Taco kväll

Ikväll kommer vesa och hans familj hit, mikko o vesa ska sätta i några dörrar i uterummet och i tvättstugan. Och så ska vi äta taco,det var evigeheter sen sist jag åt de så det ska bli så himla gott. Så efter thilde har vaknat ur sin skönhetssömn så ska vi åka o handla allt som behövs. Tänkte baka en kladdkaka till efterrätt oxå,de blir nog poppis,haha!

Varför e jag så himla trött,förstår inte de. Ändå har vi sovit rätt så bra i natt och det blev inte ås sent igår och så sov vi till nio i morse men jag känner mig fortfarande så himla trött. Har kanske har sovit för mycket,kan vara så.
Får gå och ta en dusch så jag blir lite pigg.

Ha en trevlig dag!

Grattis!

Idag blir vår älskade lilla Prinsessa 13 månader. Det är sjukt vad tiden går. Hon fyllde ju precis ett ju men tänk det är en hel månad sen nu.



Hon  var så stolt över att hon kunde ta gummisnodden på ett finger och hålla kvar den. Och det syns på hennes min att hon var verligen stolt,precis som titta vad jag kan det kan inte du,haha!

Vi älskar dig så otroligt mycke Thilde!
Du e de finaste som finns!
Pussar o kramar från mamma o pappa


Vilken dag

Jag var så trött när jag kom hem att jag inte orkade skriva ett inlägg,och då ska man vara riktigt trött för att inte orka göra det för det är ju inte så jobbigt egentligen. Men nu ska jag berätta om gårdagen.

Det började med att vi skulle träffa calinen på över halv tolv men jag glömde bort klockan,lätt hänt när man ska göra hundra saker innan man ska gå. Så vi blev sena,men när vi väl kom ner där så gick vi och köpte en present till Viktor,för vi skulle hälsa på Christine och bebis Viktor halv ett.Men det blev oxå lite senare så vi gick til gilli och åt. Och där förgyllde Thilde deras dag,dom som jobba på gilli vet inte vad dom heter.Men varje gång vi ska gå och äta där så blir dom jätte glada,för dom är så förtjusta i Thilde.Efter en god baguett så gick vi till Christine,i dörr öppningen möttes vi av en sån liten och urgullig liten kille nämligen Viktor.



Han är så söt!



Men det blev bara en liten stund som vi var där för dom skulle iväg till BVC.  Sen hade jag ju lovat mamma att köpa en blomma som hennes arbetskamrat skulle få. Så jag och calinen gick ner till stan och köpte en jätte fin blomma. Johan skulle hämta caroline kl två på övre så vi gick med henne dit, sen tog vi bussen ut till mamma,lämnade blomman,gick inom citygross köpte några saker och sen begav vi oss hem till Fia. Det var så länge sen vi träffades och hennes pärron har inte sett Thilde sen hon var jätte liten,så dom blev jätte glada över att se oss. Nä thilde bara var 3 månader så var vi hemma hos fia på tjejkväll och då blev hon så förtjust i fias lillebror Hampus. Och det kan jag säga att det e hon fortfarande. För så fort hon fick syn på honom så fick hon fram värsta smilet,hon blev helt förälskad i honom,haha! 
Tack fia gumman för den jätte fina julklappen och jag lovar att sätta i foto i albumet,för nu kan jag inte skylla på att jag inte har något album,haha! Lover you honey!

Både jag och Thilde var så trött när vi kom hem. Så det blev en tidig


Torsdag

Ja då var det torsdag idag,dagarna bara försvinner bort vet inte var dom tar vägen.

Calinen ska på möte på arbetsförmedlingen idag och efter de ska vi möta upp henne,för att gå och handla blommor och sen lämna dom till mamma på jobb. Efter de ska vi hem till Christine och bebis Viktor,ska bli roligt att träffa dom.
Mikko slutar tidigt idag så vi får se om vi hittar på något i eftermiddag vi får se vad dagen har o bjuda på :)

Men gud va jag äe trött,sitter här och jäspar och har mig,fu får gå o lägga oss tidigt idag tror jag!
Vet inte vad jag mer ska skriva så jag sätter punkt här.

Ha en bra dag

Pippilotter

Det är första gången som Thilde har pippilotter i håret ,hon blev så underbart söt så det inte är klokt. Min lilla flicka kan ha pippilotter.        

 

Sen skulle vi hem till mamma,hon kom och hämtade oss vid fyra så skulle vi ner till stan och köpa en present till en på jobb, efter vi gjort de så gick vi inte på lindex. Och då ringer madde och sa att hon skulle var på kören om en kvart,mamma hade glömt det. Så det var bara till att sätta sig i bilen och köra hem och hämta henne o lämna henne på kören. Det var slut halv sju så det var inte lönt att köra hem igen så vi körde in till valen igen och gick där en runda till klockan var kavrt över sex. Då blev klockan så mcyket att det inte var lönt att åka hem till mamma så det får bli en annan dag,men thilde fick träffa mormor en stund i alla fall och det blev hon väldigt glad över.

När vi satt och åt macka så tjatade Thilde om mormor hela tiden så det var bara till att ringa till mormor då för att få slut på tjatandet,haha!



Det ska ju börjas i tid eller?

Nu ska jag gå och nanna kudden. Hörs i morgon.
God natt


Inte kloka...

För en stund sen ringde en försäljare till mig på mobilen och skulle prata med mikko egentligen men ringde fel. Men änså så kunde han mitt namn och visste att jag var mamma ledig,skumt. Men i alla fall så frågade han vad jag använde för tvättmedel och om jag visste att om man köpte något genom företaget så v fick man tillbaka moms o grejor. Efter en stund skulle han ringa till mikko och prata med honom. Mikko rinde sen till mig och berättade att han ville inte ge sig,försäljaren då, men mikko var inte intresserad men han gav honom rabatter i sånt,till slut var det nästan gratis sa mikko,haha. Som sagt dom är inte kloka någonstans dom där försäljarna.

Det blev ingen strykning igår för thilde var jätte gnällig igår kväll,hon var jätte trött men klockan var inte tillräckligt mycke för nanne dax för henne. Så fick hålla henne vaken till åtta,genom o leka med henne och det tyckte hon var kul. Så idag ska jag stryka de e ett som e säkert och sen får vi hoppas på att allt går som det ska på mammas jobb så vi kan följa med hem idag. Thilde bara tjatar om mormor och morfar hela tiden,plus så har jag lovar henne nu u två dagar så synd om henne,så det måste blir av.

