Leta leta leta!

Nu har jag suttit i kollat på olika hemsidor om olika namn o sånt. Hittade inte så värst många, fler flicknamn än pojknamn faktiskt. Men har ett som har fastnat hos mig men som mikko inte tycker om men om jag bara säger de ofta så kanske han börjar tycka om de. Men vad de e för namn säger jag inte, hemligt.
Så har ett om de blir en gosse o ett om de blir en flicka, men vi får se :)

Nu kommer snart mikko hem, o tror vi ska åka någonstans för jag vill koma ut lite o plus så mår jag så illa av o vara här hemma vet inte varför, de e så konstigt. Så får se vad han har i kikaren :)

Ska gå o fixa med tvätten som jag hade vikt o lagt så fint men som thilde skulle hjälpa mig med o kastade ner allt på golvet o sa att hon skulle vika de. Snuttisen <3

Kisses!

Snurrar runder :)

Kanke inte så intressant för er o veta men måste bara skriva de jag har inte kräkt idag, wiihhoo!
Så hoppas verkligen de håller i sig nu så jag slipper de, peppar peppar ta i trä!
Nu är jag inne i vecka 16 (15+1) o den lilla krabaten snurrar runder där inne, så underbart <3

Jag o mikko ha diskuterat namn men som vanligt så tycker han inte om mina förslag o vise versa, men de e sånt som hör till.

Har ni några förslag?
Det ska vara ovanliga namn men fina :)
Öppen för alla förslag!

Thilde fick ingen feber eller något efter sprutan, så skönt för henne. Men idag vet jag inte vad vi ska hitta på, skulle ha träffat calinen o noah men lilla jag glömde o höra av mig igår kväll så det blev inget idag. Mitt minne e inte alltid som de ska nu förtiden haha! Men de hör till :D

Nä nu ska jag hoppa in i duschen.

Höres mina vänner!


Gislöv

Det gick jätte bar när thilde skulle få sin spruta, vi kom in direkt men hon visste vad som skulle hända så innan vi ens hade kommit in i rummet började hon gråta sen när hon fått sprutan så givk allt jätte bra. Hon fick en liten ask med smatis sen sa hon när vi satt o väntade att de gick bra mamma. Hon e så duktig min lilla thilde!

Efter de gick vi in till mamma på jobb som jag skrev innan men de blev att vi följde med hem oxå. Mikko jobbar så vi kan lika bra sitta här som att sitta hemma o uggla :)

Men nu ska jag titta på halv åtta hos mig.

Puss o kram

Jag älskar min mikko o våran thilde!


God förmiddag!

Idag skulle vi ha träffat nathali o lucas för vi skulle ha en litet kalas för lucas o thilde som fyllt år. Men de får vi ta en annan dag för thilde ska få sin andra dos av svin sprutan idag o så ska jag hjälpa mikko på jobb.

Så de gäller o inte glömma snutte o bappi när vi ska gå sen, men som belöning ska vi gå inom mormor på jobb o säga hej för thilde var så duktig :)

Men annars händer de inte så mycke idag, måste klura ut vad vi ska ha till middag oxå. Men jag e inte så sugen på något så då e de lite svårare o komma på något.
Har ni något förslag? :)

Nu ska jag gå o fixa lite.
Ha en mysig o solig dag!


Dagen middag blev....


Fiskgratäng, wiihoo!
Har varit sugen på de länge, men glömde köpa sallad o tomat igår så de blir ingen sallad till utan bara gurka men de får gå ändå :)
Men gott ska de bli!


Har slängt in en maskin tvätt o har dammsugit, men får göra de en gång till sen för thilde fick tag på en knäckemacka o satte sig i soffan o smulade ner hela soffan o golvet, busungen haha!

Som det snöar, det är inte klokt!
Tjing!



usch o piii

Jaa nu kan jag dock säga att skit vädret har kommit, det snöar o de snöar o de snöar o de e inte lite i heller. Är så trött på de, vill ha värme o sol nu. Tror de e mer än jag som vill ha de!

Usch säger jag bara!

