Seee Ya!

Nu sitter jag här o väntar på att tiden ska gå. Mikkos klocka ringde typ vid sex sen des har jag inte kunnt sova, men thilde vaknade vid halv sju o var jätte pigg. Men det gjorde inget så slipper man stressa när man ska packa ner de sista o så man inte glömer något.
Vi gick o dusch när vi kom ner, det piggar faktiskt upp en o de var skönt, thilde är inte den som duscha lite i heller hon kan stå där hur länge som helst. Det har hon nog fått från mig, jag älskar o duscha :)

Jag tittade i thildes hälsobok som man har med sin till bvc och jag kollade på ålderna 2.5-3 år vad dom ska kunna i den åldern. Och thilde kan allt de ja förutom typ en sak men hon pratar redan 2,3 satsord, spelar boll,leker roll lekar mm. Så hon är verkligen stor för sin ålder. Men hon fyller bara 2 men är mycket äldre än vad man egentligen ska vara i den åldern.
Fast för mig e hon fortfarnde min "lilla" bebis :D

Nä nu ska vi äta lite frukost, mamma o dom kommer typ vid tio o hämtar oss sen ska vi hämta upp johan, caroline o lille noah sen bär det av till Blekinge, tjohoo!


Saknar dig redan mitt stora M <3

Ha det så bra!
Hej så long!


Nu åker jag
 Ciiaaooo!

SKÖNT

Nu har man kommit hem eller det var för typ en 1.5 timme sen men ändå. Fick jobbat en liten stund idag o hjälpt mikko o få undan lite.


Jag o thilde ska åka med hela tjocka släkten på en liten mini semester i morgon till på söndag. Mikko kunde inte följa med för han har jätte mycke jobb just nu. Men det ska bli skönt o komma bort ett tag efter allt som har hänt den senaste tiden och det behövs kan jag säga. Så har packat färdigt nu, dom sista sakerna får man ta i morgon. Blir inte så mycke som ska med ska bara vara borta några dagar men ändå. Får ta med lite extra byxor o så för loppan ska ju inte ha blöja på sig mer, måste säga de än en gång e så stolt över vår fiseloppa :)

Vet ni kommer sakna mig, men blir inte bort så länge :)

Kommer sakna mitt hjärta i alla fall, tur det finns mobiler om det nu finns täckning mitt ute i ingenstans vi får se.

Men ni får ha de så bra mina vänner.
Ha en trevlig helg!

Många pussar o kramar från mig till er

Tröttare än tröttast

Idag är lilla sofie så trött så ögonen går nästan i kors. Thilde har vaknat några gånger i natt haft några mardrömmar men somnat om igen när hon fått lite vatten o bappi. Men sen vakande hon vid sju i morse o låg o snackade o hade sig. I och med hon brukar vakna mellan 8 9 tiden så e de tidigt. Men de e så mysigt när hon ligger o snackar, o pussas o kramas :)


Det blir jobb i dag med, alex ska till simon o leka och loppan ska till mormor o morfar. Måste få klart de jobbet denna veckan o de e mycke som ska göras så jag hjälper mikko så mycke jag kan, som sagt så e de roligt o måla med!




Nä nu ska jag gå o se vad vi ska göra till middag har ju magar att mätta här hemma :)

Tjingeling*


Money money

Jag o thilde sitter och tittar på drömmarnas trädgård för andra gången idag men vi leker samtidigt oxå. Tjejer kan ju göra två saker samtidig, något killar har lite svårt med ;)

I eftermiddag ska loppan till mormor och morfar, för vi ska jobba. Men vet att hon absolut inte har något emot o åka dit för hon älskar o vara där o busa :)


Visa männsikor har svårt o förstå ibland, tänk efter mer än en gång!


Ciaoo!

wiiiieee!!

