Gott Nytt År!

Då var det sista dagen detta året efter tolv så börjar första dagen på ett underbart nytt år, ja för mig kommer det bli helt underbart i alla fall!


Igår hade vi ju kalas för vår prinsessa och hon fick en massa fina saker bla. ett kök, bord och stolar, kläder, katrull set, låtsas mat, godis och mycket mer. Men hon blev så glad över allt hon fick, hon är så tacksam för allt. Men jag måste säga de att jag var helt slut efter kalaset men trevligt var de. Thilde tackar alla för dom fina presenterna :)


Vi ska hem till mikkos föräldrar idag o fira nyår, och där kommer hans bröder med familj oxå vara så de kommer säkert bli trevligt.

Men nu ska jag plocka undan de sista från igår.

Ciaoo!

GRATTIS <3<3




Vi Gratulerar Vi Gratulerar Vi Gratulerar Lilla Thilde Idag Med Blommor o Blad Vi Firar Hennes Dag Ja Vi Gratularar Lilla Thilde Idag! Hurra Hurra Hurra!

GRATTIS PÅ 2 ÅRSDAGEN VÅR ÄLSKADE PRINSESSA <3
HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR DAG MED EN MASSA PRESENTER!
VI ÄLSKAR DIG SÅ MYCKE <3
MÅNGA PUSSAR O KRAMAR FRÅN MAMMA OCH PAPPA!

Gjorde tuppen sällskap idag :)

Är uppe tidigt idag för jag har en del som ska göras. Och så ska jag iväg vid elva o e hemma igen vid tolv så det blir ett litet hopp där men de gör inget, ska bli skoj o de vad som händer idag :)

Nu har jag drömt samma sak två gånger och det hade varit underbart om de hade blivit så oxå men vi får se :D


Egentligen har jag inte tid o sitta här o dega men jag e så himla trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men får ta tag i saker, men först ska jag dricka upp mitt te o äta min joggy.

Puss o kram

En dag kvar :)

Usch jag hatar verkligen o gå upp på morgonen nu, BLÄÄÄ säger jag bara!

Har en massa o fixa idag, nu vid tio kommer mamma och maddi för jag har en överraskning till mamma så den ska hon få. Sen ska vi gå ner till staden för jag ska köpa några presenter till vår loppa som fyller år i morgon. Ja just de mamma o pappa gjorde värsta klippet igår till loppan så glad hon kommer o bli :)
Sen när vi har varit där så ska jag iväg o handla till i morgon, ska baka tårta om jag nu lyckas med den och hoppas den blir lika god som när kamilla gjorde den, men de hoppas jag haha!

Thilde kollade på tv igår o där kom en reklam med ballonger så sa hon thilde ha såna, och självklart ska hon få ballonger i morgon och självklart ska dom vara rosa!

Känns som jag har hundra saker o göra.
I morgon ska jag även iväg mitt i allt så de blir lite tressigt efteråt men tar de som de kommer de blir alltid bra.

Nä nu ska jag inte sitta här mer ska hoppa in i duschen!

Have a nice day!
Tjing!


<3

LÄNGTAR!!!!!!!

Måndagen den 28 dec

Nu är vi inne på sista måndagen detta året och på onsdag bli vår prinsessa redan 2 år de e helt sjukt men de e så roligt.
Ska ha ett litet kalas för henne då med, men hoppas bara att ikea har fått in presenten jag o mikko hade tänkt köpa till henne. Så håll tummarna på de!

Jag glömde o berätta att när vi firade jul hos mikkos föräldrar så spelade vi julklapps spelet och vi var sju stycken som spelade, men de roliga var att jag vann tre klappar o mikko vann två så vi tog hem nästan alla haha!

Idag ska jag jobba en stund om nu allt e som de ska, annars ska vi bara vara hemma o mysa hela dagen, har varit stressigt dessa dagarna så de e skönt o bara få ta de lite lugnt!

