Tjabba tjena...

.. här e jag ;P

Nu var de hundra år sen jag skrev ett litet inlägg, har haft så mycke o tänka på o göra så de e full rulle hela tiden.

Min älskade mormor gick bort så vi har haft begravning för henne, så fint de var kunde inte varit bättre.Fick även träffa våra kusiner på mammas sida som vi inte träffat på flera år det var förstås jätte roligt. Theodore o noah fick följa med dom förstod ju inte vad dom gjorde där men hade thilde varit med så hade hon frågat en massa så hon fick vara hos nathali o bebis lucas,tack gummsi för hjälpen :)

Samtidigt som vi har planerat begravningen så har jag planerat Theodores dop, kändes konstigt att både planera en begravning o ett dop samtidigt. Men nu är den jobbigaste biten över så nu är det bara lite av planeringen till dopet kvar. Vet vad jag ska köpa,beställa,göra mm. Får skriva mina lister som jag alltid gör när jag ska göra något så jag inte glömmer något så blir allt bra, hoppas jag i alla fall.

Theodore växer så de knakar, han e min lille teddy björn. Han pratar jätte mycke, undra vem han fått de ifrån haha, hans far kanske. Även thilde har ärvt de av honom så två små pratkvarn har jag haha. Och så smilar han oxå jätte mycke när man pratar med honom o när han ligger o pratar med sig själv. Han e den finaste gossen som finns <3

Thilde är förkyld o har öroninflammation eller har haft början på de i alla fall så vi var på vårdcentarlen i måndags o fick pencillin så nu är hon frisk igen, bara näsan som rinner lite o hosta men de har alla mer eller minder nu vid denna tiden.

Min thilde är världens bästa storasyster, jag städa o dona o hade mig igår men så blev gossen trött så jag la honom i vagnen o körde honom lite tills han somna men sen vaknade han igen o när jag kom in så stod thilde o körde honom fram o tillbaka o då hade han redan somnat. O hon var så stolt för hon hade somnat honom min lilla mini mamma thilde <3

Så småningom kommer det bilder på mina älsklingar, men de får bli när jag har hittat sladden haha, jag e så yr i pottan så de inte e klokt. De e gravidglömskan som sitter kvar haha, fråga calinen hon får toss på mig i mellanåt haha! De e sånt folk får ta när dom e med mig haha!

Nä nu ska vi äta!
Får se när jag skriver nästa gång!
Tjingeling!


Städning var de ja!

Just nu sitter jag här i soffan med min lille data i knäet, japp jag har skaffat mig en liten liten data som jag ska kolla runder med :)

Har lämnat thilde på dagis o hon belv så ledsen när jag gick, de gör så ont i hjärtat när hon blir så ledsen att man bara vill ta med henne hem igen. Men de går över snabbt igen när jag gått men ändå!

Mammas gosse ligger i vagnen o nannar kudden så gott, hade ingen bra natt igår var vaken i stort sett hela natten från o till hela tiden för han hade snor i kanalen. Men nu i natt har varit betydligt bättre, men han e så envis precis som sin syster, vill inte ta någon napp fast han har sånt sugbehov emellan åt. Men de kanske kommer me tiden.

Usch ska städa idag inget skoj men de e sånt som måste göras, har redan slängt in en maskin tvätt så den e väl snart klar då e de bara till o slänga in en till.

Ska till diana idag o få fixat håret ska bli så skönt, måste unna sig något efter allt som har hänt o plus så vill man vara fin till på tisdag o allt som kommer hända framöver. o de behövs verkligen fixas till oxå!

Nu ska jag hämta min bäste vän så en kan få äta upp dammråttorna ;)

Love My Family <3

ojojoj...

vad tiden den går, o jag har mycke o göra o tänka på just nu!
De e bara till o bita ihop o ta tag i sakerna, men de mesta e roliga saker :)

Håller på o planera Theodores dop för fulla muggar, allt är nästan klart bara några få saker kvar. O låtarna är utvalda som des ska sjunga, får hålla i traditionen att hon sjunger på dopen, sjöng på thildes o noahs. De e så mysigt o fint!
Snart kommer folk o frågar vad man önskar sig till honom, o svaret e vet inte, vad ska man önska sig, e där något man behöver, hmmm??!!
Men vill inte ha något sånt från guldfynd de e något jag vet i alla fall, de har man ingen nytta av precis.

Theodore växer så de knakar nu, han e en liten buttig sak hihi, men där ska vara något o ta i tycker jag. Han e min lille teddy björn mysss pyss!

Thilde, ojojoj vilken liten bestämt dam hon har blivit, haha! Som jag sagt innan inte klok någonstans. Idag när jag dammsög så satt hon o åt banan i soffan o hon vet att när jag dammsugat färdigt så brukar jag torka soffbordet. Så kom hon ut i köket o ingen banan hade hon med sig så jag gick in o skulle torka bordet då hade den smarte lilla sessan satt bananen i en ljusstake som jag har på soffbordet. Så frågade jag varför hon satt den där då sa hon, "så du inte ska torka bort den" haha fy vad jag skrattade åt henne :)

Nu ska jag mysa lite med mammas gosse <3 
Höres :)


Hej svejs!

Tänkte jag skulle skriva några rader här inne var ju ett tag sen, men så e de när man har sina små älsklingar o ta hand om :)

Allt går jätte bra med vår lille theodore, han e så snäll o go. Han växer som han ska, var på bvc två gånger sen sa hon att vi kan ta två veckor mellan i stället för en vecka som de brukar vara den första tiden för han äter o växer så bra. Skönt att de e så :)
Han e min lille knubbis teddy björn hihi ;)
Att man kan älska någon så mycke som jag älskar mina små älsklingar :)

Thilde har varit sjuk nu sen i torsdags men har som tur e inte haft feber mer, så i morgon ska hon till dagis o då ska dom åka till ystad djurpark. Första gången thilde åker till en djurpark, man skulle själv vilja se henne gå där o titta på alla djur o hennes miner. Men rolig för henne o gå med alla sina kompisar med. Sen är det även hennes första utflykt sen hon började dagis så lite nervös e man för o släppa ut henne haha, men jag vet att de kommer gå hur bra som helst, de e bara jag som e en typisk höns mamma ;)

Från de enna till de andra, idag börjar ullared på tv o de ska självklart sofie se. Vill oxå dit, jätte jätte mycke :) får se när man kan ta sig dit upp, mikko är nog inte så svår flörtad när de gäller de för han själv tycker de e skoj o gå där!

Mikko jobbar länge idag som alla andra dagar, han har så fullt upp nu så vi hinner knappt ses :(
Har jag tur så ses vi innan jobb o innan vi lägger oss, men sånt e livet om man ska bli rik hihi ;)

Nä nu böjar Ullared!!!

Kramiss

Tävla om en babyfilt från Pledd.net




"Jag tävlar hos Familjen Pettersson om en personlig babyfilt från babyfilt.info.



Tävlingen avslutas ikväll 18.00


RSS 2.0