Min lilla fis är nästan blöjfri, snart två år o blöjfri. Varje gång thilde inte haft blöja på sig så har hon sagt till när hon var kissig. Men idag har hon inte haft blöja mer än när hon sov middag, annars har hon haft trosor på sig o kissat på toa o pottan. och inte kissat på sig en ända gång, fortsätter det så här så e hon helt blöjfri snart, under dagarna i alla fall :D

Jag e så stolt över henne o man hör riktigt på henne att hon själv blir stolt när man säger att hon e super duktig som kan kissa toa o potta. Lilla fiseloppan börjar bli stor, snyft ;)

Mikko är o får massage o alex åkte med, så nu e de bara jag o thilde hemma o myser. Blir snart bebisar på tv, unga mödrar så klart får man inte missa :)


Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Finaste <3

Nu sitter jag o latar mig lite får passa på när loppan sover middag och alex sitter och tittar på film. Dom har busat o lekt hela förmiddagen medan jag har fixat lite här hemma men har fullt med tvätt kvar. Måste skaffa mig en torktumlare har inte plats o hänga all tvätt plus så blir kläderna mycket mjukare o skönare om man tumlar dom. Vi får se om det kommer in en sån i huset :)


Ibland skulle  man vilja veta vad som rör sig i ett barns huvud o vart dom får alla frågor ifrån som man knappt vet vad man ska svara på.
Det var en flicka som frågade sin pappa hur bebisar blir till, kom han med det finaste o sötaste svaret jag hört.




När en mamma och pappa älskar varandra väldigt mycke, håller dom varandra i händerna, blundar och önskar sig något, efter några månader kommer det en liten bebis.
Det var ett sånt fint svar, hade aldrig kunnat komma på ett bättre svar och så snabbt :)


Puss o kram på er <3

Sov gott :)

Idol är slut, Niklas åkte men det gör inte så mycke tyckte inte han var så bra visst han sjunger inte dåligt men inte bra i heller men han låter lite små tråkig o har en vanlig röst om man säger så. 

Har varit rastlös sen vi kom hem från jobbet, ingen hilde pilde hemma. Hon är hos mormor och morfar och ska sova där inatt för vi ska jobba imorgon med så det blev lättast om hon sov där så slippa dra upp henne i morgon för att åka dit. Hon har haft full rulle där hemma med lille Noah den lille go biten. Men det känns så tomt när hon inte är hemma, o saknar henne jätte mycke snyft :)


Just nu så sitter jag o kollar på en film på trean som är lite små läskig, men kollar knappt haha. Mikko blev hungrig så han åkte ner o köpte lite natta maud så jag sitter helt själv här nu eller tippen ligger o sover bredvid mig men ändå. Aja han komme snart får jag hoppas. Hatar o vara hemma själv när det är mörkt ute för jag är så himla mörkrädd så de knappt e sant usch säger jag bara.

Nu känns det som jag bara snackar en massa goja, ögonen börjar gå lite i kors så kan vara de som gör att jag snackar lite i natt mössan ;)






Så kan man oxå sova, min lille rumpenisse :D

Natti Natti
Puss o kram skumbanan, mums!


Mys Pys

Sitter framför tv o tittar på Playhouse Disney med thilde sitter i mitt knä så det är lite svårt o skriva. Men hon sitter spänt o väntar på att nalle puh o hans vänner ska börja, tv nörd som hon är ;)

Igår träffade vi nathali o lucas,han har verkligen blivit stor sen vi träffades sist o de var ett bra tag sen. Han är så go :)
Vi gick en runda i stan, åt på mcdonald o sen gick vi hem till nathali och åt godis o busungarna lekte o hade sig.

Jag köpte en mössa o ett par vantar till thilde, o självklart e de hello kitty på dem. Så nu är hennes vinter utrustning klar :)

Fredag idag och det innebär en massa mys o god mat och idol på tvn. I morgon ska jag hjälpa mikko o jobba blir det inte färdigt i morgon så bli de jobb på söndag med. Men det blir pengar o det är aldrig fel med o ha sånna i plånboken och denna värld kretsar allt runt pengar. Förutom en sak som är gratis, något alla har o som är betydligt mycket mer värdefullt än pengar o de e KÄRLEK den kan man leva länge på <3<3

Nu börjar puh o thilde sitter som förstenad på sin leksaksbil o tittar, gullungen min!


