Klart!

Nu är allt klart så nu kan pyret komma, sängen e bäddad, vagnen är hämtat, väskan e packad haha!
Bebisen är beräknad till idag men ännu har inget hänt, det är bara till o vänta o se. Den väntar nog o komma ut till mormor o morfar o hela tjocka släkten är hemma från semestern verkar de som. Men som sagt den får komma när den e redo!

Thilde har sovit på sitt rum tre dagar i rad nu utan o vakna. Hon e så stolt över att sova i sin egen säng helt själv. Såå duktig min lilla fis!

Tja annars händer det inte så mycke idag tror jag, vi har fixat o donat lite här hemma bara, blir en slappe dag idag, men även de kan vara skönt ibland.

Ha en trevlig dag!

Vecka 40...

..O ännu har de inte velat titta ut någon bebis än. E beräknad till på torsdag så vi får se. Vi vill att den ska komma nuuuu! :)
Har fortfarande inte kännt något mer än som jag skrivit innan att de trycker på. Jag städar o har mig nästan hela tiden men nix pix en envis liten en!

Mamma o pappa o resten av familje åkte på semester i lördes, vi hade mer än gärna följt med men tänk om pyret hade bestämt sig för o komma ut mitt ute i skogen o flera mil till närmsta bb, hade inte varit så bra haha. Men mamma o dom går på hel spända där uppe sa dom igår,dom hoppas även att pyrets ska komma när dom kommer hem, men man vet aldrig vad som kan hända.

Thilde fick i uppdrag av maddi att passa Doris så igår körde jag o hämtade den så nu står den här hemma o snurrar i sitt hjul o thilde e så stolt över att hon passar den.
O min lilla loppa har fått ögoninflammation så dom bara varrar o rinner hela tiden, såg ut som hon hade fått värsta smockan i förrgår, men de börjar bli bättre. Finns inte så mycke o göra åt de mer än o torka med kokt vatten.

Ska hämta vagnen nu i dagarna med, ohh den e så fin!

Vill att allt ska vara perfekt här hemma när pyret kommer så man inte behöver städa o sånt de första man gör. Har även fått helt färdigt på thildes rum nu, det blev så fint o hon e så glad över hennes nya säng o allt. Hon blev helt i eld o lågor när vi skulle lägga oss hon tog på sig bläjan själv o sa god natt o gick in o la sig i sin säng,jag kom in o sa god natt o sånt. Då viskar denna lilla dammen till mig i örat " jag kommer snart in o nannar i din säng" med värsta leendet. O mycke riktigt kom hon in sen.
Men nu i natt har hon sovit där inne hela natten o jag e så stolt över henne, hon har sovit så gott!
Min fiseloppis börjar bli stor :)





<3 Pyret <3

Nu ska jag o thilde äta lite frukost, bullar o oboy mums!
Nästa gång jag skriver har de kanske kommit en liten bebis ;)

Kisses!

Onsdag

Då var det onsdag o ingen bebis än :)
Hade lite värk igår, typ mens värk men inget mer var de, då det dröjer nog ett tag innan den tänkt titta ut men som sagt man vet aldrig. Mamma o pappa o resten av familjen åker på semester på lördag så vi får se om den kommer innan dom åker men de e jag osäker på.

Vi är i gislöv idag med, mycke roligare för alex o thilde o vara här när de e så varmt ute o kunna bada o springa runt. Plus så vill jag inte riktigt vara själv med båda två hemma om nu de skulle hända något. :)

Detta blir bara ett litet inlägg för nu ska vi äta middag!

Ciao!

Måndag o ny vecka

Då var vi inne på en ny vecka, vart tar dagarna vägen. Kvittar hur tidigt o hur sent man lägger sig så går dagarna så snabbt. De e väl för man har så mycke o göra så tiden går snabbt.

O än har ingen bebis velat titta ut, men de e inte beräknat förrän den 29 men man vet aldrig vad som kan hända. Men har inga känningar eller något sånt i heller, bara att den trycker på lite men de e inget ovanligt. Den får komma när den kommer, ska inte göra som många gör, göra allt för att få ut den. Den kommer när den är redo helt enkelt, o jag älskar min stora mage så mig gör de inget att den dröjer lite. Fast jag längtar jätte mycke!

Gud vilken frihet de e o ha körkort e så glad att jag hann göra de innan pyret kom o man e inte alls lika beroende av någon som man var innan. Jag har verkligen legat i som ett djur för att få körkortet under som två månaderna de tog för mig o ta de. Känns jätte konstigt att själv sätta sig bakom ratten o bara köra iväg utan någon som sitter bredvid o säger hur man ska göra o inte göra. Hur skönt som helst!
Nu ska vi bara hitta en lite större bil så man kan få plats med en vagn, men än så länge kör jag vårt svarta monster haha!


Igår kväll sa thilde när hon skulle lägga sig att hon inte var trött så jag sa till henne att hon fick sitta en liten stund i soffan med mig o mikko innan hon gick upp. Hon hann knappt sätta sig förrän hon somnade i soffan o började snarka, haha vår lille fis. Hon längtar så mycke tills bebisen kommer, hon brukar fråga om bebis nannar eller om den e vaken, o när den rör sig brukar hon känna o pussa på magen.
Calinen sa en gång att nu får du komma ut bebis o puttade på magen, så nu säger thilde de med haha!

