Valborg

Har sett världens hemligaste o underbara bilder av calinen idag, jätte fina var dom :)

Då var det valborg idag o vi vet inte vad vi ska göra än, haha de  e typiskt familjen jönsson/helkomaa bestämmer oss i sista minuten. Men oftast blir de hur bra som helst så vi får se vad vi gör.

Måste ner till stan o sätta in pengar på banken innan dom stänger oxå, stänger ju kl 3 idag. O så ska jag inom vero moda o se om dom har t-shirtarna kvar som jag vill ha!

Ni får ha en trevlig valborg!
kramar från mig!


Onsdag

Vi hade en riktigt mysig dag i malmö igår, först gick vi till Triageln o kollade lite men de var så vartm där inne så vi kunde inte vara där så vi gick till gå gatan o gick där. Innan vi kollade i alla andra affärer gick vi till Zara,och jag fick min fina jacka till hjärtat och en super söt rosa klänning, Sen gick vi ite på hansa o där hittade calinen vad hon skulle ha ´förutom ett par jeansleggs så dom ska vi hitta idag :)

Vid ett ska vi till mammas jobb för jag ska klippa lite o säga hej till hjärtat :)

Idag gäller de calinen, skojsigt ;)

Nu ska vi ta på oss o borsta tänderna ska träffa calinen vid halv tolv.

Ciao!

Shopping!

Vi hade en riktigt sovmorogn idag jag o thilde ,o skönt var de!

Vid ett tiden ska jag o loppan gå till mammas jobb, eller de blir nog tidigare, men så ska vi hämta upp henne där. O jag får ju pussa o krama på min älskling oxå som målar på mammas jobb :)
Efter de så ska vi gå till övre o ta bussen in till malmö o där träffar vi calinen sen ska vi gå i ala affärer vi kan hitta o schoppa :)

Och så ska vi gå in på Shara o köpa en jackan till thilde som jag ångra mig sist att jag inte köpte. Sen får vi se om vi hittar något annat skoj!

Uppdaterar när vi kommer hem!

Hej så länge 


GGGRRRAAATTTIIISSS!!!

Vi Gratulerar, Vi Gratulerar, Vi Gratulerar lilla Madde idag med blommer o blad vi fira Hennes dag, Ja vi Gratulerar lilla Madde idag. Ett fyr falligt leve för Madde hon leve, HURRA HURRA HURRA HURRA!!!!!!!




Idag fyller min älskade lillasyster år!
Hoppas du får en underbar dag!

Vi alla älskar dig jätte mycket!
Du e bäst ;)

Många Pussar o Kramar Bara Till Dig!

?????

Vad har vi gjort för att förtjäna allt detta,vad har vi gjort som är fel. Förstår inte alls vad som händer, det gör så ont i mig, allt e förstört, alla e förstörda. Har inga ord för att beskriva hur det känns, förstår helt enkelt inte!


Har inte orkar skrva nu på ett par dagar, här har varit full rulle hela tiden.

I fredags åkte jag o thilde till malmö där vi mötte upp calinen, vi skulle ha en mys dag bara vi tre o gå o titta i affärer o leta upp den rätta jackan till calinen. Hon prövade många jackor men ingen som hon tyckte om,men sen efter ha sprungit ut o in i ett antal affärer kom vi till malmstöms,eller hur det nu stavas o där hittade ho en som passade henne perfekt. Sen gick vi in på Shara o kollade på kläder till oss o stumpan, det var rena rama paradiset för henne hon sprang där o kände på alla kläder o sa "pint", tog skor o skulle visa oss. Jag gjorde värsta klippet, en jätte söt dress till thilde som har kostat 300, men som dom hade satt ner till 99 kr, sen hittade jag en jätte fin jacka till henne men jag visste inte om jag skulle köpa den eller inte.
Nä vi kände att vi var klara så gick v påväg mot bussen o då ångrade jag mig att jag inte köpte jackan till henne så den får bli en runda till malmö nu i veckan ingen o inhandla den till henne!
TACK för en underbar o jätte mysig dag!

Igår så träffade jag o thilde, nathli o bebis lucas och jonna o bebis liam. Vi gick o åt på gilli o satt o snackade lite där, sen gick vi en runda i stan, o sen gick o åt glass. Efter de så gick vi hem till nathali o så satt vi där o hade super trevligt,de hade vi hela dagen. Både bebisarna låg i babygymmet, o min älskade lilla thilde passade dom hela tiden, när den ene började gnälla lite så sa hon nnaaww, o tog upp nappen o stoppade in den i munnen,sen började den andra o gnälla så gjorde hon likadant. Sen lekte hon med dom hela tiden, hon e så duktig min lilla tjej!
Hon kommer bli världens bästa storasyster en vacker dag :)

Nu orkar jag inte skriva mer, ska gå o gör mig i ordning!
Ha en super bra dag i solen!
TJing!