Ha en Trevlig fredag, o mys till de lite extra vett ja :D

LillLördag

Igår var jag o hjälpe mikko o jobba, målade tak och väggar o slipade lite, i mina nya alldeles egna målarbyxor haha. Kände mig lite små töntig i dom men de e sånt man får ta :)

Jag saknar visa personer som man tappat kontakten med, man säger så mycket att man ska träffas o sånt men man har ju sitt o göra så de blir inte av helt enkelt. Tråkig de blir så, men de e så de e. Men sen tror visa folk att man inte kan vara med o göra saker bara för man har fått barn, men då tycker jag som så att kan dom inte fråga el bry sig bara för de så e de inga riktiga vänner klara sig utan dom då.

Men saknar en vis person väldigt mycke <3

Thilde har kissat på pottan o toan tre dagar i rad nu, när hon inte har blöja på sig o hon e kissig så kommer hon o säger de till mig. Så om ett tag så är hon nog blöjfri om hon fortsätter som hon gjort nu. Duktig kikka!

Nu ska jag ta itu med tvätten.

Ciaao 

Tisdag

Idag ä det tisdag o jag o loppan sitter o tittar på bolibompa :)

Jag måste ju berätta om överraskningen, han är inte kolk säger jag bara som alla andra oxå har sagt att han inte e om vad han hade gjort.
För dom som har varit hemma hos oss så har vi haft beiga väggar i hela huset, men jag har sagt att jag ville ha dom vita för då ser allt större ut. och det hade han gjort, målat alla väggar vita så det ser faktiskt större ut och blev jätte fint till vår fond tapet.

Sen har vi ju garderober vid trappan o där var någon rosa mönstrad tapet på dörrarna  innan men nu är det en jätte fin ljus tapet men något motiv på så fint.

Nu kommer vi till de bästa,haha!
Vi gick upp till sovrummet o m öppnade dörren, jag blev helt tårrögd. Han hade målat rummet vitt och en vägg i en rosa färg o på den väggen hängde en ny ty och dvd och olika foto på oss alla. Helt sjukt egentligen haha!
Men det var så fint, han kan faktiskt överraska en riktigt :)
tack hjärtat för allt,blev super glad <3


Ska jobba idag med, ska hjälpa m med ett jobb han har, tjäna lite pengar e alltid bra :)
Nä nu ska vi äta lite macka.

Hej så Long!

FredagsMys!!!

Äntligen fredag Jihoooo :P

Och jag ska få reda på vad mikko har haft för sig hela veckan, vad de e för överarraskning han har gjort. O jag lovar o berätta sen vad de var, e så nyfiken så jag spricker :)

Vi ska ha en mys kväll med god mat, godis o självklart ska vi titta på Idol, jag ska i alla fall. Men tror m oxå vill titta på de för de får han göra :)

Igår natt så pratade Thilde i sömnen o de brukar hon aldrig göra. Hon började mumla något som jag ej förstod var de var, men rätt som de var så sa hon gurka,mamma gurka. Och då kunde jag inte hålla mig för skratt. Efter några sekunder så sa hon, mormor nannar,sen vände hon rumpan mot mig o sov vidare. Sötisss!

Nu sitter jag här o försöker få tiden till o gå,thilde sover. Längtar!!
Älskar överraskningar :D


Tjingeling!!

Torsdag kväll

Då var denna dagen oxå slut, snart i alla fall :)

Vi åkte till mammas jobb idag o hälsade på. Thilde tyckte det var roligt o leka med alla saker och i dockrummet. Hon är ju inte van vid barn som skriker o har sig som dom gör på dagis, så när vissa barn satte den sidan till så stod hon bara o tittade på dom. Hade velat veta vad som for runt i hennes huvud, vad hon tänkte på när hon stod där o tittade på dom.
Men det var trevligt o roligt o träffa alla igen.


Måste bara berätta innan vi åkte till mamma så sa jag till malin att hon var en datanörd, efter bara några sekunder snappade thilde upp de o sa datanörd. Upppss, det var inte meningen hon skulle höra de men men man tänker inte sig för ibland. Men måsste faktiskt erkänna att det lätt så roligt när hon sa de haha :D


Fredag i morgon!!!! yeaaa

Sov gott alla vänner
Kramizzz

Mamma dagis??