NU är det strykning för hela slaten som gäller :)

Tisdag kväll

Det blev inte osm vi hade tänkt idag. Vi skulle ha åkt till mamma en rund idag men hon ringde och sa att hon var tvungen att jobba över till halv fyra men skulle höra av sig igen. Men sen ringde hon ingen när hon hade slutat att det var många barn som hade fått gå hem för att dom hade blivit sjuka och en av personalen hade oxå blivit sjuk så vi ville inte riskera att varken jag eller thilde skulle bli sjuka. Mamma kan ju ha de i kläderna  eller själv bli sjuk så vi valde att ta de en annan dag.

Så vi får se hur det är i morgon, om det är något som smittas eller vad det är, annars ska vi följa med hem då.

Mikko o alex körde och handlade lite mat för kylen ekar här hemma så jag och snuttan är hemma och myser och kollar på Disney kanalen. Men om en halvtimme är tvn bara min då börjar nämligen unga mödrar. Det är så himla bra,roligt att se hur andra unga föräldrar klara sin vardag och hur dom tar han om sina barn mm.

Sen har jag äveen försökt att ändra min blogg men det går sådär,det är svårt att göra det när man inte kan. Caroline skulle hjälpa mig med de. Hon har gjort sin så himla fin nu,lite avis haha

Nu ska jag gå och stryka lite, fick en strykbräda av mikko i lördags så nu kan jag äntligen stryka som normala folk gör. Annars har jag använt mig av köksbordet :)


Lycklig!

Jag var den som gick och la mig sist igår, jag satt och nörda mig lite här vid datan. Jag var inte tillräckligt trött för att gå o lägga mig. Men när jag la mig på kudden så låg jag och tänkte på hur bra jag har det egentligen. Jag har världens underbaraste sambo som jag älskar så himla mycet. Och tillsammans har vi den finaste och vackraste lilla flicka som finns, som vi älskar så mycket att det inte finns ord till. Sen har vi ju alex,världens bästa storebror det är han,visst han är inte "min" om man säger så men jag har varit den del av hans liv ända sen han var ca två år.Tycker om honom mycket ändå. och så får vi inte glöma tippen,han har sina jobbiga sidor men han är oxå en familjemedlem och han tycker vi alla om jätte mycket. Så bättre kan man inte ha det!

Varje morgon innan jag och Thilde går ner och ska äta frukost sitter vi i vår säng och leker. Först leker vi med alex apa som thilde tycker mycket om och den kan låta. Den andra saken är ingen leksak men thilde tycker om att samla sina nappar där i,det är ett smyckeskrin som hon fick av min kusin malena när hon döptes och så e den så fin för inuti finns en liten ballerina som dansar och så spelar den så fint. 

                                                                                                                                    

Idag ska vi hem till mamma,först ska vi handla sen ska vi hem till gislöv. Thilde har tjatat om mormor så mycket nu sen sist vi var där och hon blev ledsen igår för hon inte fick följa med i mormors bil när hon var och hämtade mamma. Så jag tänkte att vi åker dit idag och hälsar på, Thilde blev jätte glad när jag berättade att vi skulle hem till mormor idag. Då sa hon morfar, då sa jag att morfar jobbar,thilde fick fram den ledsna läppen då men det gick över igen.

Nu orkar jag inte skriva mer,blev ett ganska långt inlägg idag :)
Have a nice day!

Promenad

Vi var och hämtade madde utanför hennes skola idag,jag tog tippen med mig oxå. Han älskar att ta promenader och komma ut bland annat folk o hundar. När det väl kommer en person eller en cyklist förbi blir han så glad coh börjar pipa och hoppa. Han blir så glad att han kissar på sig, han är ju trots allt inte så gamal. Nä vi hämytat upp madde så gick vi en lång runda och upp om affären för att köpa ett frimärke till en av mikkos fakturor. Jag har blivit hans sekreterare på sista tiden, det är bara kul att få hjäp bossen lite ;)
 
När vi kom hem så gjorde jag macaroner och stekte köttbullar och korv,det var faktiskt gott. Sen måste man ha efterrätt oxå och det blev chokladbullar,mums mums. Efter det blev det lite sing star,vi var grymma!


Men annars har jag inte gjort så mycket,städat och tvättat lite. Och nu är det läggdax för både loppan och alex,så bjöjbyte,pyjamas på och välling på flaskan sen sover hjärtat gott :)

 Ha en fortsatt trevlig kväll!

Sötis

Så här såg Thilde ut efter ha ätit en macka med hallosylt på, hon e så söt så man kunde äta upp henne :)




Idag ska vi möta madde efter hon har slutat skolan,så ska hon föjla med hem för hon slutar tidigt idag och ville inte vänta på bussen,fick tydligen vänta jätte länge på den för det går ingen så tidigt som hon slutar.

Mikko o alex var på maxi igår och då köpte dom Sing Star Disney,så igår kväll så satt jag och mikko o sjöng disney låter och hade skit skoj,haha. Folk som gick förbi undrade säker vad vi höll på med. Men kul hade vi!

Nä nu ska jag stoppa in tvätt i maskinen,för det hoppar inte in av sig själva eller?
Tjing!

Söndag

I morse vaknade vi allihoppa vid halv tio,till och med thilde sov så länge,men hon vaknade först. Jag vaknade av att hon stod i sin säng och pratade med sig själv. Sen låg jag,mikko,alex och stumpan i sängen och mös länge.
Och nu är jag och loppan hemma hos mamma och pappa o hälsar på. Tyckte att mikko o alex skulle ha en far och son dag idag. Kan behövas ibland faktiskt,att de bara e dom två.

Idag blir lille Lucas en vecka gammal,gud vad tiden går. E så glad för eran skull nathali och christoffer att ni har fått en sån underbar lite prins!

Ha en fortsatt trevlig dag!


Överraskning

Alex kom hem vid kvart över åtta fårn sin mamma då hade vi gjort en överraskning till honom. Jag hade bakat en jätte stor chokladbulle med strösel på och ett ljus i och några paket. Sen kom grannen in med sin flickvän, så stod vi inne i tv rummet när mikko o alex kom in, då började vi sjunga för honom. Han blev helt chockad först men sen tyckte han det var roligt! Jag hade bakat små chokladbullar oxå till oss andra, Thilde fick oxå en,tuggade lite på den sen gick hon till skålen och la tillbaka den hon tuggat på och skulle ha en ny och större. Inte lite fräckt av henne,haha! Sen fick hon tag på alex stora bulle och började äta på den,han orkade inte äta hela så det gjorde inget,men sen satte hon sig på golvet med den och tryckte ner den i golvet. Så nu sitter sen fastklistrad  golvet,busan nr 1,  :)

När vi satt och åt innan så satt hon och tjatade om mormor och morfar hela tiden,när man pratar om trollen så ringde pappa/morfar och ville prata med Thilde. Hon blev jätte glad,han frågade om hon ville komma hem till dom i morgon och busa med morfar och mormor. Hon skrek till och började pussa och krama mobilen, så sött var de!


