Favorier

Thilde har fått ett nytt favorit program på barnkanalen. Det går halv ett till ett varje dag. Hon sitter verkligen klistrad framför tvn när det kommer o blir helt överlycklig :)




Ninky Nonk, Upsy Daisy, Makka Pakka och Tombliboos
heter dom små söta figurerna :)



Helgen

Vilken helg jag har haft, oj oj oj säger jag bara.

Fredag: Jag o nathali skulle gå en runda på marknaden, utan barnen kan ni tänka er, kändes som om man hade glömt något när man inte hade någon vagn eller någon liten loppa som man skulle hålla koll på. Men i alla fall, så när vi gick där så började de såklart o regna på oss. Så vi skippade marknaden o begav oss direkt till kvällens mittpunkt, öltältet med perikles. Vi hade så himla skoj, vi dansade, sjöng och gick på bajamaja, haha!
Tack för en underbar kväll hjärtat, måste vi absolut göra om!

Lördag: Arvingarna spelade i öltältet, o de var jag tvungen att kolla på, så jag pia o louise gick ner där, var inte så mycke folk som när perikles spelade. Så vi gick en sväng till tre lyktor o checkade läget men inget kul där heller. Louise stannade där med sin käresta o jag o pia gick tillbaka till öltältet. Tack för en trevlig kväll girls!

Söndag: Jag var helt död,slut, finito, alltså riktigt trött när klockan ringde halv nio, jag o thilde skulle nämligen på dop. Lilla liam skulle döpa sig.Han var så söt i sin dopklänning. God mat fick vi o trevligt var de. Tack för allt!
O du Nathali, tacka chaffisen för skjutsen :)

Och nu är det måndag, jag somnade redan vid tio igår kväll så skönt de var men är fortfarande trött. Men de e sånt man får ta när man är ute o ränner haha!
Det blir bara en mysig hemma dag, men mys kläder o mys i soffan för min o Thildes del idag. Skönt!

En ny vecka o nya tag!
Have a Nice Day!
Tjingeling!


200!!

Detta är mitt 200:de inlägg, tänk att man har suttit o skrivit 200 inlägg, vilken nörd eller? :)

Nu sitter jag o thilde o tittar på bolibompa o dricker joggi, thilde gör i alla fall och väntar på att tiden ska gå. Vi ska nämligen träffa godingarna nathali o bebis lucas i stan vid halv ett. Vi ska köpta present till liam som ska döpas på söndag. Och så ska vi göra de vi alltid gör när vi träffas, fika :). Det är ett måste när de gäller oss, eller hur din filur? ;)


I natt har tippen sovit uppe hos oss, vi ville pröva o se hur det gick. Och det gick förvånadsvärt bra faktiskt, han sov under thildes säng några timmar sen kom han upp o la sig hos mig en stund tills han blev varm o gick o la sig på golvet. Han är så duktig, när han själv vill då :)

I lördags var vi o kollade på Markoolio i en bil affär, kommer inte ihåg vad den heter. Han är så härlig o rolig den killen, viken charm han har. Han bjöd upp några barn på scenen o så fick dom dansa runt där o sjunga med, o publiken fick oxå sjunga med. Skojsigt var de!
                                            
                                                                                                                              

Puss o kram skum banan!
                                

Torsdag

När jag höll på med tvätten idag så satt thilde på golvet på en filt o hade fått fatt på några små grejor, så höll hon i två stycken o sa två. jag blev helt paff o frågade hur många har du, två sa hon o visade upp dom. Så frågade jag var e en, då visade hon upp en o sa en. Jag var bara tvungen o fråga henne en gång till var e två, då tog hon upp två o sa två. Det är inte klokt vad den lilla damen kan göra.

Sen tog hon sin docka o slog dockans huvud i väggen o i dörren med flit o sa, awww ont, lisen. Och jag bara skrattade, busan!