Jag kan ju berätta att jag o thilde sover hos mamma o pappa fortfarande för mikko håller på med en överraskining där hemma så vi fick inte komma hem. Men i alla fall så när thilde skulle gå o lägga sig i går så kom hon till mamma o mig o sa. Mamma dagis, frågade jag vill du till dagis. Så sa hon ja mormor dagis. Så idag ska jag o loppan åka till mammas jobb o hälsa på en stund :)

Snart är det helg o då blir det en massa mys :)

Nä nu ska jag gå o fixa till mig lite o kolla upp buss o sånt.

Ciaooo!


Smälter<3

Just nu så sitter vi och tittar på Daisy o dricker nyponsoppa, mums :)


Mamma slutade tidigt igår så vi passade på o åka till calinen o johan o noah så klart!
Han e helt underbar den lille gossen.
Mamma o pappa körde för att köpa lite kläder som noah behövde o undertiden satt jag och gosade med honom. Han låg o sov så sött, men rätt som de var så öppnade han sina små blå ögon, o jag bara smälte. Han är så fin den lille krabaten så man kan inte bli något annat än kär :)



Vår alldeles egna lilla Prins Noah <3<3



Mikko gör en överraskning till mig där hemma men jag vet inte vad, o de de ska man ju inte veta när de e överraskning. Men alla som har sett de säger att han inte e klok o dom e avunsjuka för dom oxå vill ha de så eller ha de. Så jag e så himla nyficken på vad e de! Får se de på fredag :)
Puss på dig min M :)

Tjing*

Gullungen*

Thilde har börjat med kan själv grejen nu den senaste tiden, o hon kan verkligen allt själv.

När vi skulle ta kläder på henne så sa hon, byxa själv. Så hon satte sig ner på gumpen o tog på sig byxorna helt själv o på rätt håll oxå. För bara en stund sen fick hon fatt på sina foppa tofflor och kom med dom på fötterna o sa, kan själv o visa de upp en fot. Så sa jag till henne har du tagit på dig dom helt själv, man såg riktigt hur stolt hon var när hon sa ja själv :)



Jag har verkligen världens finaste o duktigaste, underbaraste dotter man kan ha!
Är en riktigt stolt mamma som har en sån prinsessa!
Älskar henne så undebart mycke<3<3

Monday

Då var vi inne på en ny måndag o ny vecka härligt men skrämmande för var tar all denna tid vägen, den bara rinner iväg.

Det jag o thilde gjorde igår var en överraskning till calinen, johan o guldklimpen.  Vi hade köpt nya laken o sängskydd till gossens säng med nalle puh på. Vi bäddade den och gjorde jätte fint o la presenter i sängen. Så fint de blev med blåa lakan o sånt, mysssigt!

Det har hänt så mycke på senaste tiden så jag själv inte hängt med riktigt. Det har varit upp o ner mellan mig o m men nu är det bra igen o vi ska börja om på en ny kula. :)

Nä nu ska jag gå o se vad busan har för sig.
Hej så länge



Bästa söndagen hittills!

Jag brukar tycka att söndagar verkligen är så dötrista o meningslösa dagar. Men idag är det verkligen ingen sån söndag. O jag o loppan har fixt o donat här hela förmiddagen så nu är här fint o mysigt!

Längtar, men säger inte vad de e, för det är en hemlis :)

Nu ska jag ta hjärtat!
ha en trevlig dag !
puss

En Prins!

I går morse så åkte dom in till BB  för dom skulle på kontroll i och med hon hade gått över tiden o så. Vid tolv ringer hon till mig o säger du ska passa katterna i kväll o jag blev hel glad o pirrig i kroppen. Jag bara e de sant, o caroline ja och dom skulle åka o äta lite o sen vid tjugo över tolv åkte dom till bb igen.

Efter de hörde vi inget från dom, jag och mamma gick verkligen o kolla mobilerna hela tiden o räknade timmarna o vet inte hur många gånger vi sa, ohhh kan dom inte höra av sig!

