Tisdag

Har inte skrivit på länge nu, de e för jag har haft fullt upp nu i många dagar :) Men orkar inte skriva allt, så jagtar det lite kort bara.

I fredes så var jag, thilde, nathali o lucas på svedala badet, det var mysigt men kuinde ha varit bättre väder. Sen på kvällen kom dom hit o så åt vi pizza o kollade på film. Mikko o alex o sami skulle ut med båten o natt fiska så nathali o lucas nannade över hos oss :)

I lördags så var vi bjudna på middag hos mikkos föräldrar för att dom ska åka til finland nästa vecka o vara borta i fem veckor. O efter de så gick vi en liten runda på vånga, men de blir bara sämre o sämre för vart år tycker jag, man gick igenom allt på typ 10 min. Vi fick i alla fall stoppa i oss en munk som är ett måste när de e marknader, eller hur nattis haha!

Söndag så var jag o thilde bara hemma , mikko o alex var ute o fiska. Sen på kvällen åkte vi ner till gislöv o gick på den resturangen där o åt en pizza o lite annat gott. Sen var det meningen att vi skulle gå blan båtarna o titta men typiskt mig så slarvade jag bort min mobil, så vi fick köra hem o leta upp den, o den låg på köksstolen :)
Vi packade ihop våra rullor o mikkos skate board så åkte vi till skegrie skola o åkte där, rikigt skönt var de att få röra på sig lite. Thilde hittade en tennisboll att leka med, hon tyckte hon var ute på värsta äventyret bland alla träd o grejor haha.

Igår så skulle jag passa lucas en stund för nathali skulle bli fin om naglerna, så dom kom vid halv nio. Vi hade så mysigt så. När hon var klar så kom hon hit o vi fikade lite men goda kakor o cola mums :)
Vi visste inte vad vi skulle göra så vi åkte till jonna en stund o åt god mat o baar umgicks.

Och nu sitter jag här, vi skulle till svedala badet idag var det tänk men vädret är inte de bästa, så vi avvaktar lite o ser om det bli bätte anars får vi hitta på något annat :)

Detta blev ett lång inlägg, så jag orkar inte skriva mer.
CCiiiAAOOO!


Aj Aj Aj!

Jag har en sån huvudvärk just nu, har haft den i typ två timmar nu om inte längre. Det gör så ont att jag får kisa med ögonen o att den typ går ner i näsbenet, låter skumt men de gör de o de e inte skönt kan jag säga.

Idag har vi flyttat båten, äntligen säger jag bara, så nu har vi plötsligt dubbelt så stor trädgård än innan. Båten e större än en bil så de var en enorm plats den lämnade efter sig, men så skönt e de. Nu kan man äntligen få i ordning här, har sett ut som en soptipp haha.

Nu sitter jag här helt alone, barnen sover o mikko är ute o åker motorcykel med sin kära bror, dom skulle åka till skåre där båten har fått sin nya plats o kolla så att var ok.

Ja vi får se om de blir någon semester i sommar, mikko får nog ingen semester som de ser ut nu. De e riktigt tråkigt men så e de när man e egen företagare. Får se om jag o thilde följer med mamma o pappa o hela sjuderitan till småland. Men det är ett senare procjekt!

Får gå o lägga mig i bingen snart o se om knoppen blir bättre!

God natt gott folk!

Midsommar!

Då var midsommaren oxå över, gud vad tiden gå fort.

Igår var det midsommar, o vår dag började  med att mikko åkte o jobbade o jag o thilde åkte hem till mamma o pappa o åt frukost tsm. Sen när mikko hade jobbat klart så åkte vi till hans föräldar o åt mat o hade trevligt. Sen bestämde jag, mikko och sami för oss o gå ut. Så vi åkte o lämnade loppan hos mamma o pappa. Men så visar de sig att inget i trelleborg hade öppet, så typiskt när vi väl hade planerat att vi skullle ut, det händer inte alls ofta. Jag har inte varit ute på över två år, tänk två år, men har inte de suget att gå ut i partaja nu när man har barn men ändå. Så vi åkte faktiskt in till Casinot i malmö, vi hade trevligt, spelade lite men vann inget, men huvudsaken är att vi hade kul i alla fall.

Så nu har jag städat lite här hemma bytat gardiner o tvättat två maskiner, o snart kommer thilde hem, har saknat henne jätte mycke, bara få känna hennes doft o få pussa o krama o bara hålla om henne, naw mammas lilla prinsessa!



SÅ ÄLSKAD <<<333


GRATTIS Kamilla och Marcus Till Er Lilla Prins, som blev ett Midsommar barn!  :)


Have a nice day!

Onsdag kväll

Då sitter man här i denna soffa o bara sitter, mikko la sig i fåtöljen o somnade, haft en tuff jobbe dag idag så inte konstigt han e trött. Sitter även o väntar på Thilde som har varit hos mormor nu i eftermiddag för jag har hjälpt mikko o måla lite så hon har varit där en stund. Dom har varit ute o lekt, bakat bullar o busat. Så hon är väl trött när hon kommer hem, sen håller hon på o få fler tänder så hon är inte på topp, o så är hon lite förkyld. Men hon är ändå busan :)

Nu ska vi äta fiskgratäng!

Cioa

Vilken kväll!