Ha de gott!


OOrrhhh!!!!

JAG BLIR BARA SÅ HIMLA IRRITERAD PÅ ATT DE BLIR SÅN STOR TEXT!


ÄR DET VERKLIGEN INGEN SOM VET VARFÖR ELLER HUR MAN KAN TA BORT DE????


Vilken Jul <3

Har haft en underbar jul men känns som jag har missat hela julen om jag ska vara ärlig för att har gått i ett o man har inte hängt med i svängarna riktigt men oj vilken jul :)

På julafton satt jag o loppan o mös hela förmiddagen medans mikko var ute o gjorde stan osäker haha. Men när han kom hem så hade han köpt en ny mobil o jag blev avis på honom, men de var verkligen på tiden att han skaffade sig en "riktig" telefon. Sen vid tre åkte vi hem till mamma o pappa o tittar självklart på kalle anka och så hjälpte jag mamma med den sista maten. Efter en stund kom johan o calinen o dom hade med sin världens sötaste lille nisse noah, han var så söt i sina tomte kläder godingen :)
Vi åt en massa god jul mat o hade de jätte mysigt.
Sen kom ju tomten oxå och de glömer jag aldrig. Det knackade på dörren o jag o thilde gick ut för o öppna o det första thilde säger när hon ser tomten var morfar, o de var de ju, men gud va jag skrattade. Den lilla tösen går inte o lura men vi berättade för henne att de inte var morfar men jag tror inte hon trodde på oss. Thilde hade önskat sig madagaskar filmen o när hon öppnade den klappen o fick se "like a bomit" som hon kallar den hoppade hon överlyckligt o skrek "like a bomit" det var bara så underbart o se när hon blev så glad. Det Kvittar om hon hade fått två klappar eller 50 klappar hon hade varit lika glad för de ändå. Hon fick så många fina saker.
Och jag fick oxå jätte fina saker. Tack för allt!
 
Men den finaste klappen jag fick visste jag redan om o inget eller ingen hade kunnat slå den klappen då menar jag INGET!  LYCKLIG <3<3


Annandagen firade vi jul hos mikkos föräldrar o hans syskon med familj. Det blev god jul mat även där och en massa fina klappar. Och så fick alex ett wii eller vi hade köpt de till hela familjen men de stod alex på klapparna. Men de e så grymt roligt o spela så det var värt pengarna måste jag säga!


Idag har vi varit o åkt skridsko, inte jag då men alex, mikko mf åkte och även thilde åkte. Jag blev helt förvånad när hon kom  ut på isen, mikko höll henne under armarna men hon rörde benen som man ska göra när man åker, hon kan allt mitt hjärta är så stolt över henne!


Usch nä nu är jag trött i fingrarna blev ju ett rätt långt inlägg detta men de var bara en liten liten förkortning om hela jul helgen. Så nu ska vi snart gå o nanna sängen, det är mer än jag som e trött här hihi ;)

Sov gott snutta sött <3


Julafton <3

Då var dag kommen, Julafton!
Vaknade vid halv nio sen åt vi frukost och öppnade vars en julklapp, alex fick en star wars gubbe, thilde fick Pippi Långstrump tommy och annika gubbar, jag fick en jätte fin morgon rock och mikko fick en teckning som alex hade gjort. Så mysigt!
Men nu har alex åkt hem till sin mamma och kommer till oss igen i morgon o då ska vi fira jul hos mikkos föräldrar o hans syskon med familj, var ett tag sen man träffade dom.
Idag ska vi hem till mamma och pappa o fira jul, o självklart ska vi titta på kalle anka det är bara ett måst när det är jul, ingen jul utan kalle så e de bara!

Nu ska jag ta fram kläder som vi ska ha på oss sen och så ska jag paka in dom sista klapparna :)





Ni får ha en riktig GOD JUL och hoppas ni får en underbar dag!
Många kramar från mig till er <3

Färdig!