Nu får jag återgå till folket!
Puss o kram

.........?

Då sitter man här igen och vet inte vad man ska göra. Är inte alls på humör för att göra något egentligen,men det är tråkigt att bara sitta här oxå. Får se vad mikko och Thilde kommer hem med. Dom är nämligen o handlar lite godis och sånt gott. Får bli en mys kväll hemme istället!

Hur ska man göra för att göra allt bra igen,hur ska man göra för att folk ska förstå hur allt känns och vad man tycker om vissa saker. Vissa saker retar man sig på så fruktansvärt mycket och visa folk tänker inte sig för när dom väl öppnar munnen,att det verkligen kan såra en. Är så trött på att alltid hålla tyst för att inte ställa till en scen, för att låtsas vara trevlig fast man egentligen bara vill skrika ut vad man vill ha sagt. Men i stället håller man tyst för andras skull,för man e inte ett sånt ego och alltid tänker på sig själva,utan på hur andra mår,hur andra känner. Så håller man alltig inne till man bara exploderar en vackar dag. Blir så arg!


Nu ska jag gå och göra mat!
Ha en trevlig kväll!


Grattis!

Grattis Alexander på 6 årsdagen. Hoppas du får en bra dag!
Puss o kram Från oss alla!




Han är hos oss denna veckan men ska ändå vara hos sin mamma idag när han fyller år. För hon ville de eftersom han var hos oss förra året.

Fick sovmorgon idag,skönt. Vi gick och la oss väldigt sent i natt,tror klockan bev vid två, för vi satt och kollade på film och jag satt och fixa med bilderna här på datan. Sen när vi väl skulle lägga oss så vaknade Thilde poch var hur pigg som helst. Det tog säkert 1.5 timme o få henne till o somna.Men det är sånt som händer ibland.

Mikko körde och handlade lite nu,alex sitter och kollar på tv,hans mormor kommer och hämtar honom vid tolv,sen har vi vår lilla prinsessa som sitter och leker med sina bebisar,lägger i dom i sin dockvagn, tar ut dom och lägger i dom igen. Så håller hon på så hela tiden,hon e för rolig hon.

Ha en bra dag!


Nannig

Usch vad trött jag är,då undrar ni som läser varför jag inte går och lägger mig,då ska jag förklara det för er. Jo det är så att mikko sitter och förklarar hur han kan försöka hålla värmen inne i sitt kontor,haha! Måste vara lite snäll och lyssna på honom,är inte så intressant men för hans skull gör jag det. Sitter mest och säger mmm till de han säger,och komenterar lite,haha.

Mikkos föräldrar kom förbi en runda och sa hej innan ikväll,trevligt. Men Thilde var inte så pigg på det för hon var trött och fortfarande förkyld så hon var lite gnällig. Hoppas det snart går över,det är så synd om henne när hon ska må så.

Nu hörde jag att sängen kallar på mig.
God Natt mina goda vänner!




Min lilla älskling sussar så sött i sin säng, ligger lite på sniskan men det är normalt att göra om man heter Thilde ;)

Napp Fnatt!

Nu den senaste tiden har jag fått sånt fnatt  på nappar till Thilde,hon har så många fina nappar nu. Jag tycker det är så roligt med både nappar och flaskor till henne, hon är ju bara liten en gång :)
 
Senaste köpet på nappar var dessa super söta napparna från Lundmyr.




Sen har jag sagt att Thilde ska i alla fall ha ett par märkes skor, och det blev ett par Puma skor som är svarta med en rosa puma på. Dock är dom lite stora än men passar perfekt när hon kan gå.




En dag så skickade Malin att hon hade en överrasking till Thilde nästa gång vi kom hem till mamma och pappa. Så i tisdags så var vi där och då fick Thilde denna urgulliga napp av moster Malin.




Nu har loppan precis ätit middag och är helt kladdig för hon hällde nämligen all mat över sig så nu ska vi gå och dusch,någon denna lilla dam älskar,skulle inte förvåna mig att hon gjorde de med flit för att få duscha,haha!
Dax att hoppa in nu i alla fall!
Hej hej så Long!


Fredag hela dagen!

Fy va trött jag är,kom hem vid tolv hade motvind och kallt var det när jga cyklade hem. Hatar och cykla när man har motvind, inte för jag är lat men tror dom flesta inte tycker om o ha motvind.

Thilde har lärt sig att säga klocka,det var härom kvällen när hon inte  ville sova så sa jag till henne att nu får du sova thilde klockan är mitt i natten. Då apa hon efter och sa klocka,flera gånger sa hon klocka. Och nu när man pekar på klockan och frågar vad det är så säger hon klocka. Denna lilla madamen kan väldigt mycke för att vara så liten.

Idag vet jag inte vad som ska hända,har inte bestämt något än. Så vi får se vad som dyker upp. Mikko är hemma idag eller ska jobba lite sem kommer han hem igen. Det är faktiskt roligt  när han är hemma, då blir det inte bara en massa bebis prat det är oxå jätte mysigt och roligt men man får ju inte direkt något svar från thilde,jo det får man men inte som man förstår,haha!

Visa folk är så konstiga, när man tar kontakt med någon som man inte har tyckt om innan, men nu går det bra för man inte har någon annan. Det är riktig falskhet tycker jag!


 
<3 Den goaste och finaste lilla flicka som finns,det är min lilla BUSAN de <3

Jobba

Nu ska jag snart iväg och jobba till 24.00,men just nu så sitter jag och väntar på att lasagnen ska bli klar i ugnen. Har väntat nu jätte länge men sånt tar tid. Loppan ska vara hemma hos pappa och brossan och busa, men jag saknar redan dom. Speciellt Thilde för jag är van att ha henne med överallt och så när man inte har henne med så känns det som om man har glömt något. Men hoppas tiden går snappt i alla fall!

Nu ska jag gå och kolla maten!
Kanske skriver sen när jag kommer hem om jag orkar som sagt!
Ha en trevlig kväll!

Uppe med tuppen

Thilde vaknade vi halv sex av han hon inte kunde sova så hon fick somna om hos oss.Och det ända hon tjatade om då var mormor hela tiden sa hon mormor.  Men hon var ju pigg och vaken så varför skulle hon sova då,tyckte hon. Men till slut somnade hon nere i vår benände. Sen vaknade jag av en blöt puss på munnen, då var klockan åtta,och det första hon säger mormor. Så när vi kom ner och hade byttat blöja så ringde vi till mormor,och gissa vem som blev riktigt glad över att få höra mormors röst,Thilde blev överlycklig. Hade hon kunnat hade hon kryppt genom luren till mormor,haha!