Torsdag morgon

Thilde vaknade vid två i natt o grät jätte mycket o var yr vaken,hon hade nog en mardröm, lilla gumman. Så hon fick sova mellan oss. När hon sover hos oss, de e jätte mysigt men man sover inte lika bra då så jag har inte sovit så mycket. Så när mikkos klocka ringde tänkte jag, nu får jag ,men plats o sova på men då ställde han om den på snooz så jag hann somna om på min lilla plats jajg hade. Men när jag väl hade somnat så ringde malin tjugo i sju o frågade om dom fick komma o duscha för dom hade inget varm vatten. O själv klart fick dom de så de var bara till att gå upp o öppna dörren.
Så nu har dom gått till bussen o loppan ligger fortfarande o sussar i vår säng med rumpan i vädret,så sött :)



Igår städade jag o thilde ville hjälpa mamma o städa hela huset så nu e här så fint o rent. Hon e så duktig vår lille kikka!

När man pratar om trollen så hör jag henne kalla på mamma!

Tjingeling!

Onsdag

Då var det onsdag idag som de brukar vara när de e onsdag,haha!

Igår så mötte vi upp calinen på övre så gick vi till ett hemligt ställe o kollade upp lite. Sen gick vi till valen o kollade lite men som vanligt så hittade vi inget. Det är så tråkigt o gå här i trelleborg finns inget o på tio min har man gått igenom alla affärer på valen. Vi får åka till malmö o gå på gå gatan eller hur calinen? Och så får vi leta upp en jacka till dig tills på lördag.

Efter de gick vi hem till mig, o efter en stund så kom mamma o pappa o hämtade oss så åkte vi hem till gislöv o umgick , busa o åt mat. Mysigt var de!

Idag ska jag städa här lite, det behövs faktiskt o thilde är lite små gnällig nu men de går snart över, tror hon är lite trött.

Men ha en trevlig dag!

OOOHHHHRRRR!!!

Jag vill nu,jag vill ha de nu, jag vill göra de NUU!!!

Blir så frustrerad!!!!



Jag älskar min familj så otroligt mycke!
Min prinsessa e helt underbar!
Love you all <3

Helg

Just nu så sitter Thilde o tittar på disney canal, playhouse för dom små och är inne på sin andra skål med cherios o yoggi. Duktig flicka till o äta, och så har hon ätit en halv macka o duckit mjölk.

Mendan hon gör de så passade jag på att skriva lite här.

I går var jag o thilde i stan o kollade runt i staden med calinen, och satte in pengar på banken för skulle betala thildes försäkring som var mycket pengar, men vad gör man inte för sitt älskade lilla barn!
Hittade inte så mycket i stan,letade jacka till calinen men hittade ingen, måste ju vara rätt modell o färg oxå :)

Madde ska dansa i helgen på den företagsmässan så de får vi inte missa,sen får vi se om vi går en runda på möllers tivoli får se.

Återkommer kanske i kväll!
Ha en bra dag!

Onsdag

Dåligt av mig att inte ha skrivit nu på flera dagar,men har haft o göra hela tiden o så hinner man inte sitta vid datan när de e så fint väder ute då vill man ju passa på o vara ute.
 
Då var påsken över, mikko har jobbat hela helgen så jag o thilde har spenderat hela helgen hos mamma o pappa.
Men när mikko slutade så åkte vi hem, och grillade o hade de mysigt  trädgården.
Som alltid fick vi leta påsk ägg i trädegården hos mamma,thilde oxå. Jag o mina syskon fick ett ägg med massa godis i o en triss lott men vann inget. Och thilde fick en liten korg med choklad ägg o ett par solglasögon med bamse på,självklart var dom rosa :)
Av malin fick hon  jätte fina kläder o hårsnuddar o godis,jätte fint var de. På lördagen så kom calinen o johan oxå o då fick vi ett jätte fint ägg ;)

Annars har vi bara varit ute o lekt i sandlådan o ränsat ogräs så nu är det fint i min trädgård,fattas bara lite blommor.
Nu orkar jag inte skriva mer,men vi får se vad de blir av vår dag!

Tjingeling på er!

Det blev inte som jag ville!

Igår var vi på entre, riktigt stort var de o jag hittade så mycke jag ville ha men annat var de med pengarna inte dom bästa men men nu vet man till nästa gång  alla fall.

Sen skulle jag få den sprutan ju, innan vi hittade dit, gik vi en sån omväg så de knappt var sant. Så igår sammanlagt gick vi för en hel vecka,haha!

Men till slut hittade vi dit, o den sprutan var verkligen dyr. Hade tänkt mig max typ 250 kr,men när jag väl kom fram till kassan o skulle betala så sa hon ja då blir det 550 kr. Jag tappade hakan, nästan i alla fall. Men de var inte vad jag hade tänkt mig . Herregud 550 kr för en spruta, men i för sig så e den livslång, men ändå.