Nu är jag helt färdig med allt så skönt!
Här e fint o ljusen dom brinner, min rocky road är färdig och min jul kola är in rullt som små smäll karameller, det blev över 100 stycken så det tog sin lilla tid o snurra in dom. Men gud va goda dom blev :)
Ska bara diska undan lite nu o sen ska jag bara sätta mig i soffan o dega!



I morgon gäller DET!!!   Tralalalalalala!!!



Ha en fortsatt mysig lillejulafton!
Hugs and kisses from me too you, smack ;)

Paus

Nu tar jag en paus ifrån all julstök, har en del kvar att göra pust!

Mikko o alex är i stan o fixa sina sista klappar och så ska han köpa med sig sakerna till mitt jul godis om jag nu inte tar o promenixar ner till city gross . Får se när dom e klara om dom kan köra inom o köpa de.

Jag kan fortfarnde inte fatta att de e julafton i morgon de e helt sjukt, men ja det är bara till o försöka få in de i min lilla hjärna.

Nu ska vi ta något o äta, man blir rätt hungrig när man håller på med allt!

Tjing!


Lille julafton!

Shit i morgon är det julafton och det känns inte som det är jul om jag ska vara ärlig, allt har gått för fort så man hinner inte med. Har typ tre klappar kvar i köpa men jag skickar bud med min kära syster o mikko får köpa några när han ska iväg o handla sina sista idag. Så ja vi får se hur allt slutar!


Idag blir det lite julstök o godis bakning som gäller, det är bara ett måste när det är jul. Så jag får snart sätta lite fart om jag ska hinna med o göra allt men det ska nog gå.


Nu har jag inte mer o skriva för tillfälligt, blev ett litet fnuttigt inlägg :)


Puss o kramar

<3



Vår Alldelses Egna Lilla Konstnär <3
Det Finnaste Som Finns <3

3 Dagar Kvar!

Måndag idag och jag o loppan hade en riktig sov morgon idag sov till tio fast vi har sov morgon ofta men de så skönt.

Usch har sån tandvärk så det inte e klokt, tror dom flesta som har fått sina visdoms tänder vet vad jag pratar om. De e inte o leka med när dom ska titta fram, man kan knappt äta något för det gör ont o tugga. Får pröva calinens råd o skölja med sån bakteriedödande grejs men de e ju så äckligt men ska pröva de e de värt.


Idag ska vi städa o fixa med tvätten, sen vid tre ska vi till mammas jobb för jag ska klippa lite. Sen får vi se vad som händer.

Mikko ska vara ledig några dagar nu i jul så mysigt o skönt!

Nä nu ska jag gå o fixa o trixa lite!

Ha de Nice!


Myspys!

Gud vad de snöar ute o jag bara älskar de, det är så mysigt. Just nu sitter jag med mina älsklingar i soffan o myser och kaminen är i full gång. Sen ska vi åka o handla dom sista klapparna så vi har gjort de. När vi kommit hem ska vi ut o åka pulka hihi, barn på nytt haha!


Hinner inte skriva med nu för vi ska snart iväg.

Kramis

Snööööö!!

Det är så fint när det är så vitt ute, men hoppas bara det har tänkt stanna tills tomten har varit här så vi får hålla alla tummar vi har på de :)