Vad har denna dagen att erbjuda,tja just nu har jag inget planerat, men kl fyra ska jag jobba så det blir nog inte mycket gjort idag. Städa och plocka undan, dom vanliga vardags sysslorna.

Nu går Loppan runt, runt, runt, runt och åter runt,  soffbordet och pratar med sig själv och tittar på Bolibompa,hon e för rolig min lilla snäcka!

Bay Bey!

Onsdag

Förmiddagen ägnade jag calinen och thilde hemma his syster lina i vellinge. Vi hann inte o byta klappar vid jul så det fick bli nu i stället. Vad e de man brukar säga bättre sent än aldrig. Vi åt bulla och hade mysigt. Tack för presenterna!

Efter det gick jag,calinen och thilde postade ett paket till vår kusin som fått en pojke,som heter linus. Jag fick sker av dom när prinsessan föddes så självklart skickar vi till dom. Blev en hel del kläder,jätte fina. Sen köpte vi färg,gick hem och färgade calinens hår,och det blev jätte bra.

I morgon ska jag jobba,cykla igen usch läskigt men det är morgon dagens problem.
Nu ska jag lägga snuttan som är så himla nannig!

God natt!


Klipp Klipp

Idag har jag varit och klippt och färgat de,blev riktigt bra och nu känner jag mig snygg igen :)
Undertiden som jag bvar hos frissan så hade calinen hand om Thilde som gick ner till mormor på jobb och lekte och åt mat. Efteråt så gick vi en rund till stan och kollade, jag fynda ett par jeans och en tröja. Och ett jätte fint halsband till Thilde som där stod little Princess på, skulle ha köpt de för längesedan men har helt glömt bort de så idag fick hon de. Hon blev jätt glad!

Mikko jobbar länge idag med så vi är hemma hos mamma och pappa igen ,en glidare e jag. haha!

Nu ska jag vara social,skriver mer sen!


Välkomen till den STORA världen!

Det var som jag sa,nathali hade åkt in för att bebisen vill komma ut. Fick ett mms av henne för en stund sen,helt underbar liten söt grej. Jag blev helt gråtfärdig och fick gåshud när jag såg bebisen och läste vad hon hade skrivit.
Bebisen vägde 2855g och var 48 cm lång, så det var en liten söt bebis. Och så skrev nathali att hon hade försökt få ut bebisen i nästan 20 timmar,det var en liten envis krabat. E stolt över dig gumman,att du inte gav upp, Bra jobbat. Anledningen jag säger bebisen det är för jag vet inte om det är en flicka eller pojke eller vad bebisen ska heta, för hon skrev inte de. Får säkert svar i senare på den frågan.
Nu vet jag vad det blev en liten pojke.

Så ett STORT Grattis till er lille Prins!
Helt underbar!

Pussar och kramar


Spännande

Jag är nästan säker på att Nattis är på bb och har fått en liten bebis,men har inte hört något än, så det kommer väl. Men jag har knappt kunnat sova något i natt för jag har legat och undrat vad det blev för något och hon är där inne,men det tror jag. Känns nästan som om det e jag som har fött för så spänd e jag och så nyfiken :)

Inatt har Thilde vaknat några gånger och så har hon sovir hos oss en stund för hon mådde inte bra. Sen vid sju tiden så vaknade hon och jag la henne bredvid mig,hon somnade direkt,men det gjorde inte jag däremot. Låg vaken till Thilde vaknade halv nio,men då hade hade jag kunnat somna men då var det dags att gå upp.
Just nu så sitter vi och tittar på Bolibompa,så mysigt.

Nu gjorde Thilde en överraskning till mig,ja ni vet nog vad det är ;)
Bäst att byta den nu!

Söndag

Igår var vi hos  mikkos bror opch åt middag,det blev potatisgratäng och oxfile och sallad,till efterrätt belv det äpplepaj. Så himla gott var det och vi hade trevligt. Elisabet hade en espresso,eller hur man nu stavar de, och vi försökte nästan hela kvällen att få mjölken att bli skum. Men vi fick inte till det, så hon får träna lite till,haha!

Dagen har varit lugn och skön,vi har tittat på film och varit och handlat. Vi var på maxi och köpte en Sing star skiva till med svenska shlager,så nu ska vi snart sjunga. Sen fick jag för mig att ta bort byrån som stod under trappan och samlade damm och som där va vhs filmer och böcker i,alla dom sakerna åker upp i garderoben där mikko har gjort hyllor så nu ser det mycket trevligare ut och inte så mycket skit samlar där i heller plus så blev det större plats.

Naw,min lilla Thilde har blivit förkyld så hon har nästan bara sovit hela dagen,så synd om henne. Hoppas det snart går över. Så vi kan hitta på hyss!

Nä nu ska jag fortsätta städa bort dammtussarna :)
Bey Bay


Lördag

Idag fick jag sovmorgon av min älskling,han gick upp med Thilde så jag fick sova en stund till,rikugt skönt var det. Men blev väckt av att Thilde ville att jag skulle byta blöja på henne,gullungen min!

Det har inte hänt så mycket sen sist jag skrev,men vid fyra bär det av till vellinge på middag,ska bli trevligt och se hur dom bor,hur det ser ut och så träffa alla. Trevligt Trevligt!

Just nu tår middagen på spisen och kokar,lillan ligger och sover en stund nu på förmiddagen och älsklingen är ute och jobbar lite,och jag sitter här och nördar mig som vanligt :)

Och Nathali har inte fått sin bebis än,sitter är på hel spänn och väntar på att hon ska skicka att  dom är på väg till bb eller att den har ploppat ut,men bebben kommer ju ut när den själv vill. Längtar tills han/hon kommer!

Ska kolla till maten nu!
Hej så long!

Thilde kan gå!

Grannen är inne hos oss med sin flickvän och hon höll Thilde och frågade henne om hon ville gå till mamma och så släpper hon henne och Thilde går helt själv jätte långt till mig. Helt sjukt,helt otroligt vad stolt jag e över henne. Så himla duktig,första gången som hon går så mycket själv. Min lilla flicka börjar bli stor. Jag bad markus filma henne både med mobilen och vanlig kamera. Och så var jag bara tvungen att skicka det till nästan alla,så stolt jag e!

Nu dröjer det inte länge till, till hon kan gå.Nån vecka till sen klara hon det galant själv. Det ska bli så roligt när hon kan gå själv,den lilla loppan ska gå runt själv här hemma och hitta på hyss och går helt själv i stan och kollar in Thilde saker :)

Nu ligger Prinsessan och får sin skönhetssömn!
God natt på er alla från en mycket mycket stolt mamma!Mamma Älskar DIG Thilde Gumman!