Nu har loppan oxå uppe o mikko har kört o jobbat. Jag har plockat undan lite o de ska torkas lite här o var o dammsugas sen har jag gjort dagens bestyr. Skönt när man har fått gjort de så man bara kan gå o ta de lugnt sen. Har även gjort en ny kopp tee o ätit macka med thilde o hon har druckit sin oboy. Så nu tittar vi på, ja kkan ni gissa, like a boomit, wiihoo. Vilken film skulle de annars vara haha!
Det får blir en mys dag idag där vi leker, busar o tittar film. De tycker både jag o thilde om :)

o Jag mår illa till tusen!!!!
Ja ni får höra på lite mer gnäll ifrån mig men de får ni ta!

Aja allt för nu, kommer säkert bli en del inlägg idag vem vet :D

bayee!


Morning morning

Har varit vaken sen typ halv sex för jag mådde jätte illa o fick lite små ont som mens värk lite små jobbigt. Så jag gick upp gjorde de jag alltid gör på morgonen, gjorde macka o en kopp tee så nu sitter jag här med datan i knäet o på tv går vakna med the voice. Mikko har sov morgon idag så både han o tihlde ligger där uppe o sussar så gott.

Det sägs att de ska bli värsta snöstormen idag men jag vet inte om de blir så farligt, i för sig så e klockan bara kvart över sju men än har de inte hänt något så vi får väl se.
Sen ska thilde få sin andra dos av svin sprutan idag, stackaren. Hoppas bara hon inte får feber av den som hon fick av den första.

När jag låg vaken innan så tänkte jag på allt möjligt faktiskt, en sak jag tänkte lite extra på var att jag vill ha ett jobb, så jag kan tjäna lite pengar så vi kan göra de vi mest av allt vill just nu. Men vad de ska vara för jobb de e en fråga. Men hade kunnat tänka mig o jobba i en bebis affär med en massa söta kläder o saker, stå o vika kläder, ta upp varor, ta hand om kunder. Ja de hade nog passat mig ett lugnt jobb. Men vi får se, men de hade jag trivts med faktiskt!

Aja nu ska jag gå o ta ett gott äpple o sitta o tugga på :)

See yaaa!


Vecka 15 (14+5)



Här inne bor våran bebis <3

Bebis räknaren som jag har på min blogg stämmer inte, det handlar om en dag för mycke så ni vet de :)

Pussar o kramar

Mumsigt!

Nu sitter jag, thilde och mamma hos calinen o noah. Vi ska snart äta kladdkaka o glass, så mumsigt!
Hade inget annat för oss så vi åkte hit o hälsade på o de e alltid lika mysigt :)
Plus så e de skönt o komma hemifrån lite.
Så nu står calinen o thilde o bakar kladdis o thilde tycker de e så roligt får röra o smaka o kladda haha.

Ska vara lite social nu!
Hej svejs

Beställning!

Jag frågade thilde vad hon ville ha till middag då beställde hon soppa så nu har jag gjort en hemmagjord soppa. Står o ska koka upp nu på spisen.

Medans jag gjorde soppan så hade thilde radat upp alla daisy figurerna, alla pippi figurerna o några andra gubbar på rad på köksgolvet o sedan lagt sig själv på golvet o så sa hon, "thilde jätte nannig, thilde e pippi" sen la hon där o snarkade som pippi gör. haha
Rätt som de var var hon uppe o sprang igen, då var hon en tiger o röt som en oxå sen sprang hon runt o skulle skrämma tippen o jagade honom samtidigt som hon lät som en tiger.
Hon e inte klok, min lille kikka!

I förrgår så började jag få små ont som mensvärk, vid jumskarna. De e lite jobbigt så sa calinen att de var som livmoderna växer och de visste jag faktiskt inte eller så kom jag bara inte ihåg att de var så de kändes. Var ju ett tag sen man hade bulle i ugnen, glömmer lätt bort saker. Men de e helt underbar <3

De var allt för nu :)

Den berömda tårtan ;)



Så här fin var "mögeltårtan" som dom kallade den, haha!



och vår underbara prins <3


Tjabba tjena!

Har inte skrivit på hela helgen för har varit jätte mycke denna helgen o sen har jag inte orkat o skriva. Men ja här kommer lite om vår helg.