Det blev inte som jag hade tänkt mig,skit oxå, jag som ville de så mycket, o ville ha de så mycket!
OHHH, e arg o besviken till tusen! :(


GLAD PÅSK!

Stick Stick

Idag ska jag o loppan till malmö med calinen, Vi ska till de nya köpcentret Entre, det ska bli skoj. Folk säger att de e skit stort så ja vi får se.

Nä vi nu ändå är  malmö så ska vi gå till värnhems sjukhus o så ska jag ta den sprutan så har jag gjort de. Så slipper jag o gå o tänka på de hela tiden.

Men nu ska jag o fisen gå o duscha!
Höres senare!
Ciao


Onsdag

Då var det redan onsdag,fattar inte var tiden tar vägen. Tjatar om de men förstår inte var den blir av.

Det var som jag frågade Nathali idag om bebis lucas har blivit stor då skrev hon att han pratar rikigt nu, ja bebis språk då men,jollrar mycket. O jag som tycker att han precis hade ploppat ut o var så liten, Lille gubben!

Alex har varit hemma hela veckan hos mig o thilde för han har haft problem i magen så har inte kunnat vara på dagis men de har bara varit kul. Så i måndes kom emelie hem en runda o hälsade på.

Tisdags så åkte jag, emelie o mina barn till johanna o elliot o hälsade på. Johanna hade en riktig kalas mage, bebisen måste komma snart tycker vi alla. Ska bli skoj när han väl kommer!

I dag åkte alex hem till sin mamma, jag o thilde gick till stan en runda med emelie, och så åt vi på wook haous eller vad de nu heter, Thilde tyckte de var så gott med kina mat. Efter de så gick vi ner o sa hej till emelis mamma o alla andra nere i bowlan. och nu är vi hemma i gislöv, skulle hämta min jacka som kom med posten. Den är så fin!

Jag älskar min familj så otroligt mycke, ni är dom bästa som finns!


Varför????

Varför ska detta hända igen,varför gör d u så mot oss. Jag orkar inte en gång till, allt var ju så bra så gör du så ännu en gång. Jag blir så ledsen,besviken o så arg. Men du själv vet inte hur allvarligt de e både för dig själv o för alla andra runt omkring dig. Du förstår helt enkelt inte vad som kan hända,tror inte du själv gör de. Jag hoppas så innerligt att allt ska bli bra igen. Jag vet om att du brukar läsa min blogg och de jag vill säga till dig är att vi alla älskar dig så mycke för den du e,vi bryr oss om dig och du betyder så mycket för oss. Det hela är som ett pussel, ibland finna alla bitarna men rätt som de e så fattas där plötsligt några bitar o de e när du gör som du gör. Jag vill att hela pusslet ska bli helt igen så vi kan glöma, o förlåta och lägga det bakom oss!

Du har en stor uppgift i ditt liv, att alltid finnas där, och alltid vara nära och vara vid henns sida. Hon tycker så mycket om dig,skiner upp som en sol bara du visar dig. Jag vill inte att du ska förstöra så du aldrig mer få träffa henne,för det kan hända o tror du vet de själv med innerst inne men kanske inte vill inse de. Du har en stor del i hennes hjärta och hon älskar dig! Och jag vet att du älskar henne, du hade gjort vad som helst för henne. Det var därför jag valde just dig, för att jag vet om de skulle hända något så finns du alltid där och du hade tagit hand om henne som din. Börjar vi om på en ny kula igen så kan de hända att du mister henne och jag vet att de e de sista du vill ska hända!
Tror du vet vem jag menar!


Tänk efter på vad du har gjort o tänk på allt som kan hända och bestäm dig om de e sant eller inte!
Vi älskar dig!
Puss

Fredag kväll

Oj nu har jag inte skrivit på jätte länge, inte likt mig men har haft så mycke o göra denna veckan.

Vi har ju gjort om vårt kök har fortfarande inte tagit in bilderna på datan men dom kommer så småningom o lägger upp dom när jag orkar o har tid.

Kommer inte rikigt ihåg  vad jag har gjort för de har varit så mycket,men thilde går nu o de  e de ända hon gör o hon e så duktig. Idag har vi varit ute nästan hela dagen hon har lekt i sandlådan o gått runder i trädgården. Bilder kommer på de med en dag.

Imorgon kommer emelie äntligen hem från norge o stannar några dagar. Det ska bli så skoj o träffa henne det var ett bra tag sen. Och vi har ju smidit planer för våra framtidplaner o de ska vi självklart diskutera. Men ses snart Honey!

Just nu så e mikko o alex o handlar lite kött till grillning,det ska bli så gott första grillade köttbiten för iår o många många fler blir det! Och thilde sover en stund för hon var jätte trött,de e ändå helg nu så de gör inte så mycket!

Nä nu ska jag ordna lite med maten. Ha en trevlig kväll!

RSS 2.0