Mys Pys

Efter att Elisabet och bebisen hade åkt hem så visste vi inte vad vi skulle göra så jag skciade till Pia och frågade vad hon skulle göra. Hon skulle ner till staden och köpa present till en vän, och frågade om vi ville följa med och visst ville vi d. Så vi gick en runda i stan sen visade Pia sin lägenhet,och den var super fin och jätte mysig. Frågade om vi fick flytta in,haha! Det är något vist att bo i lägenhet,det är så mysigt och ombonat än vad ett hus e för det är så stort. Men e ändå glad att vi bor i hus för barnens skull.

I morgon ska vi till vellinge och hälsa på mikkos bror med familj, alltså vesa,elisabet,amanda,jonatan och no name. Vi ska äta middag och bara umgås! Det ska bli trevligt,det är ju inte var dag man träffar dom.

Nu ska vi äta lite godis,chips och coca cola, och bara glo på tv!
Hej på dig!


Besök

Idag kommer Elisabet och No name på besök. Det ska bli roligt att träffa dom igen. Sista vi träffade dom var när min prinsessa fyllde ett så det var ett tag sen nu. Så det ska bli trevligt.

Just nu sitter loppan och äter frukost och kallar mamma och skrattar. Igår kväll satt vi som vanligt i fåtöljen och titade på unga mödrar så kom Tippen oxå upp i stolen och började pussa Thilde. Hon skrattde så himla mycket. Har aldrig hört henne skratta så mycket som hon gjorde då. Det kittlades ju när Tippen pussde henne,min små bebisar.

Jag älskar min Mikko så mycket, många säger att man bråka och kärleken visande när man får barn för så har man en person till att ta hand om och inte bara sig själva och sin patner. Visst visa kan ha de så,men inte i detta huset. Det är ju ett kärleksbarn som vi två har skapat och det är det finnaste man kan gör om man älskar varandra så mycket som jag och mikko gör. Vi är så lyckliga för vi har varandra och att vi har fått världens finaste och vackraste prinsessa. och så får vi ju inte glöma alex han får oxå vara med på ett hörn ju han är världens bästa storebror!
Jag älskar er alla!

Nu ska jag dammsuga och plocka undan lite.
Ha de så bra!

Glömsk!

Vi var ju nere i the city innan idag med calinen,jag fick tid hos diana, WWIIIEE. PÅ tisdag kl 10.30 smäller det,haha!
Men jag skulle ju gå till banken också idag,men när jag hade gått halvvögs ner till stan kom jag på att jag gade glömt min dosa hemma.Så det får bli att gå ner där en gång till i morgon. SEn gick vi lite på valen. Dert går snabbt att gå där för det finns inget där,inget roligt. Så vid fem i fyra tog caroline bussen hem och jag skulle oxå ta bussen hem då.Nä vi hade kommit halvvägs igen hem så kom jag på att jag hade glömt att köpa blöjor. Så vi tog bussen ner till Citygross och köpte blöjor.
I och med vi inte var och firade mamma igår så köpte vi ett Merci choklad till henne och gick till hennes jobb och gav det till henne. Hon blev jätte glad att vi kom och för chokladet. Sen gick vi hem och såg unga mödrar,vad det är bra :)

Och nu så sitter jag här igen :)

Ciao!


City Trellehulla!

Nu ska vi snart ner till staden och göra den osäker. Fick med mig calinen,haha! Men innan vi går ska Thilde ducha för hon har kladdat ner sig jätte mycket efter middagen. Ska in på banken och fixa min dosa till internet banken som är låst och sen ska jag in till diana och betälla tid till håret, e så trött på hur det ser ut nu.

Oj,nu blir det att byta bajsbjöja igen, sen duschning!

Hej så länge!                                                        

Torsdag

I morse vaknade Thilde vid halv sex och låg i sin säng och kallade mamma,mamma. Så jag tände lampan och där stod hon med nappen i ena handen och snutten i andra och smilade när hon sa mamma. Så jag tog upp henne och satte henne i vår säng och fråga om hon ville ha vatten så sa hon ja. Efter hon druckit färdigt så stoppade hon in sin napp i munnen och la sig ner på min kudde med snutten och somnade. Så duktig hon är för att vara så liten som hon e. Lilla älsklingen!

Sen gick vi ner och åt macka och drack o´boy. Efter de så satte vi oss i fåtöljen och tittade på bolibompa hon satt som fastklistrad och tittade. Men nu ligger min ögonsten och sover. Så jag får passa på att göra lite här hemma innan vi går till staden.

Hej på dig!


Onsdag

Då var denna onsdag slut och här sitter jag och nördar mig,haha! Men det är jag inte ensam om att göra för jag vet att malin  sitter oxå o nördar sig.haha!

Idag var vi hos johanna och hälsade på. Dom hade det jätte fint och mysigt. Elliot och Thilde lekte jätte fint. Han hade ett piano/keybord som Thilde stod vid nästan hela dagen. Hon spelade och sjöng i micken och dansade, så gulligt, nästa mini Idol :)

Annars har det inte hänt så mycket mer denna dagen. Får se vad som händer imorgon,måste ner till sity i alla fall och fixa några saker, som jag skulle ha gjort för längesedan.

Nu ska jag kolla vidare här på internetet!! :)
Puss

Grattis!

Vad e de för en dag, vad e de för en dag. Nä de e inte vanlig dag för de e mammas/ mormors födelsedag, Hurra Hurra Hurra!!! Grattis mamma på din dag. Hoppas du får en bra dag. Puss och kram Sofie och Prinsessan Thilde.

Då vaknade man upp i gamla hemtrakten Gislöv,haha. Vi har sovit gott och har precis ätit bulle och sitter just nu och leker med leksaker. Thilde leker speciellt med E.T,en pratade grej som madde fick när hon var liten och som fortfarande funkar. Stumpan sitter och pussar,kramar och pratar med honom precis som det var en liten bebis,så gulligt. Men så gör hon egentligen med allt hon leker med,haha!

Mikko skickade i morse,ja det är fortfarande morgon m,en vi vaknade vid halv åtta så det är morse för oss. Men i alla fall så skrev han. "Bara så du vet så är där en liten insekt i mitt öl glas på köktbordet". Så skickade jag och fråga vad det var för insekt. Men fick bara tillbaka,haha! Men sen skickade han,den har åtta ben. och vilken insekt har åtta ben mer än en spindel. Jag hartar verkligen spindlar så,men mikko tycker om att driva med mig om det för han vet hur mycket jag HATAR dom små äckliga krypen. Får se sen när vi kommer hem om det är sant!

Idag ska jag och Thilde hem till Johanna och elliot och hälsa på,ska bli roligt och träffa dom det var ju ett tag sen. Efter det ska vi hem till mamma igen och gratta henne men några presenter!

Nä nu ska jag byta bajs blöja,haha!
Puss och kram skum banan!