Jag, thilde o alex e hemma i gislöv just nu o hälsar på.
Ska gå o hjälpa mamma med maten!

Have a nice day!

Pyret <3



Vecka 38 <3
Längtar!





Mina två Älsklingar <3
Finaste!



Kan inte bli bättre!

Jag e så lycklig nu!

Min lilla hemlighet som jag har skrivit om var att jag höll på o ta körkort, hade satt de som mål att ha de innan bebisen kom. O de fick jag, det går inte o beskriva vilken känsla de e o ha körkort, vilken lättnad de e. Men det har varit en intensiv tid, tog mig två månader exakt med körkortet, tänk bara två månader o jag har de haha! Så himla nice!
Mikko hade köpt en alkoholfri champanj,eller hur de nu stavas när jag kom hem för att fira, så gullig han e min snuttis!

O en super rolig sak till som hände igår var att jag hittade en syskon vagn med, ska tacka malin för de,de var dels hennes förtjänst att jag fick den. Den e så fin!

Ja o en sak till hände, Linda o Martin fick sin älskade fina prins Alfred igår morse. Helt underbart fin var han! Ett stort GRATTIS till er!

Så nu får bebisen komma när den vill för nu har jag allt som jag skulle ha innan den kom, o vilken frihet de e o äntligen få koppla av o bara vara!

Idag ska jag o loppan bara vara hemma o fixa o dona lite här hemma, fixa hennes säng o städa på rummet o sånt så hon får de fint. O så ska jag packa BB väskan färdigt så de bara e o ta den om de skulle sätta igång!

Jag e så Lycklig!!
Jag älskar dig mikko, vad hade jag gjort utan dig <3
Älskar min familj <3


Tröttttis e jag!

Är trött idag men de e inte så konstigt att jag e de, men kan inte säga varför i heller haha ;)

Var ju i ullared förra lördagen o jag kan inte säga något annat än att de var riktigt,riktigt, riktigt skoj. Det var som man var ett litet barn på julafton när man kom innanför dörrarna, det bara klia i fingrarna haha. Men den som var nästan värre än jag var faktiskt, tro de eller ej, mikko haha. Rätt som de var så tog han vagnen o sa "nu är det min tur o plocka lite" haha, o så gick han o pappa iväg. Malin o maddi gick för sig själva o hade skit kul, inte kloka någonstans, o jag o mamma gick i vår lilla värld o hade skoj. Men måste säga de att vissa folk som var där inne var inte kloka, såna hagg de finns, rycker i kläder o saker precis som om dom aldrig har sett saker förut.
Men jag gjorde många fynd, många fina klänningar,sjalar,glas,bebis saker,kläder till thilde mm.
Mikko köpte Pippi huset till thilde o sa att de skulle hon ha i julklapp men när vi väl kom hem så kunde han inte hålla sig så hon fick de, hon blev överlycklig.
När bebisen är ute SKA vi ta en vända upp där igen har vi redan bestämt!

Pyret trycker på jätte mycke emellan åt så jag går som om jag har gjort något i byxan, gör lite ont. Dom jag har pratat med har sagt att bebisen kommer nog tidigare, mamma tror att den kommer runt när calinen fyller år o de e nästa vecka haha, men de får den inte göra har några viktiga saker o göra innan den kommer, får knipa igen ;)
Har alla saker nu som jag ska ha med mig till BB men lite finns hos mamma o några saker har calinen så jag får ta o samla ihop allt o packa ner i väskan.
Har köpt en blå o en rosa body suit, för i o med vi inte vet vad som kommer ut tyckte jag de var en liten rolig grej o ha en av varje :)
Allt e så smått o gulligt!

Har inte hittat någon syskon vagn än, de e inte så lätt som man trodde. Så vi alla sitter o håller koll på blocket varje dag haha! 
Men de löser sig!

Nu ska jag jumpa in i duschen!
Krammis!

Wiiiihooo!

I morgon bär det av till ULLARED.... Tjohooo!

Allt e malins ideé, hon kom i måndag o berättade att hon hade tjatat lite på pappa att hon ville till ullared o sen hade hon bestämt sig för att på lördag åker vi. Så jag frågade mikko om vi skulle med o de ville han mer än gärna, även han har sagt att han vill upp dit.
Så i morse hade pappa bestämt sig o i morgon åker vi, jag o min älskling, mamma,pappa,malin o maddi. Thilde ska vara hos calinen, så snällt, du ska nog få något fint ;)  O hon ville redan idag packa saker o åka dit haha min lilla snuttis!
Men jag kommer nog vara helt slut efteråt, men de e de värt, älskar verkligen o gå där inne hihi!

Just nu så sitter jag bara i vilar mig lite o thilde e hos mamma för jag skulle egentligen ner till staden o fixa en grej men dom har redan stängt, så typiskt när man har planerat något så blir de inte som man tänkt sig. Så e de ibland!

Bebis kör såna runder hela tiden, blir kanske en thilde numer två eller så blir de en fotbollsspelare,vem vet. Ohh längtar till tusen!




Den finaste prinsessan som finns, kommer bli världens bästa storasyster!
Älskar dig min fiseloppa!

Nu ska jag ta en sväng om med min vän, dammsugaren!

Tjingeling!


RSS 2.0