LoVe lOvE LoVe lOvE  <3<3<3<3<3


Trevlig dag på er!


Så fin <3

Idag är vi bara hemma, det är inget vidare roligt väder ute så vi är inne o hittar på en massa saker i stället. Just nu så dansar alex o thilde runt till olika visor, så söta. Ja o tippen vill gärna oxå vara med på ett hörn haha!


Jag har länge haft en dikt som jag hittade på internet för många många år sedan. Jag tycker den är så fin och så gullig. Så jag måste bara dela med mig av den.


Kärlek Är En Farlig Makt
De Har Mormor Mormor Sagt,
Men Att Kärlek Var Så Bra
Det Var Just Vad Mormor Sa <3

Visst var den fin :)

Nä nu ska jag återgå till mitt.
Tjing!

VILLLL

Jag vill så himla, mega super mycket åka utomlands, vill bara sätta mig på ett flyg o åka långt långt bort till ett varmt land o bara ligga på stranden o bara dega, o steka fläsk :)
Äta gott o bara ha de bra, lämna allt bakom sig för en stund o bara ha de skönt, ta de lungt, ingen klocka att rätta sig efter, bara ta de som de kommer.

Jag satt o kollade på sista minuten resor för skoj  skull, o där fanns många som var frestande, ingen som vill hänga med på en vecka till de varma???

Visst man ska ha pengar till de med, då får man spara o jobba lite, brukar lösa sig på den fronten faktiskt.

Jag villllllll Så gärna!!!!!!




Ser de inte helt underbart ut?!!!



Tjoho!

Idag vaknade jag o thilde 09.40, det var riktigt skönt o få sova lite längre.

De första snuttan säger när hon vaknar mormor, sen var de sami, morfar o pappa, haha, hon tycker väldigt mycket om dom personerna.

Idag kommer min pris lucas hit, ska pussa o krama honom så mycket, var ett tag sen vi träffades, snyft, haha!
Men det ska bli skoj, så vi kan snacka av oss lite. Så nu går thilde o frågar när lie kommer, hon e för go!

Nä ska dammsuga lite snabbt nu, blir ju så skitit på golvet när man man har barn o hund som springer in o ut hela tiden, så en snabb runda med kompisen får de bli :)

Ha en trevlig dag!

Tisdag

Då sitter man här i soffan o kollar på tyra banks show, inte för de e jätte bra precis men inget annat o titta på. Thilde sover o mikko är i båten o fixar med sin bror.
Jag o loppan har städat hela ovanvåningen o till ninan, så nu har han oxå rent o fint :)

Annars händer det inte så mycket idag, vet inte om mikko har bestämt något har inte pratat så mycket med honom idag, tråkigt men sant.

Nu ska jag inte sitta här o skriva en massa goja.
Tjingeling!

Nu e jag här!

Så nathali, nu ska jag skriva några rader här så du har något o läsa din lille filur,haha!!


Jag har inte haft tid o sitta här framför denna fyrkantiga lilla saken o skriva o kolla runder på. Mikko har haft lite smester förra veckan så vi har hittat på en massa saker.

Vi har varit ute med båten o fiskat, blev dock lite sjösjuk men de gick ändå, sen har vi varit o fiskat vid något som heter åmossarna. Både thilde o alex har tyckt de varit jätte kul. I lördes så skulle vi hyra en stuga vid yddingesjön med vi kom på att han som hade nycklarna var inte där så vi körde runt lite i skåne o tittade o åt lite här o var. Sen åkte vi ut till mikkos föräldrars hus o sov där, vi bastade o hade de jätte mysigt.
Kommer inte ihåg vad vi mer har gjort för de har varit full rulle hela tiden.


Jag vill så gärna åka utomlands, hade suttit fint nu ska jag säga er. Men de e bara pengar som fattas.
Men ja jag återkommer om jag kommer på något mer o skriva :)

Ciaooo!!


RSS 2.0