Till den person som har kommenterat mitt inlägg "Vill bara du ska veta!". Jag tror jag vet vem det är men vill ändå du ska veta att vi har och vi ställer upp så himla mycket för henne och hon har fått så många chanser men ändå har det kommit upp nya saker. Vi har varit på henne flera gånger att skaffa hjälp men det har inte hon velat och man kan inet tvinga en person. Men nu när hon själv har tagit sig i kragen o gjort de så är det jätte bra och vi finns här för henne. Men dom som inte vet eller har någon aning om vad vi har gått igenom och som bara har hört de från en person ska inte uttala sig för dom har absolut ingen aning om hur vi har haft det. Vi har sagt till henne tusen gånger att vi menar allvar att nu får det vara slut på allt, men hon har inte tagit de till sig och vi har sagt att de var sista droppen men i och med hon är en av oss så har hon fått nya chanser. Men nu sätter jag bara en gräns och visar att jag menar allvar nu om det kommer något nytt. Det är inget hot eller så utan det är hur jag känner. Och så har hon något o tänka på!
Vi älskar henne och stöttar henne och det har vi gjort hela tiden!
Säger bara det, Ta reda på fakta innan ni öppnar munnen!



Idag ska jag o loppan ut o leka i snön, förra året var hon inte så intresserad av de så det ska bli skoj o se henne nu när hon kan hoppas o springa o ha sig. Kameran hänger så klart med ut!

Nä nu ska jag ta min kära vän i handen o dammsuga upp alla råttor, haha!

Ciaoooo!


HoHoHo!!!

Har världens bästa julklapp, hihi!



Men de får ni veta när tomten kommer =)

Fin fin =)

Jag var o fixade håret igår, och jag blir alltid lika nöjd super bra blev det =)
När jag var klar så hämtade mamma mig så åkte vi hem till gislöv där thilde satt på bordet och bakade pepparkakor, hon vände nästan upp och ner på hela mjöl påsen så hon liknade en liten pepparkaka själv. Men roligt hade hon och det är huvudsaken!

Usch hade en mardröm inatt som var jätte hemsk men kommer inte ihåg så mycke av den nu men jag kommer ihåg att den var väldigt hemsk. Konstigt att man inte kan komma ihåg sina drömmar ibland, jo i så fall dom hemska som sitter i.

Idag ska vi bara vara hemma o städa lite o ta det lugnt, kan vara rätt skönt o inte göra något ibland. Imorgon ska vi äntligen träffa linda, som vi har sagt så många gånger att man ska träffas men man har så mycke o göra så det tar ett tag innan man får tummarna loss, men i morgon ska vi träffas :)

Vad händer idag då?
Något roligt?

Puss o kram


Äntligen!

Jag och thilde hade en riktig sovmorgon idag sov enda till 10 o det var så skönt. Så nu sitter vi o tittar på bort spolad en stund, rätt rolig film faktiskt.

Idag ska jag äntligen fixa mitt hår och det ska verkligen bli skönt och det behövs. Undertiden jag är hos diana så ska mormor ha thilde, dom ska gå o titta på tomte landet på valen. och thilde tjatar om att hon o mormor ska göra de så hon längtar till dom kommer dit :)

Nä nu ska jag gå o fixa lite.

Ha en trevlig dag, för det tänker jag minsann ha :D


Tredje advent!

Då var det tredje adevent och lucia idag. Vi har klätt granen o tagit fram tomtarna och så har vi även gjort ett pepparkaka hus som blev jätte fint. Och tomten har redan varit framme o lagt många klappar under granen, han har sprungit hät hela dagen o lämnat klappar ute o inne så gissa om det kliar i barnens fingrar nu,haha!

Ska lägga in bilder på de men har inte min kamera hemma än men så fort jag har de så ska jag fota vår gran o pepparkaks huset.

På tisdag ska jag äntligen bli fin i håret, har längtat så efter de så det ska verkligen bli skönt och det behövs verkligen. Längtar!
Och så ska jag försöka köpa några klappar har inte haft tid eller rättar sagt pengar till de, och det är en del man ska köpa till så det får man ta itu med en dag.

Nu ska jag gå o ta mys byxorna på o slappa lite framför tvn :D

Kisses <3

Love <3

Jag bara älskar dessa två bilder på Thilde!



Helt underbara!



Du är det bästa som finns, Älskar dig så oehört mycke min prinsessa <3

Mysss på högsta nivå!