Lördag hade vi kalas för alex för han fyllde sju på söndagen men i och med han skulle till sin mamam då så hade vi kalas på lördagen som gick lika bra de. Han fick många fina presenter. Jag hade gjort en jätte fin tårta med choklad bottnar o gott gott innuti o så skulle jag göra något roligt o hällde grön karamellfärg i grädden för de e alex favvis färg. Den blev jätte fin men vet inte vad som gick snett men av någon avledning så smakade grädden beskt. Karamellfärg ska inte ge smak så jag vet inte varför grädden blev så konstigt. Men dom pillade av grädden o åt resten, men sa att den var fin i alla fall hahaha!
Kommer bild på den senare idag.


Igår söndag så gick jag upp lite tidigare än dom andra, jag dukade fram frukosten vid "fin" bordet o tände ljus o gjorde tee o en massa gott. Sen kom dom ner o alex sa att de var jätte mysigt o de var ju till honom jag gjorde de till så roligt att han sa så. SEn fick han sina presenter o blev även glad för dom, men thildes var nog bäst tror jag ett star wars spel :)
Sen lämnade vi loppan hos mormor o morfar för jag o mikko skulle jobba en stund. Men de jobbet gick snabbt så vi åkte o hyrde film o låg sen i soffan o kollade film köpte med mat o hade godis. Väldigt mysigt hade vi, var ett tag sen de bara var han o jag o sånt behövs ibland faktiskt.
Sen kom fisen hem o då var hon jätte pigg för hon somnade vid sex mamma kund einte hålla henne vaken för så trött var hon så vi hade en busig o pigg liten fiseloppa här hemma sen men de gjorde ingenting bara mysigt :)

Så de blev en sen kväll för henne o hon ligger fortfarande o sover men ska väcka henne nu så ska vi titta på like a boomit som jag lovade henne igår.

Nu orkar jag inte skriva mer,pust!

Höres senare :)

Städning

Jag fick gjort o köpt allt jag skulle igår. O tandläkaren var inte så farligt som jag trodde kollade bara o inga hål hade jag, men ska dock dit i mars men de e ett tag till så de tar vi när den dagen kommer :) Thilde var helt inne i de när han kollade mina bissingar o helt plötsligt så ville hon oxå kolla sina haha hon e för go. Men tack calinen för hjälpen o jag fick gosat med noah oxå :)

I morgon ska vi ha kalas för alex som fyller år på söndag så jag ska städa o fixa o dona lite här hemma idag. O så ska vi handla till i morgon med men de får bli när mikko kommer hem.

Nu är jag i vecka 15 (14+1) tyckte inte de var så längesen jag var i vecka 4 o vi fick reda på att vi hade en bulle i ugnen. o de e 10 veckor sedan, shit va tiden går. Men samtidigt vill man att de ska gå fortare men när man väl står där så tycker man att de har gått för snabbt. Men vi längtar så mycke!

Nu ska jag ta tag i städningen o slänga in en maskin tvätt.

Ha en bra dag!


Goo morrron :)

Japp nu sitter jag här igen o tittar på vakna med the voice. Vaknade när mikkos klocka ringde sen kunde jag inte somna om. Så jag gick ner o satte mig här o kolla runder den nörd som jag e som calinen sa, men hon ska inte säga något, vår alldeles egna trelleborgs allehanda e vad hon e haha ;)

Fick inte gjort något av de jag skulle fått gjort igår varför vet jag inte de blev bara inte så. Men idag ska jag ta itu med dom. Ska träffa calinen kl 11 i stan, sen ska jag till tandläkaren oxå halv två usch fy vill verkligen inte dit för de gör så j*vla ont men men de e bara o bita ihop. Så undertiden jag e där ska calinen ha thilde så snäll som hon e :)

Ska snart gå o fixa till mig så jag slipper stressa sen, ska väcka thilde vid nio om hon inte vaknar innan men de tror jag inte. Men så ser min dag ut!

Vad ska ni göra idag?

Tjingeling!

Snö snö snö gåå bort!!

Usch va jag e trött på snö nu, de e bara tillbesvär nu tycker jag. De får gärna försvinna på en gång om jag får bestämma!