Sitter här i soffan o gör absolut ingentig, har strykt lite kläder, eller rättar sagt mycket kläder. Nästan allt var thildes, tog fram kassen med 89/92 kläderna hon fick av minna så dom har jag tvättat o strykt. Allt Kanske inte passar än men med tiden så gör dom de o då har jag dom framme.

Mikko sitter o spelar lite tv spel o thilde somnade för en halv timme sen så nu sitter vi bara här o umgås o pratar lite, eller ja mellan varven i alla fall, haha!

Imorgon ska jag, tihlde o mama åka till calinen o hjälpa henne o sätta några saker på plats o så ska jag få se huset live för första gången, ska bli skoj!

Sov gott

Måndag

Nu har de dröjt lite mer än tre dagar sen sist jag skrev, har inget speciellt o skriva o sen hinner man inte sitta här framför dernna fyrkantiga grejen. Så de får bli när man hinner helt enkelt.

I fredag tog dennis studenten, fast dom hade otur med vädret så var alla lika glada ändå,för dom slutade ju skolan. Men han fick många fina paket o vi hade jätte trevligt!

Annars har de inte hänt så mycke i helgen, mest tagit de lungt. Har myst en hel del, mikko har inte jobbat så mycke så vi har haft mycke tid med varandra.

Nu ska vi bara planera vad vi ska göra till midsommar, har absolut ingen aning om vad vi ska göra så vi får se. Blir väl att vi bestämer oss dagen innan om inte samma dag,haha såna e vi ibland :)

Nu kom fiseloppan o sa mamma bajs,o de luktade inte roser precis när hon kom i heller,haha så vi får byta den nu.
ha en trevlig dag!

Fy För...

Fy för vilken dröm jag hade i natt eller tidigt i morse, den var så rälig. Jag hade kunnat göra en skräckfilm av den så rälig var den. Jag var helt svettig när jag vaknade o livrädd, vågade nästan inte somna om ju. Hoppas den aldrig kommer tillbaka.

Nu har vi precis ätit frukost, det blev puffar, juce och macka. Thilde är inte så förtjust i o äta frukost på morgonen, de har hon fått efter sin pappa, för han tycker inte heller om o äta på morgonen. Jag därimot älskar o äta frukost, jag är en riktig macketant, haha älskar mackor.

Så nu ska vi gå o ta på oss, för eva kommer o hämtar oss vid elva för vi ska hjälpa, eller jag ska hjälpa henne till dennis student idag. Synd om dom som tar studenten idag, vilket väder dom får, fy för säger jag bara!

Ni får ha en trevlig helg!
Tjingeling!


Klipp Klipp

Idag har jag varit o blivit fin i håret, fick gjort nya slingor o klippt topparna för jag odlar ju långt hår, haha! Blev super nöjd, men de blir jag alltid när jag går till Diana :)
Så undertiden jag var hos frissan så passade malin mitt hjärta, men hon sov nästan hela tiden, sen vid tio när jag var klar så kom dom ner till stan så gick vi en runda där, skulle se om jag hittade ett par vita skor men ikke senikke hittade man de, bara jätte höga. Och det kan man ju inte springa runt i när man har en busa till dottera haha!
Sen gick vi in på BR o de e  ju rena rama paradiset för stumpan, hon fick en nalle puh boll hon länge har tittat på så hon blev överlycklig, bara inte tippen får fatt på den så e den inte hel kan jag ju säga!

I morgon ska vi på student, kära kusinen dennis tar studenten så de blir fest för hela slanten, ska bli trevligt!
Få klä upp sig lite e en fin klänning o thilde ska vara så fin i sin klänning o sina nya skor :)


Nu börjar älsklingen bli nannig i tittorna så ska få henne till o sova en stund!



Tjing!




Äntligen e allt över!

:)

Nu har jag o fiseloppan vaknat, ätit frukost o hunnit busa en del redan. Men när hon väl har slagit upp sina fina ögon som lyser bus o solsken så e de full fart :)

Mikko  jobbar idag, tråkigt för oss men man får tänka att de blir pengar av de. Men vi bestämde att vi skulle ha en mys kväll idag, o då ska jag äntligen få mysa med min älskling med en godis skål i ena handen o chips i den andra haha.

Efter som älsklingen jobbar idag så ska jag o thilde träffa nathali o bebis lucas,vi ska ner till stan o fika o gå några runder, sen får vi se vad som händer :) ska bli trevligt!

Imorgon ska vi på kalas till elliot som har fyllt två i måndags,stora killen har han blivit. Så får se om vi hittar något skoj till honom idag.

Nä nu har jag inte tid o sitta här o dega mer, på med kläder o smink så ska vi snart i väg.
Ha en trevlig helg!

Suck

Igår var vi kalas hos bella, hon fyllde 4 år. Fick en massa gott o äta o hon fick många fina paket. :)

Jag vet inte vad jag ska skriva här egentligen, här händer inte så mycket så tycker inte de e lönt o skriva. Men sitter här just nu o skriver för jag har inget bättre för mig. Thilde sitter o tittar på Tingeling filmen o e helt inne i den, sötnosen.

Var med tippen hos vetrinären igår han skulle få sin spruta, så hostade han till precis som om han hade fått något i halsen eller något så sa vetrinären att om han fortsätter så, så ska vi åka in med honom så måste han ha medicin o sånt för det var farligt. Så hoppas verkligen de går bort.

Får ta o göra något nu!
hej så länge!


RSS 2.0