Övernattning

Inatt ska jag och Hjärtat sova över hos mamma och pappa för Thilde somnade här och jag tyckte de var synd att väcka henne för hon var så trött. Plus är det mysigt att sova här,haha.det händer ju inte så ofta.
Hoppas min älskling klarar sig utan mig,men då får han hela sängen för sig själv o då mår han,haha!
Men det kommer kännas konstigt att inte ha honom bredvid sig, men ska nog klara av en natt i alla fall. :)


Nathali <3
Vet att du inte har din mobil nära dig, men när du läser detta så vill jag att du ska veta att jag finns här för dig om det skulle vara något. Vet hur det känns när alla undrar en massa saker hela tiden och är nyfikna. Men det är det sista du ska bli är stressad,det är inte bra varken för dig eller bebisen. Du ska bara tänka på dig själv nu och bebisen för de den lilla underbaringen kan titta ut när du minst anar det. Så va rädd om dig snäckan.
Pussar och kramar från Sofie och Thilde

Nu ska mamma snart hämta pappa som slutar jobba vid elva.Han kommer bli chockad när vi är här för han vet inget,haha.
God natt och sov gott
Puss puss

Tv

Nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på att Unga mödrar ska börja, de e så himla bra program. För ni som inte vet vad det är för något kan jag vara så snäll och berätta. Det är ett program från danmark, hur det är att vara ung förälder, om att få barn och att vara gravid som ung. Ett mycket bra program. Rekomenders starkt! :)



Nu ska jag gå och äta ris och korvstråganoff,mums.

Tisdag

Då var det tisdag idag, och vet inte riktigt vad som händer idag. Blir kanske en runda i stan och sen kanske hem till mamma en stund för mikko jobba länge idag.  Ja vi får se vad som händer helt enkelt.

Thilde har kommit in i en period när hon somnar vid ått och vaknar en timme senare, för att sen nte vilja sova förrän vi går och lägger oss. Får kanske hoppa över den sov tiden hon brukar ha vid fyra tiden och försöka hålla henne vaken till åtta se om det hjälper. Så hon blir riktigt trött. Men det har varit så nu under julen att det har blivit lite konstiga sov tider för det har hänt så mycket. Men det är bara att hålla tummarna.

Vad ska man göra när man vill en sak jätte gärna men vågar inte, för vad andra ska säga och tycka. Jag vet att man inte ska bry sig om vad andra tycker och säger. Men det är lättare sagt än gjort,faktiskt. Tror mer än jag tycker det är så. Man vill ha någon man kan prata med som inte skvallrar det vidare,visst jag har familjen som jag litar på men ibland behöver dom inte veta allt som rör sig i mitt lilla huvud, de lilla som finns där haha. Någon man kan lita på,man kan berätta precis vad som helst för utan man ska vara rädd att det ska komma ut till hela trellehulla. Det är svårt att hitta såna männsikor som kan hålla tyst,som inte har de behovet att berätta det vidare. Tråkigt att det ska vara så!

Klippte ju Marthina igår,det blev jätte fint,men hon ville ha det mer uppklippt så hon kommer snart in och så ska vi fixa till det på henne.

Hej så Long!

Busan

Måste bara berätta en rolig grej,i morse när vi satt och åt macka fick Thilde en macka men skinkost på, men helt plötsling så ville hon inte äta den. Så hon den och skulle ta ner den i sitt knä, men då sa jag till henne,ta upp mackan igen och lägg den på bordet,så hon tog upp den men höll den fortfarande. Jag ville se vad hon gjorde så jag kollade bort,eller ja trodde hon i alla fall. Hon höll koll på mig hela tiden så jag inte såg henne,sakta tog hon ner mackan i knäet och vem satt inte under stolen,jo tippen han visst vad som var på gång, och gav den till tippen som blev jätte glad. Två gånger gjorde hon så. Det såg så roligt ut,för hon visste mycket väl vad hon höll på med och vad som skulle hända. En smart liten Busan e hon.

Vi åt potatismos,stekt falukorv och grönsaker till middag idag. Thilde är proffs åp att kladda ner sig när hon äter så det blev raka vägen in i duschen efter maten. Hon är ju inte den som bangar för att duscha,hon älskar verkligen att duscha. Det har hon nog fått från mig, för jag älskar oxå att duscha.


        Nu mår hon verkligen,min lilla Loppan!

   Visar stolt upp sina fyra små tänder,BIG Smile :)


Nu ska snart Hjärtat nanna,ska göra henne klar för sängen.
Ciao Ciao


Trött

Jag har varit vaken sen kl 6 för jag inte har kunnat sova. Mikko har snarkat något otroligt nästan hela natten så man inte har kunnat sova. Mikko gick upp typ vid 6 och alex skulle till dagis,då tänkte jag nu kan jag få sova en stund innan thilde vaknade,men ikke fick man de för vid sju ringde mikko och sa att det inte var någon på dagis,dom hade antagligen studiedag idag men hade inte fått reda på de. Så det var bara för mig att gå upp och ta emot alex,så han är hemma hela dagen. Jag som hade planerat lite för idag skulle till stan och fixa lite på banken och lite annat. Får göra de en annan dag,för han hatar verkligen att gå i affärer så det är inte roligt att ta med honom då för då blir han så gnällig.

Vid halv tolv kommer marthina in och ska bli klippt,så vi får se hur det blir :)

Nu pallar jag inte skriva mer.
Hej på en stund!


Söndag

Just nu så sitter Loppan ocg tittar på Surfs'up,eller hur det nu stavas,och älsklingen är ute och fixar några grejor och jag sitter här och nördar mig lite.
Jag fick sovmorgon idag sov ända till halv elva,skönt var det.

Vi åker nog till mamma en runda sen och hälsar på,dom har inte träffat Thilde på länge. Hon skulle ha varit där igår medan jag jobba men så blev det inte,så vi får åka dit idag istället.

Inatt drömde jag om Nathali,helt sjukt. Jag drömde om att hon hade fått en liten pojke som var jätte söt och en livlig liten krabat. Ja,den lille/lilla kan komma precis när som helst oxå. Jag sitter här på helspänn och väntar på att jag ska få ett litet sms där det står att nu är vi påväg in till ystad eller nått sånt. Det ska bli så roligt,längtar! :)

Nu ska vi gå o fixa till oss lite,ta på oss kläder o lite sånt.
Skriver mer sen.
puss


NattINatt

Nu är klockan tio i elva och thilde är fortfarande vaken. Hon somnade först vid åtta,vaknade nio,fick henne till att somna i min famn vid kvart i tio,men det var tydligen bara en powernap,för nu är hon vaken igen och är hur pigg som helst och busig.