I dag är det fredag o inte vilken fredag som helst utan de e ju idol finalen idag, vem ska vinna hmm en stor fråga. Erik är ju så himla bra o så duktig så han kommer säkert o vinna men samtidigt så hade de varit roligt om Kalle vann för man vet om att erik kommer bli en stjärna så hade kalle oxå fått en chans. Om ni förstår vad jag menar. Aja får se vem som vinner :)

Mikko ska på julbord idag så jag o thilde ska åka med mormor och morfar till calinen, johan o noah i kväll och titta på idol o mysa. Madde skulle ha en liten tjej kväll o de e ju pinsamt om vi e där,haha så därför ska vi till calinen. Men då får jag/ mysa med gosse bebis som thilde säger, myspys :)


Thilde var ju hos mamma på jobb en stund igår för jag skulle fixa en sak, och hon tyckte det var så roligt o vara där. Lekte med lera, busa med barnen o åt mellanmål. Sen åkte vi o tittade på när alex spela bandy.


Hann inte tvätta igår som jag egentligen skulle göra, så nu har jag slängt in en maskin tvätt med bara thilde kläder. Måste skaffa mig en torktumlare!


Nu skiner solen så skönt. Ska nog ut en sväng med loppan i vagnen o tippen såklart.

Ha en riktig mysig fredag!

God mojjon!

Har varit uppe sen kl 6 för jag kunde inte somna om efter ha gått upp o letat fram strumpor till alex, som jag hade lagt fram igår o så kommer mikko o säger att han inte hittar dom så jag fick upp o leta men hittar inte dom och så visar det sig att han har tagit dom på sig utan o säga något. En morgon trött pojk de där!

Ja så här sitter jag o soffan med filt o en kopp te och på tv går vakna med de voice. Det är så bra de programet tycker jag :)

Just de jag såg jul kalendern häromdagen men jag måste säga att de var verkligen ingen höjdare, tacka gud för kalenderna som gick förr de var jul kalender de!


Efter vi hade varit på maxi en dag så kom mikko med ett litet paket till mig så sa han att han bara ville ge mig de för han tyckte jag skulle ha de. Så jag öppnade de och då var de Victoria Backhams parfym o någon body lotion det luktade så gott och jag blev jätte glad. Så gulligt av honom, älskar dig!


Idag ska vi tvätta lite eller mycke för har en stor hög med tvätt, inget kul men de e ju ett måste.
Nä nu ska jag kolla runder lite.

Tjilivippen!

Hej onsdag!

Då var det onsdag idag o det blir en liten fixar dag idag. Eller ja får se hur mycke vi hinner med idag. Ska snart ut en runda med tippen o loppan i vagnen, skönt o komma ut lite fast de inte e så roligt väder ute men ändå.

 
nu ska loppan duscha, blev bara en mini blogg idag!

Ciaoo

Vill bara du ska veta!

Är även idag uppe med tuppen kunde inte somna om efter mikko gick upp men de gör inget för det är rätt mysigt o sitta här när det är halv mörkt ute o titta på vakna med the voice och veta att snart vaknar min sessa :)


Jag vill först o förämst säga att vi är inte arga på dig utan vi ville bara visa att nu är det bra, vi orkar inte mer. Måste visa att vi menar allvar, att jag menar allvar och då kanske de går upp för dig att försöka gå vidare, som du försöker göra. Och det tycker vi bara är bra för dig men gå inte o snacka en massa med andra o låt dom tro en massa utan säg sanningen o skit i vad andra som knappt vet något om allt som har hänt tycker o säger. Ingen ställer några krav på dig utan de e du själv som gör o tror de, vi vill bara att allt ska bli bra!