Idag händer det inte så mycke, ska se om vi ska ta ner oss till staden för jag ska inhandla en grej som mamma ringde om igår och så måste jag till banken o ficka min internetdosa som är låst. Måste fixa den så jag kan begära föräldrapenning därigenom så får man sina pengar mycke fortare än när man skickar in de på papper. Och så måste jag köpa nässpray till loppan som e täppt i näsan. Så de e en del ändå som ska göras.

Sen e jag bara så trött på folk som går runt o klagar på allt, på deras liv, allt e skit, ditten o datten.
Istället för o gå o klaga på allt gör något åt sakerna som stör i stället. Det är bara en som kan göra något år sakerna o de e du själv!

Nu e "like a boomit" slut så nu ska vi fixa oss lite så får vi se om vi kommer iväg :)

Krammisar


Blää

Nu sitter jag här i soffan med min tee kopp i handen och tittar på vakna med the voice, jag har saknat de programet när man har varit tvungen o gå upp tidigt. Har ju inte haft något o titta på då, men nu har de börjat igen :)

Jag är snart inne i vecka 14 o tiden den bara rinner iväg. O det sägs att illa måendet o tröttheten ska försvinna för dom flesta. Tröttheten har jag inte märkt så mycke av faktiskt men illa måendet däremot. O jag mår fortfarande lika illa som i början, kanske inte lika mycke om dagarna måste ju äta nästan hela tiden men jag kräks fortfarande varje morgon. Har blivit till en liten vana men fy vad jag hatar de, verkligen hatar de. Tårarna bara rinner varje gång, fy för. Kanske inte så roligt för er o veta men vad bara tvungen o skriva av mig lite, trevligt samtalsämne jag vet haha!
Men som jag sagt innan de e de VÄRT!

Kolla bara vilken underbar liten kikka jag fått <3



Vår älskade lilla Dumbo ;)

Det finns ett ord som thilde säger så gulligt, varje gång mamma e med thilde så vill mamma att hon ska säga just de ordet för det är så himla gulligt.
När hon ska säga handduk så säger hon "handdeduk" de e bara så sött!

Nu ska jag gå upp o titta till hjärtat mitt.
Adios amigos!

GRATTIS!!!!

Vi gratulerar Vi gratulerar Vi gratulrerar Lilla Lucas idag med Blommor o Blad Vi firar hans dag
ja Vi gratulerar Lilla Lucas idag!





Många pussar o kramar från thilde o mig <3


Love <3

Det finaste som finns, de bästa som finns, de underbaraste som finns!



Du e min sjärna*
Mamma älskar dig så mycke <3

Lugn hemma dag

Idag blir det en lugn hemma dag för jag är inte på topp, trött o hängig. Sen har finns de en del o fixa här hemma oxå. Men tar de i min takt så för eller senare blir det klart, men måste ta en paus lite då o då. Sen är thilde fortfarande förkyld har snart varit de i två veckor när ska de försvinna. Men de börjar bli bättre, Tack o lov!

Igår var mikko o snurrade runder haha, så jag o thilde var hemma i gislöv. Måste ju säga de att thilde kan verkligen underhålla en. Hon gick o tog alla kläder som hon hade där, som var försmå eller förstora o gick modevisning för oss. Hon tyckte de var så roligt o gud va vi skrattade åt henne.
Tack för en mysig kväll!

Mikko är o jobbar idag med men de blir nog inte så länge, får vi hoppas. Har ju knappt sett varandra denna veckan så hade varit mysigt o bara vara hemma allihopa.

Nä nu ska jag fortsätta fixa o dona.
Ciiiaooo!

Mys i Gislöv

Mikko har jobbat i dag så jag o loppan åkte hem till mamma, pappa o maddi o åt frukost. Sen har vi varit här hela dagen medans m jobbat. Han ska iväg i kväll så det blir en mysig lördags kväll här i gislöv :)

Jag o maddi har tripplat varandras hår hela eftermiddag och undertiden har vi tittat på Twilight, jag har varit lite skeptisk när de gäller dom filmerna eftersom jag inte e så speciellt förtjust o övernaturliga filmer om jag säger så. Men i och med nästan alla har sett filmen så tänkte jag var tvungen o se om den verkligen var så bra som alla säger att den e. Så nu har jag sett den o måste erkänna att den var inte så övernaturlig som jag trodde den var och att den var faktiskt bra. Så nu vill jag bara se tvåan o se om den e lika bra.

