu kallar tvättmaskinen :)

Fun Fun Fun Fun!

Japp så beskriver jag denna dagen, men jag berättar mer om vad de e som e så roligt i ett senare inlägg, antingen dag eller i morgon, får se :)
Men roligt ska de bli!

Fick städat vad jag skulle igår men som sagt det tog sin lilla tid, men de e gjort i alla fall. Ska snart slänga in en maskin tvätt till, e mycke tvätt när man e många i familjen. Tänk sen till sommaren har man en liten till o en massa små kläder o tvätta, såna pyttesmå kläder naww :)

Många frågar om vilket jag helst vill ha en pojke eller flicka, men jag säger att de spelar ingen roll bara barnet är friskt. Visst de hade varit bra om de var flicka för då har jag allt, men om de blir en pojke så får man ju handla nya kläder o sånt o de e inte fel haha. Så det spelar ingen roll vad de blir!

Men nu ska jag hoppa in i duschen!
Ha en trevlig dag för de ska jag ha ;)


Min Älskade Thilde <3



Var ett tag sen jag la upp en bild på min stjärna!
Så här kommer en :)
Hon skulle ut o leka i snön med mikko o alex en dag så skulle hon ha "kisserallen" på sig,haha!

Glömde berätta att på noahs dop så fick thilde hälla upp vattnet och hon var så stolt över att hon fick göra de o så duktig hon var. Min lilla sessa :)

Just nu så sover hon för hon e inte rikigt på topp, så jag skulle passa på o städa lite för det behövs verkligen men så fastnade jag här, haha! Men jag måste pausa lite oxå för jag har så ont o mitt bäcken o lite i ryggen, men hoppas verkligen inte de e foglossning som börjar komma för det vill jag inte ha. Kan vara som jag överansträngde mig igår när jag jobbade, får hoppas på att de e de.

Min faster tror att jag ska ha tvillingar,för jag mår fortfarnde illa o kräks o magen är rätt stor. Hon har själv tvillingar o hon mådde likadant då. Men jag tror att de bara finns en men om de skulle visa sig vara två hade bara varit roligt. O som nathali sa om de finns två får jag dela med mig,haha! Men som sagt jag tror de bara e en, men de får vi se när det är dax för ultraljudet, som jag e så nervös för. Varför vet jag inte men jag bara e de, får göra som calinen sa till mig att tänka positivt o att allt kommer gå bra :)

Men nu måste jag fortsätta o städa,de tar sin lilla tid när man gör de i min takt o jag vill inte hålla på o städa hela dagen :)
Tjilivippen!

Men nu ska

Vilken helg de har varit :D

Jag vet inte vart jag ska börja för det har hänt en del men ska försöka i alla fall :)
Kan ju ta dag för dag ju!

Fredag: Jag o thilde skulle ta bussen till calinen o noah för vi skulle fixa en massa saker till dopet. Men så den bussen vi skulle åka med var väldigt försenad för den hade varit med om en olycka tidigt på morgonen men de var bara o vänta. Thilde var så trött så för vi hade varit uppe tidigt så hon somnade redan när vi väntade på bussen ifrån oss sen sov hon tills vi bara ahde en liten bit kvar till calinen. När vi kom dit så åt vi bullar som jag hade med mig sen satte vi igång med allt vi skulle göra. Färga calinens hår o de blev jätte bra, sen började vi o göra smörgåstårta o jag gjorde choklad tårta mellan allt bak så lekte vi med thilde o noah. Sen kom mamma och papap hit o de blev mer bak, var nog inte hemma förrän vid tolv den kvällen. O thilde var verkligen så duktig hela dagen hon tog hand om noah när vi stod o kladda,stoppa in nappen lekte o prata med honom ja en stjärna e vad hon e!
När vi väl var hemma så sov ju thilde redan o jag hann nog inte lägga huvudet på kudden förrän jag sov!

Lördag: Noahs stora dag!
Jag gick upp vid nio så jag skulle hinna göra allt, duscha, fixa håret, ta fram käder till alla nästan i alla fall. Sen körde vi till calinen o fixa lite o sen blev de kyrkan. Noah var så fin o så duktig. När des sjöng så tittade han på henne o så log han. Det var så fint!
Efteråt så åkte vi till lokalen o åt smörgåstårta o en massa gott. Och noah fick en massa fina saker!
Tack för en underbar dag :)
Bilder kommer.

Söndag: Vi hade en rikigt sovmorgon o det behövdes verkligen, sen kom mamma o pappa o hämtade thilde för jag o mikko skulle jobba. Sen när vi hade hämtat henne så hade vi en mys kväll!

Måste även berätta en väldigt god nyhet att jag har fått jobb, wieeee!
Ett vikarie jobb på mammas jobb, så nu väntar man bara på att hon ska ringa o säga att dom behöver hjälp,haha!

Sen en sak till men de berättar jag inte, så ni får allt vara nyfikna ;)

Nu orkar jag inte skriva mer, ska slänga in en maskin tvätt o städa lite.
Höres sen!
Puss o kram skum banan :D

Tiden den går fort!