Love my family <3

Tidig måndag morgon

Vilken natt jag har haft de, varit uppe flera gånger o varit vaken hundra gånger för jag har inte alls mått bra. Thilde var ju förkyld o har smittat mig så jag e helt hänging o trött som bara den.
Klockan är nu halv nio o min fiseloppa sover fortfarande skönt för henne :)


Igår var vi o köpte klappar ju o den som vi köpte till hela familjen tar bara priset, men säger inte vad de e förrän tomten kommer.
Men tomten var här igår,alex blev helt till sig, det bankade på dörren och så hade tomten lämnat en klapp där ute, sen hoppade han över staketet o fastnade i en skruv så hans röda jacka gick sönder så vi har en bit av tomtens jacka här hemma. Så vi tror han kommer tilbaka o hämtar den här biten så tomtemor får sy fast den igen, men då kommer han nog ner i skorstenen så vi satte skruve med tyg biten inne i kaminen så vi får se om han kommer o hämtar den, haha!


Älskar mina älsklingar <3


Söndag

 Då är snart denna helg oxå över, vart tar denna tid vägen!!??

Det har inte hänt så mycke i helgen har mest tagit de lugnt. Har varit o handlat lite klappa idag till alex o thilde. Men det var så mycke folk på toys r us så vi var inte där så länge, typ in o kolla några saker o sen ut igen. Sen åkte vi till maxi o hittade några roliga klappar där med :)

Sitter o kollar på greys o väntar på att min snuttis ska komma hem, hon kunde ju inte följa med när vi köpte klappar så hon har varit hos mormor och morfar. Och nu är dom o hälsa på hos gosse bebis som thilde brukar kalla honom, alltså noah då :)

Ha en trevlig kväll!

VARFÖR????

Varför kan det inte bli som förr, varför tar detta elände aldrig slut, ett stort VARFÖR???
Det har förstört och förstör så mycket, den som blir mest lidande är DU själv i slut ändan,DU förstör bara för dig själv, men tror inte DU förstår vad som händer o vad DU egentligen gör. Det kommer nya saker hela tiden, man går och tror att det är över men sen kommer som sagt bara nya saker. JAG blir så förbannad, arg,ledsen, besviken, trött, utmattad, ja allt man kan bli när det är så här. Trodde verkligen att detta var slutet men JAG trodde fel, det var kanske bara vad jag inbillade MIG att det skulle vara. DU har fått så många chanser som DU egentligen inte skulle ha men DU har sabbbat varenda en, det är DITT eget fel. Det är så frustrerade att inte kunna göra något, kvittar vad man säger så lyssnar DU inte, DU lyssnar inte på dom DU egentligen borde lyssna på utan DU lyssnar bara på dom sämsta människorna som ger DIG sån dålig inverkan och dom vet verkligen ingenting. Dom kan med andra ord dra åt H*LVETE, för dom bara förstör DIG, men det är oxå sånt som DU inte förstår i heller. Detta DU gör förstör inte bara DIG själv utan oxå en person som tycker väldigt mycke om DIG,som DU betyder så mycket för.
Allt detta har förstört så MYCKET!!!

Det kan inte bli bättre,wwiihhoo!!

Ja som sagt det kan inte bli bättre för det är fredag idag wiihhooo!!
Det som står på chemat idag är städning, handla lite,god mat,idol o en massa massa mys pys och det gillar vi starkt :D


Efter thilde fick sin spruta så har hon haft feber, lite ont i armen och hon har åkt på en sån förkylning ögon och näsan bara rinner hela tiden o är lite smått häning. Tycker det är så synd om henne när hon mår så här min lilla älskling. Hoppas det blir bättre snart.


Nu ska jag få henne o sova en stund för det behöver hon.

kramiss


Nannig

Jag sitter och kollar runder på datan o har tvn igång men jag är så trött så jag vet inte var jag ska ta vägen. Thilde ligger o sover just nu för hon fick feber igen o var så trött, tycker så synd om henne. Hade jag kunnat så hade jag varit sjuk o tagit de onda i armen i stället för henne.