Alltså min älskling han är inte klok, klockan är som sagt snart elva och han står och gör chockladbollar,för han fick ett sånt ryck att han blev jätte sugen på de.Så nu står han och äter dom,haha. Han är för go han, de e en sak för jag älskar honom så mycket :)

Mikkos bror har en liten pojke på snart tre månader och han har fortfarandeinte fått ett namn än,vi kallar honom No Name,haha. Så jag har skickat hur många namn som helst till dom men inte kommit fram till något än. Så vi får se,dom måste komma på ett namn så fort som möjligt för annars får dom böta och det är inte roligt. Så man får tjata lite på dom,haha!

Nu ska jag gå och smaka en liten chockladboll,mums!

Lördag

Igår somnade Thilde vid åtta som hon alltid brukar göra,men vakande en timme senare,alltså vid nio och ville inte somna om så jag tog upp henne och vi satte oss i fåtöljen och mös lite. Sen försökt jag få henne till att somna igen men hon ville inte, hon var jätte gnällig. Så jag tror det var sprutan som spökade som hon fick i torsdags,den håller ju i sig ett tag. Hon var vaken ända till vi skulle lägga oss vi tolv,hon fick ligga mellan oss men sånt bry jag hade för att få henne till att somna hon ville bara busa och hoppa i sängen haha,tror klockan blev ett innan jag fick henne till att somna. Så idag som vi alla till 10,skönt och det behövdes.

Skulle ha jobbat idag kl16-24, men så blev det inte för det hade hänt en massa tråkiga saker. I och med jag jobbar som personligasisstent så får jag inte berätta någon om mitt jobb så det är därför jag inte får berätta vad som har hänt, så vet ni det.

Så nu sitter vi här,jag, älsklingen och lilla stumpan men chips,dippa,godis och läsk, ska bara trycka in i hoet,haha!
Snart börjar körslaget oxå, det måste man bara se.



Visst är vi lika jag och hjärtat!?  ;)
Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar denna lilla flickan, min alldeles egna lilla Prinsessa!


Tråkigt

Har typ inte gjort något idag och nu hade jag velat hitta på något men klockan är för mycket för att åka någonstans. Ibland kan man bara ha så hilma tråkigt och vara uttråkad.

Thilde sköter sig själv nu, sätter man henne på golvet så leker hon själv hur länge som helst. Hon är så duktig, man skulle kunna tro att hon var äldre än vad hon egentligen är. Min lílla loppefis!

Orkar inte skriva mer här nu!
Ciao!

Ordning och reda

Idag händer det inte så mycket. Mikko är hemma idag med men har ringt runt till en massa folk och fått mer jobb att göra så det är jätte bra för honom. Så det blir bara en hemma dag idag med.

Igår så strök jag all tvätt som skulle strykas,nästan alla kläder var loppans hon har ju så sjukt mycket kläder. Så när jag skulle lägga in dom i hennes garderob så fick jag för mig att ändra om lite så jag drog ut allt ifrån hennes garderob och där jag har hennes lakan och sånt. För man hittar inget för det är så proppat med kläder. Så nu har hon en hylla bara med byxor,en hylla för tjocktröjor och klänningar,en för bodysar och bodysuits och andra tröjor. Så nu är det ordning och reda på allt igen. Skönt för nu hittar man dert man söker,haha!

I morgon jag jag jobba kväll,tråkigt att jobba en lördag men de är sånt man får ta ibland,men det allra tråkigaste är att jag ska cykla. Dit går jätte bra men sen när man ska hem då är det läskigt. Hatar o vara ute när det är mörkt ute plus om det inte är bra väder är det inte heller skoj att cykla. Så vi får se hur det är ute imorgon.

Nu ska jag hitta på något :)


BVC

Idag har jag och Thilde varit på BVC. Först vägde vi henne och vågen visade 8,4 kg, sen mätte vi henne då var hon 74 cm lång. Sist vi var där så var hon 69 cm så på ca 2 månader har hon växt 5 cm, det är mycket för att vara så liten. Men hon väger inte så mycket men om man jämnför mig och Thilde när jag var så liten så vägde jag inte heller så mycket så det är inte så konstigt. Sen rör hon sig hela tiden, hon är ju inte stilla en minut. Efter vi gjort de satt vi och pratade lite och Thilde fick sin tredje vaccination, just när hon stack in nålen blev Thilde jätte ledsen men bara en sekund efter blev hon glad igen. Sen berättade jag att hon kunde säga väldigt många ord och så sa Lena att det är ovanligt att en sån liten kunde säga så många ord,att hon var tidigt med de. Det är ju så att visa barn är tidiga med att gå och sen med att prata, sen är visa tvärtom, tidiga med att prata och sena med att gå. Så Thilde är den som är tidig med att prata, men sen med att gå. Men snart kommer det med, då e hon verkligen överallt och ingenstans. Men det är så det ska vara!

Mikko är ledig idag eller har jobbat typ 3 timmar, så han körde oss till BVC idag snäll som han är och efter de så körde vi och handlade mat för kylen ekade vädligt mycket här hemma. Sa man hej när man öppnade kylen så sa den, hej hej hej hej, haha när inte rikigt men nästan. Men för att Thilde var så duktig idag fick hon en ny jätte fin flaska, den är baby blå med små valar som simmar i vatten. Hon blev jätte glad och ville använda den direkt men man måste koka den först så de får vi göra sen.

Nu ska jag städa ut julen,så den kan komma tillbaka nästa år.
Hörs sen!

Frågetecken!

Just nu så känner jag mig som ett stort frågetecken, vet varken ut eller in. Med jobb och en annan grej med men det säger jag inte vad det är. Känner mig lite nere varför vet jag inte,man har såna dagar ibland. Men det finns inget att göra åt,jo om kanske hittar på något kul eller om någon kommer och ger en,en stor kram. Livet kan inte alltid vara på topp!

Från en tråkig sak till en rolig sak. Innan när jag skulle leta efter ett par byxor till Thilde så vände jag upp och ner på alla tvättkorgar med rentvätt i och det älskade ju Thilde. Hon syntes knappt i högen med tvätt. Rätt som det var så ställde hon sig upp helt själv och bara kastade sig bland kläderna. Hon stod länge alldeles själv,så duktig hon är. Snart så går hon oxå helt själv, lille snutte gumman!

Vi skulle ju till johanna och hälsa på men Elliot var förkyld och hängig. Så vi vakde att stanna hemma, lite dumt att gå dit och så blir Thilde oxå förkyld. Hon är ju frisk som en nötkärna  nu så lite onödigt om hon skulle bli sjuk nu. Så kanske jag inte kunde jobba på lördag. Så nu sitter vi hemma och väntar på att klockan ska bli fem så vi kan åka hem till mamma lite och vara lite social :)

nu orkar jag inte skriva mer.
Hejsansvesan!

