Inget vidare..

Sitter här o väntar på att klockan ska gå börjar halv tio idag. Väntar även på att pappa ska komma för han ska passa thilde idag för hon e sjuk, har haft hög feber och är förkyld. E väl jag som har smittat henne för jag e oxå förkyld. Men tycker så synd om min lille fis att behöva vara sjuk. Men det går snart över får jag hoppas.

Det blåser som attans ute o jag ska cykla som alla andra dagar men de e värsta mardrömmen o cykla när det blåser plus så har man en bebis mage som tar emot lite haha. Men det är bara till o trampa på eller så går man me cykeln.

Har så mycke o tänka på o göra innan pyret kommer. Speciellt en stor grej men de kan jag inte gå in på vad de e för de e en hemlis. Men för dom som vet schhhhhhh, säg inget till någon :P
Ibland känns det helt hopplöst o ibland känns det toppen. Så får se hur allt slutar till slut!

Jag satt o tänkte häromdagen på hur fort allt har gått, när vi precis fick reda på att vi skulle ha en liten bebis o man tänkte men det är långt kvar. Men kolla bara nu, nu sitter jag här o e snart i 8 månaden o inte alls långt kvar tills pyret kommer. Kan inte förstå de, men de e väl så när man e "vuxen" antar jag. LÄNGTAR!!

Nä nu ska jag gå o packa ihop mina saker.
Ciaoo!


Vecka 30 <3

Hej på er allihopa!

Har inte skrivit på ett bra tag nu, har fullt upp med allt möjligt nu så har inte haft tid att blogga. Men just nu är jag o fiseloppan hemma hos mormor o maddi en stund medans hjärtat jobbar o står i så jag tänkte jag skulle slänga in ett litet inlägg :)

Var ska jag börja, finns inte så mycke o berätta mer än att jag jobbar o står i o loppan trivs bara bättre o bättre på dagis. Hon blir inte alls ledsen mer när jag lämnar henne där på morgonen utan de e bara hej då mamma, typ haha. Men jag mår så mycket bättre när hon inte gråter efter mig när jag ska gå. Lilla loppan börjar bli så stor!

Är inne i vecka 30 nu o tiden den bara rinner iväg, så om ca 10 veckor får vi se vad som gömmer sig därinne, vårt älskade lilla pyre.
Var o gjorde glykosen i fredags o de gick jätte bra, hade dock sällskap av linda som oxå var o gjorde de så det blev en massa snack o mysigt var de. Tack hjärtat ;)
Mätte magen oxå o det var 26 cm, lika mycke som jag hade med thilde i vecka 30, men nu mot slutet så kommer ju allt. Här kommer en bild på bebismagen!




Längtar såååå!

Har även en liten hemlis men de berättar jag inget om hihi, men kan säga att de går jätte bra hihi!
Den karamellen får ni allt suga på ;)

Ha de bra tills nästa gång!
Pusss

Japp jag lever :)

Nu var det väldigt längesen jag skrev. Har fortfarande ingen data hemma så man får kolla o skriva när man får tillgång till en.

Idag är det en speciell dag för idag har jag o min älskling varit tsm i 5 underbara år. Vi har varit med om mycke på dessa åren men vi har tagit oss igenom både positiva o negativa saker. Och om ca 12 veckor kommer vårt andra kärleksbarn o jag längtar så mycket!
Du o jag förevigt!
Jag älskar dig så mycket <3


Är inne på vecka 29 nu och jag förstår inte vart all den tiden har tagit vägen, som jag skrev ca 12 veckor kvar tills vi får se vad som gämmer sig där inne. Många frågar om jag känner någon skillnad mellan denna graviditeten o med thildes men de gör jag inte. Känns precis likadant o jag är inte sugen på något speciellt i heller. Den lill* sparkar o har sig som bara den, and i love it!
Thilde är så stolt att hon ska få en bebis, jag har sagt att den kommer när det är varmt o solen skiner ute. Så varje gång när solen lyser o de e fint väder så säger thilde bebis kommer idag, min lilla fiseloppis. Kommer bli världens bästa storasyster!

Nu har jag även bestämt mig för o köpa en syskon vagn, men kommer även köpa en ståbräda som thilde kan stå på. Vill ha en babytravel som den rosa jag har till loppan för jag tycer den de super bra. Finns många fina o billiga på blocket så får hålla ögonen öppna :)

Just nu är jag o thilde hemma hos mormor o morfar, maddi håller på o fixa mitt hår. Jag o mikko ska nämligen ut o äta ikväll på våran dag så jag får vara lite extra fin, hihi!

Får se när jag skriver nästa gång!
Ciaooo!

Pussss o krammm!


RSS 2.0