Imorgon är det fredag och då vet alla vad de innebär en massa mys. det är veckans höjdpunkt när det är fredag tycker jag och det gillar vi starkt :)


Usch nu orkar jag inte skriva mer ska vila en stund nu tänkte jag innan loppan vaknar.

Natti natti ;)

Stackars min sessa <3

Vilken natt vi har haft det usch säger jag bara. Igår fick ju thilde sin spruta när vi kom hem var hon små gnällig hela kvällen, sen när hon skulle lägga sig somnade hon direkt. Men vaknade igen vid nio o hade ont i armen o var kissig, så vi gick på toa sen gick vi in i la henne igen i sängen o hon somnade direkt. Hon vaknade från o till hela tiden fram till kl 1 för hon hade ont i armen o lite feber så hon fick alvedon och så satt vi o pratade en liten stund innan vi släkte lampan igen. När kl var 5 hade hon kissat på sig så vi gick på toa tvättade av henne o ny blöja. Men helt plötsligt var hon hungrig i magen o ville äta mat, men det var lite för tidigt med mat då, haha. så jag gick ner o hämtade en flaska med joggi sen sov hon till halv nio.
Så nu sitter vi o myser i soffan med varm oboy o tittar på nasse, mys mys mys!


Så idag blir det en mys dag med lite film o något gott gott för oss :)

Vad ska ni göra idag?? :)


puss o kram skum banan

Solig Onsdag de tycker vi om :)

Nu lyser solen så skönt hoppas den gör det när vi ska gå ut sen när thilde ska få sin spruta så det inte blir allt för kallt. Få packa in henne så hon inte fryser.

Mikko hade ju en sak till mig/oss igår och det var en ny tv bänk och vi ändrade om här igår oxå när vi ändå var igång. Så nu står soffan vid fond väggen o tv på andra väggen det blev bra känns som ett helt annat rum nu :)

Nu ska jag gå o sminka mig lite o fixa lite saker.

Hej svejs!

Mitt hjärta <3

Vi skulle följa med mamma hem idag men vi åkte o överraskade calinen o noah o stället. Så vi åkte dit o gissa om calinen blev rädd när vi står med våra tryne mot fönstret haha. Men vi fikade och mös med noah o thilde busan busade som bara hon kan :)


När vi kom hem åt vi en liten sen middag men när vi satt vid bordet så sa jag till thilde att jag älskade henne då sa hon bra, sen sa hon bästa kompisar. Så jag frågade e mamma och thilde bästa kompisar så sa hon ja o gav mig en kram. Jag blev så varm i hjärtat när hon sa så till mig, min älskade lilla thilde!


I morgon ska thilde bli vaccinerad tycker inte om när hon får sprutor men det är just när dom sticker in nålen som hon blir så ledsen men det går över lika snabbt igen. Men det gör ont i mig när hon blir så ledsen för det är inte så ofta hon blir ledsen. Så efter vi tagit sprutan ska vi gå inom mamma på jobb för hon hade en sak till thilde så det får bli hennes belönining för hon var så duktig. Men hoppas bara hon inte blir sjuk o sån efter den, peppar peppar ta i trä får man säga. Får se hur det går i morgon.

Snart komme mikko hem har varit på ikea o köpt en sak, hmmm undra vad de kan vara haha!

Ciaoooo!!!


Vatten :)

Då har rör killen varit här o fixat röret så nu har vi kall vattnet tillbaka :)

Vi var hos calinen o noah igår med faster eva, det var mycket trevligt o vi fick många goa kagor som calinen bakat, mums var de. Tack för allt!

Ja vad händet idag då, emmm jag vet inte riktigt. Ska kanske gå ner lite senare idag till stan o beställa tid hos diana, måste måste fixa mitt hår vill ju vara fin till tomten kommer haha :)
Så får de om hon har någon tid över till mig.

Nu ska vi äta lite frukost, en lite sen frukost men de går lika bra de!

Have a nice day!

RSS 2.0