Hoppas hoppas allt blir som vi vill att de ska bli!


Ni får ha en trevlig kväll!
Tjingeling!


Fredags mys

Nu är vi hem komna efter ha tillbringat hela dagen hemma hos calinen o noah. Hon visste inte om att vi skulle komma så det blev som en liten överrasking och hon blev väldigt överraskad haha. Mysigt hade vi!


Tja har inte så mycke o skriva idag så detta blir bara ett litet inlägg.
Ska laga lite mat nu för magen e hungrig :)


Vill man ha reda på saker eller om de e något annat så kan man gå till personen själv o inte gå o fråga o säga en massa till alla andra!

Ha en mysig kväll!
Kisses <3


GRATTIS!!!!

Grattis min älskade mamma och mormor på födelsedagen.
Hoppas du får en underbar dag men de tror jag för vi kommer till dig ;)
Många pussar o kramar från oss <3


Det är verkligen ingen dans på rosor o vara gravid, jag har varit vaken sen halv sex idag för jag har mått så illa. Låg i sängen typ till sju för jag tänkte att jag kanske skulle somna om men ikke så vid sju gick jag upp. Satte mig i soffan o slog på tv, magen kurrade efter mat men kunde inte äta något för jag mådde så illa o var tvungen o kräkas först. Så nu har allt lugnat sig lite, har ätit mina knäckemackor o druckit mitt tee. De e något jag dricker minst två gånger om dagen de e ju så gott o så blir man så varm.
Men jag måste ju säga de att de e värt o må dåligt o allt man nu gör när man e på tjocken för i slutändan så får man de finaste som en människa bara kan få <3


Vid elva ska jag o thilde träffa calinen o noah i stan för vi ska köpa en present till mamma o sen bär de av till gislöv. Mamma ville inte fira de som jag inte heller ville, men vi kommer ändå tror hon tycker de e mysigt att hela skaran kommer haha!

Så ni får ha den bra dag!
Puss o kram skum banan :D

Nyfien i en strut

Som ni har märkt så har jag satt lösen på min blogg, de e för jag har vissa som e väldigt nyfikna som brukar läsa och som inte behöver ha reda på allt om mitt/vårt liv. Eller om de jag skriver om. Så vi får se hur länge jag har den på lösen!


Är lite seg idag, allmänt trött men tror de beror på vädret oxå de e ju så grått o trist ute. Aja så e de ibland. Händer inte så mycke idag, jag o thilde är bara hemma o myser, städar o tvättar. Känns om de e de ända jag gör här hemma e städar o tvättar men så de e när man e många i familjen, har en kanin o en hund. Men de bästa med honom e att han fäller ingenting så de e jätte skönt, duktig vovve ;) 


Jag har varit o hämtat både min kamera och laddaren så nu är batteriet i laddaren o sen ska jag lägga in några bilder, kanske inte idag men de kommer. :)


Ha en fortsatt mysig onsdag!
Pusss


Natta blogg

Det blir en liten natta blogg nu, har inte haft något o skriva om o har inte något speciellt o skriva om nu heller så de blir bara för att de ska vara så.

Har inte gjort så mycke idag, blev en sovmorgon för mig o thilde sov ända till halv elva de e skönt o får sova ut lite. Men nu på senare tid så har vi haft mycke sovmorna o inget jag klagar på. Man är lite mer trött på dagarna nu när man har bulle i ugnen o då tackar man inte nä till lite sovmorgon.

Thilde har varit hos mormor o maddi idag för jag har hjälpt mikko idag, faktiskt skönt o få komma ut o röra på sig lite o komma till nya ställen. Så när illa måendet börjar gå över ska jag börja jobba lite mer. För jag är inte människa förrän på eftermiddagarna o då kan jag jobba lite :)

Idag sa thilde en rolig sak, jag frågade om hon skulle åka till mormor idag. Då sa hon ja, sen sa hon "tycker inte om laila, men tycker om mormor". Haha o gud va jag skrattade, hon är bara för go :)

Usch nä nu blev jag nannig.
Sov gott mina vänner!