Onsdag

Vi har haft en riktíg sovmorgon idag jag och Thilde. Hon vaknade vid halv sex och satt upp i sin säng och viskade mamma mamma. Så jag tog upp henne och la henne mellan mig och mikko sen somnade hon. Efter de så har hon vaknat lite smått men somnat om igen så vi sov ända till kvart tjugo i elva. Det var så skönt att få sova ut lite. Så det blir en sen frukost idag och senare middag men som sagt det händer inte så ofta så det gör inte så mycket.

Just nu sitter loppefisen i sin matstol och gör grimaser och skrattar, hon har mat runt hela munnen och mjölkmustach haha. Så himla go e hon!
 
Får väl berätta hur vår dag ser ut, först så ska vi hem till Johanna en sväng och se hur dom bor. Sen ska vi kanske hem till mamma efter hon slutat jobba för hon ville träffa Thilde.

Nu ska vi göra oss i ordning.
Ciao!


Sängen kallar!

Tack för en trevlig förmiddag my Sis och johan!

Pia kom oxå in en sväng idag det blev mycket skvaller och många skratt. Thilde blev jätte glad när hon kom och Pia fick så många pussar. Pia är verkligen en riktigt sann vänn, vi har kännt varandra så himla länge. Visst vi träffas inte så ofta men, pratar inte heller så ofta men vi kan verligen lita på varandra och prata om precis allting. Och vi vet var vi har varandra om det skulle vara något. Älskar dig Pia Gumman!

Just nu så sitter vi och lirar Gitar Hero, vi börjar bli riktiga rockstars här hemma  nu!
Nu kallar snart sängen på mig!
Good Night!


Besök

Jag fyllde år igår och caroline jobbade då. Så hon och johan är här nu och hälsa på och så ska vi fika lite. Fick en jätte fin blombukett med rosa blommor,tackar så mycket.
Annars har jag fått pengar,blommor,och godis. Har inte fått något av mikko än men det kommer sa han,undra vad det kan vara,nyfiken.

Annars idag ska jag och loppan träffa Pia, det var så längesen vi träffades så idag ska det bli av. Det ska bli så roligt.
Men annars händer det inte så mycket.

Nä nu får jag gå och vara lite social,skulle egentligen bara kolla en  grej men fastnade här,haha!
Hej hej så länge!


Grattis Till Mig! :)

Jag Gratulerar Jag Gratulerar Jag Gratulerar På Min Födelsedag. Med Blommor Och Blad Jag Firar Denna Dag. Jag Gratulerar På Min Födelsedag!!

Haha,idag den 5 januari fyller jag 21 år,shit vad gammal jag e. Nä det e jag inte men lite. Igår innan vi somnade så sa mikko, jag säger Grattis nu om jag skulle glöma det. Men när jag vaknade hade jag fått ett sms där det stod. Grattis på födelsedagen älskling. Hoppas du får en underbar dag. Jag älskar dig Puss. Naw så himla gulligt. Men sen när jag och Thilde kom ner hittade jag en lapp på bordet där det stod. Grattis älskling,puss. Ha en riktigt trevlig och bra dag puss. Han jobbar nämligen idag så jag och snuttan ska åka till mamma och pappa om en stund och äta frukost med dom och vara där hela dagen tills mikko slutar.

Thilde har sovit hos oss hela natten,visst det är hur mysigt som helst men den lilla krabaten tar sån stor plats.Det kan man inte tänka sig att den lilla gör, men det gör hon. Rätt som det är så har man fötter u huvudet och får sig en spark,sen har man rumpan i huvudet,sen kan hon lilla helt på sniskan. hon kör såna runder i sängen så det inte är klokt,haha! Men jag älskar henne!

Nä nu ska vi göra oss i ordning.
Ha en bra dag.
Puss och kram

Söndag

Ja vad händer idag då, det återstår att se. Mikko ska i alla fall leka data nörd och få rätt på datorerna här hemma, så dom funkar. Så jag och pluttan kanske åker hem till gislöv och hälsa på en runda. Det är ju roligare att sitta där än att sitta här. Måste komma hemifårn lite,har typ bara suttit hemma nu några dagar o inte gjort så mycke mer än dom hemmasysslor som man vanligtvis alltid gör. Men man ska inte klaga, det finns dom som har värre.

Just nu sitter jag och kollar på repriset av körslaget,tycker robert wells e så himla bra. Men det är lite fusk att han får vara med för det är de han har som jobb annars oxå. Men egentligen är han som alla andra människor. Det är ett skit bra program. Nö nu tycker jag att jag bara svammlar.

Aja höres senare!


<3Älskar min Mikko Och vår Underbara Älskade lilla Flicka Thilde <3

Irriterad!

Vi köpte ju en ny data igår och mikko köpte enn viktigt program som han behöver till sin firma. Vi eller jag satt över fem timmar med det och försökte få rätt på det. Men det visade sig att dom i affären som mikko hade köpt de av hade gett honom ett gamalt program från 2008, som man inte kan använda nu 2009. Så himla störigt, så har dom stängt till den 7 januari så vi kan inte gå ner och byta det förrän då. Men så är det ett problem till att fakturorna som han skulle skicka iväg måste vara inne senast den 5, alltså nu på måndag.Och det var dörför vi måste ha den jäkla programet. Sen har vi suttit här hela dagen och försökt ladda ner andra program men den funkar inte de i heller. är så trätt på det nu. Så vi är båda lite smått irriterade idag för att inget funkar som vi vill.

Men som tur är har vi vår älskade lilla Thilde som lyser upp vår dag, så varje gång man tittar eller här henne blir man på mycket bättre humör. Måste bara berätta att hon har kommit på en ny grej att gå runt med, istället för att gå med gåvagnen eller gåbilen så använder hon sig av köksstolarna,hon puttar dom framför sig när hon går och skiner upp som en sol när man frågar vad hon gör,haha. Hon är bara för go den lille kikkan!

Nä nu orkar jag inte skriva mer. Uppdaterar kanske mer sen.
Hej så länge!


2 Januari

Då var det ett nytt år igen. Vi hade en jätte mysig nyår med mamma och pappa. Trodde Thilde skulle bli rädd när vi skullr skjuta raketer,men hon stod i fönstret med och kollade ut när pappa, älsklingen och malin var ute och skött raketer. När en raket smälldes i luften och alla fina färger kom ut så stod Thilde och gapade och sa oohhh. Så sött!
Tippen satt oxå i fönstret och kollade ut skällde lite när det smällde men han var duktig.

Idag har det inte hänt så mycket, har bara varit hemma med snuttan och lekt och myst. Har varit rätt trött idag, jobbade igår kväll kom hem vid tolv tiden sen har Thilde vaknat några gånger inatt oxå.
Vi har köpt en bärbar data idag, den är så fin och så himla bra.


RSS 2.0