Idag går jag in i vecka 17, 16+0. Var har alla dessa veckor tagit vägen. När jag var i typ vecka 10 o lite till så berättade jag för alla om vår lilla hemlighet o de var ett bra tag sen de var. Men ändå känns de som de går för sakta, ett tu tre så e bebben ute haha! O de Längtar vi så mycke till.
Jag frågade mikko häromdagen vad han tror de skulle bli, först sa han pojke men sen ändrade han sig, o sen sa han att han inte visste.
Men när jag var gravid med thilde så sa han lillan hela tiden, o de blev en liten lillan så vi får se om han kan gissa rätt denna gången med när magen e lite större.
Men min mamma tror de blir en flicka så ska bli roligt o se om hon har rätt när hon hade rätt om noah :)

Idag ska vi äntligen träffa nathali o bebis lucas som vi fortfarande kallar honom, kommer alltid kalla honom bebis lucas :)
Men de ska bli kul o se deras nya lya o ja snacka av oss lite, har inte träffats på år o dag känns de som så de ska bli skoj!

Japp i nästa vecka gäller det, men vad får ni reda på då hihi!
En hemlis :D

Nä nu ska jag hoppa in i duschen.
See yaa!

Trött!

Nu är jag verkligen trött på denna snö. Gick till netto med thilde precis men aldrig mer så länge snön finns eller om jag måste ha vagn med. Fick dra den över stora snö driver o tungt var de. O man har inte samma krafter nu som man hade innan man blev gravid. Plus så har jag ont i mitt bäcken, så de tog oxå hårt. Så nu är jag trött o slö. Thide sover  i vagnen o snart kommer hjärtat hem o då ska jag vila mig en stund.

orkar inte skriva så mycke idag, kanske senare!

Hej svejs!

Pust..vilket väder!

Det är helt värdelöst o gå med vagn när det är snö ute. Vet inte hur många gånger jag fick verkligen dra vagnen över flera berg med snö på trottoaren. Skotta så man kan gå!
Och när jag o calinen skulle gå o fika på gilli så kom det en lastbil o ställde sig mitt i vägen så ingen kunde komma fram. Och det var fullt av snö överallt men så kom han som körde lastbilen o sa att han kunde hjälpa oss o lyfta över vargnarna över all snö. Eftersom thilde väger mer än noah så kunde jag dra henne över snön o han hjälpte calinen över. O när vi hade tagit oss över med många om o men o svordomar, plus så höll calinen på o trilla, men i alla fall så var han färdig när vi hade tagit oss över all denna snön, han skulle bara lämna av några lådor. Kunde han inte ha sagt de så hade vi väntat tills han var färdigt men ikke. Jag var så arg!
Men vi fik vår goda fika i alla fall!

Lämnade aldrig in mobilen för dom hade inga låne mobiler inne o jag hade ingen liggandes här hemma i heller så om vädert tillåter så ska jag ner där i morgon o lämna in den!

O detta väder, e så trött på de, försvinn!!!

Skriver kanske senare, vem vet :)
Tjing!

Denna mobil!!!

God morgon på er!
Jag har varit vaken en tid nu, kollar på vakna med the voice vad annars när jag är uppe tidigt,hehe. Men ska träffa calinen o noah idag så jag skulle upp vid halv nio så tänkte typ vid sju när jag låg o tänkte på allt möjligt o var så himla toanödig men orkade inte gå upp för de var ju så varmt under täcket o med thilde bredvid sig. Men tänkte att om jag somnar om nu så bli jag ju så himla trött när klockan ringer, så jag gick upp istället. Det är rätt skönt o få sitta en stund för sig själv o göra sina saker, sitta i lugn o ro dricka tee ja mysigt.

Ja som jag skrev så ska vi träffa calinen idag, vi ska fixa några saker. In till emma o fixa färg till calinen, lämna in min mobil. Jag blir så knass på den, för jag kan inte prata i telefon med folk för då hör dom en massa brus eller ja jag vet inte, men som min mamma beskriver ljudet "det låter farligt, släng skitet" haha,nä men den e skit kass. Plus så har den rosa färgen börjat flagna av på den, o hur dåligt är inte de, har haft den sen april 09 så de e skit dåligt. Så den ska vi lämna in till fabror mobil dokter idag!
O självklart ska vi fika som vi alltid gör o en självklarhet till Br leksaker, rena rama paradiset för loppan :)

Mitt illamående har blivit lite bättre, o de e så skönt. Har inte kräkts nu på två dagar i rad, peppar peppar ta i trä säger jag på de!
Längtar så in i till sommaren!

Men nu kom mikko hem o behövde datan så jag får avrunda här!
Ha en trevligt dag!
Ciaooo!


1 februari

Då var de en ny månad o det händer en del roliga saker i februari :)

I lördes mitt i allt snö kom mikkos kusin o hans flickvän hit o hälsade på o stannade över till söndagen. Vå åt gott o spelade wii hela kvällen. Det var trevligt, så nästa gång e de vår tur o våldgästa dom,haha!

Mikko har en ledig dag idag ska bli mysigt att äntligen få en hel dag nästan en hel dag i alla fall med honom o så frågade jag thilde vad vi skulle göra idag så sa hon baka kaka som calinen gjorde. Så vi ska baka en kaka idag jag o thilde, o de skulle vara en lalakaka enligt thilde som just calinen gjorde haha. Så en sådan blir de :)

Annars händer det inte så mycke idag. Men vi veckan ska jag hinna med en del, ska träffa calinen,köpa noahs present för jag ska döpas på lördag lille gossen ska få sitt namn. O jag vet precis vad jag ska köpa men de kan jag förstås inte berätta för calinen får inte ha reda på de,haha. Sen ska jag försöka träffa nathali o lucas dom senaste gångerna vi har betsämt så har de kommit en del saker emellan så nu ska de bli av. O just ska träffa mamma gänget oxå en dag, så det blir en vecka med en massa träffar, skoj!

Aja nu ska jag gå o se vad busan har för sig.

Kramiss!

RSS 2.0