Stackars min snuttis

Thilde är så förkyld tycker så synd om henne, Hoppas hoppas att de snart går över!

Just nu sitter jag o maddi o degar i soffan, inget ovanligt när de gäller oss haha. Jag gick o la thilde o skulle gå ner o hämta dricka till henne de tog bara några sekunder när jag kom upp igen hade hon redan somnat så hon var väldigt trött.

Jag måste bara berätta att jag har känt vår lille knodd röra sig. Det är helt sjukt, känns jätte konstigt att redan känna de jag är bara i vecka 12+4. Men de e helt fantastiskt o känns att något finns där, som simmar runt underbart!
Längtar så <3


Har fortfarande inte hämtat laddaren till kameran, varje gång jag åker till mamma o pappa så glömer jag bort o ta den. Men bilder kommer för eller senare :)

Kramiss

Trötttis dag

Idag är vi alla trötta o förkylda, eller ja jag o mikko är trötta o alex o thilde e som dom brukar vara busiga o pigga. Men thilde är fortfarande förkyld näsan o ögonen bara rinner på henne men hon är ändå pigg :)

Vi var hos sami o barnen igår o åt pizza o dom spelade tv spel. Thilde sprang in i hannas rum o kom alltid med något i munnen, haha. Hanna hade godis där inne o de tyckte thilde var mumsigt så hon gick mer än gärna in där.


Vi vill ha ett större hus nu när vi blir fler i familjen, men det är inte så lätt o de finns inte så många hus ute nu i den summan vi tittar på så det är bara o vänta o se tills vårt "drömhus" finns :)


Grattis Josse o andreas till er lille prins!

Nu orkar jag inte skriva mer.
Hej svejs

Freday!

Idag är det fredag o jag vet inte vad som händer. Ska i alla fall städa de som jag inte orkade o göra igår o fixa lite med tvätten så för min del finns de o göra.
Mikko jobbar inte så länge idag så vi får se vad han vill hitta på :)

Just nu så sitter thilde o alex i tältet o myser, tänkte jag skulle överraska dom med lite fika snart därinne med några goda kakor o saft.

Nu får jag återgå till de roliga.. not!

Ha de bra

Finisch!

Så de var klart!

Fint med min lille bebis simmandes här på sidan!


Tack mia för hjälpen, det blev super bra :D

Längtar ännu mer nu när man ser den bilden <3

Fixa!

Man måste vila varje kvart så nu tar jag en paus ifrån allt städande en stund o tittar på en film med alex. Thilde e fortfrande så förkyld så hon ligger o sover, min lilla kikka.

Men tänkte se om jag inte kunde fixa min blogg lite, ska lägga in en grej så blir de lite konstigt här inne så är det bara jag som försöker fixa en sak :)


Mamma sugen

Något thilde har börjat med o säga är att hon e mamma sugen då menar hon att hon vill mysa med mig, kramas o pussas o sånt. Och när hon kommer o säger att hon e mamma sugen är så underbart :)

Har en massa tvätt o tvätta men de e inget roligt alls, har en maskin igång nu o vi får se hur många maskiner de blir idag. usch säger jag bara!


Visst de e en bra tid tills de blir sommar o bebis dax men vi vet inte om det är lönt om vi köper en syskon vagn eller inte. Om bebisen hade kommit nu när thilde är två så hade vi köpt en men när bebisen kommer än thilde 2.5 o då tror jag inte hon vill sitta i vagn längre. Så jag tror vi köper en ligg del till thildes vagn o en ståbräda. Men skulle de då vara så att thilde kanske vill sitta i vagn så finns den fina syskonvagnar på blocket så de går säkert o ordna snabbt o lätt. Men vi får se med tiden hur allt blir. Men vi längtar till tusen!!

Men nu ska jag ta tag i lite saker här hemma.

Kramiss

Skridsko dax!

Tack alla som grattade mig igår!

Ville inte fira de så jag flydde hem till mamma o pappa. Vi hade en mys dag hela familjen med mammas goda soppa o efter de daimtårta mums.
Tack för allt :)


Många har frågat vilken vecka jag är i så skriver ut de här för dom flesta läser min blogg, men i alla fall i morgon är jag i vecka 12, alltså så är jag i vecka 11+6. Mår inte så illa nu längre som jag gjorde i början och de e skönt faktiskt!

Vi ska åka skridsko idag, inte jag då men resten av familjen ska thilde oxå. Haha, hon e jätte duktig!

Nu ska jag städa lite.
Höres senare!


Grattis...


...till mig på min födelsedag :D






Då är man ett år äldre nu då, men känns som vanligt haha!
Idag ska hela jöns-ols skaran hem till mamma och pappa o ha en mys dag. Vill inte fira min födelsedag så jag fly fältet haha!

Men ska gå o göra oss i ordning nu!

Puss o kram

veckans första dag

De e inget roligt o vara förkyld men idag är det lite bättre än igår. Så idag blir det ännu en mysdag i soffan.

När man e gravid så drömmer man en massa konstiga saker tycker jag, har drömt om bebisar o ja gud vet allt. Som i natt så drömde jag om att vi fick tvillinga, två små söta flickor de hade varit helt galet haha. Men de e inte helt omöjligt för vi har tvillingar i släkten på båda sidorna så ja, men jag tror inte att de ligger två bebisar i magen men ändå.
Nu i början tycker man att allt går så sakta men när man väl är i slutet så tycker man att allt har gått snabbt. Men jag längtar :)

nä nu orkar jag inte skriva mer.

tjingeling


Boooring!!

Jag tycker verkligen inte om söndagar dom är så himla tråkiga, visst dom blir som man själv gör dom till men ändå. Man gör nästan aldrig något på södagar, sitter typ bara hemma o ugglar. Men DOM e tråkiga i alla fall.

Sitter o vänta på att mikko o alex ska komma hem så vi kan bestäma vad vi ska ha till middag. Jag har inget förslag på vad o sen är jag inte så sugen på någon mat precis i heller, eller jo mammas soppa den e bara så god.
Ska fråga om hon inte kan göra den på tisdag till mig, jag fyller ju år då så den hade suttit fint hihi!

Loppan somnade i min famn när vi tittade på tv så nnu ligger hon o sussar så gott bredvid mig o soffan o det går någon skum film på tv som jag inte hänger med i för fem öre. 

Nu springer tippen runder här hemma så får nog släppa ut honom lite.

hej svejs!

Sjuka

Usch idag är både jag, mikko o thilde sjuka, men mikko åkte ändå o jobba lite eftersom de jobbet ska vara klart till den sjunde o de e mycke som ska göras. Thilde hade feber hela natten så har varit vaken några gånger, men är lite bättre nu. Så det blir en soff dag idag för våran del.


Jag mår likadant som när jag var gravid med thilde, mår illa o kräks varje morgon. och det tar ett tag innan man bli människa. Men de är det värt för i slut ändan så får man de underbaraste som finns i hela världen. Och så har jag fått en liten kula, längtar till den bli större :) Men älskar redan den ärtan som finns inuti mig, helt underbart är det!


Måste hämta min laddare till min kamera så jag kan lägga in några bilder, var ju ett tag sen. Så vi får se när det blir och när jag får tummarna loss till de.

Nä nu ska jag o loppan vila en stund.
Höres kanske senare!

Tingeling :)

Jag och thilde vaknade kl 10 så skönt o få sova, mikko skulle jobba så han var uppe tidigt duktig min man e :)
Så nu sitter vi och tittar på Tingelin och de försvunna skatten som thilde fick av maddi när hon fyllde år.


Nu vet dom flesta eller alla nästan att thilde ska bli STORASYSTER!
Efter allt som har hänt så är detta det underbaraste som kunde hända och vi är så glada o längtar så mycke tills den lill* kommer till oss. Dock är det väldigt lång tid dit men tiden kommer gå snabbt. När man frågar thilde vems bebis de e så säger hon thildes, hon kommer bli världens bästa storasyster!

Jag älskar min familj, mina älsklingar, mitt liv <3


Tjing!

År 2010 Beskriver Jag Med En Bild <3




RSS 2.0