Vi körde till katterna o kollade på idol o åt en massa godis o sånt, sen vid halv tolv körde dom hem o då var de jag o loppan kvar, hon låg o sov o sängen o jag kollade på tv, mobilen, tv o mobilen för o se om dom hade hört av sig men nä ingenting. Jag satt upp till typ halv två,men tänkte sen att jag måste gå o lägga mig. Så jag gick o bostade tänderna o sånt, sen när jag tog ett steg ut i hallen går larmet igång o jag visste inte ens om att dom hade larm så jag fick panik o ringde till mamma o frågade vad jag skulle göra hade inte rört något mer än o låst. Har nog aldrig blivit så rädd jag skakade så rädd jag var. Men det slutade efter en stund, men det som kom upp i huvudet på mig var tänk om någon ringt polisen fick panik ännu en gång men där kom ingen så jag gick o la mig bredvid loppan.

Jag kollade på klockan o om de hade hänt något flera gånger men ikke. Sov säkert bara tre timmar i natt o när jag väl sov så drömde jag om caroline o johan o att dom hade fått en pojke.
Var mer nervös nu än när jag själv skulle få thilde,sjukt!

När hon väl ringde så frågade jag vad det blev så sa hon vad tror du, så sa jag en pojke o hon bara ja. Så berättade jag att jag hade drömt om de i natt, rätt läskigt ändå att de var de o så hade jag drömt om de.

Så nu är jag moster till en liten gosse, o tänk att de finns en pojke i familjen jöns-ols, en riktig prins!

Grattis caroline o johan till er underbara gosse!
All lycka till er.
Älskar er <3<3
Massor med pussar o kramar
Moster sofie :)


Nattelinatt

Nu är klockan kvart i ett o vad gör jag uppe så här sent kan man undra, o det undrar jag med. Vid detta laget skulle jag ha legat o nannat kudden, men ikke se nikke gör lilla sofie de. Vet inte men jag e inte så trött än, loppan ligger där inne i sängen o nanna så gott. Det blev lite sen för henne idag men de e ju trotts allt fredag idag o då får man lov o vara uppe lite längre :)

Imorgon är det lördag, och vi får se vad vi ska hitta på då, har inte planerat något än så de blir morgon dagens problem.


Gud va kassa dom var på idol idag men de var rätt att hon carolina åkte ut för hon trodde verkligen att hon var störst, bäst o vackast. Visst hon kunde sjunga men störde mig på henne. Och han niklas kunde oxå ha åkt, han e inget bra alls.  Dom jag tycker är bra är erik,mariette, tove.

Nä nu sitter jag hör i skriver en massa goja tycker jag.
Det är väl dax o sova nu så man kommer upp i morgon när fiseloppan vaknar o vill titta på bolibompa :)

God natt gott folk sov gott
puss o kram ifrån lilla mig*

It´s Friday !

Idag är det fredag o just nu älskar jag denna dagen, vet inte varför men jag bara gör de :)
Sitter är i soffan o väntar på att loppan ska vakna som ligger i sin vagn ute på terrasen o sussar gott.

Vi skulle ha åkt till Ilva idag o kolla möbler men det var annat som kom emellan så vi får ta de en annan dag. Måste förnya saker där hemma känner vi o måla om lite o så. Så det ska bli skoj!

Ska till stan sen o köpa godis,chips o läsk o en massa annat gott för de e ett måste när de e Idol ikväll. Gottegris som jag e måste man ha sånt när det är helg. Tror thilde har fått de ifrån mig för hon är världens största gottegris fast hon är så liten :)




Mums Mums Mums

Ha en trevlig helg allihopa :)

Pippin

Sitter här o har precis ätit sphagetti o köttfärsås, o loppan åt jätte mycke o till efterrätt blev det en pinne glass med lala på som hon bara älskar. Just nu ligger hon i soffan halvt sovande o tittar på Pippin som hon säger, alltså Pippi menar hon då för dom som inte förstod de :)

Calinen sa att hon skulle baka choklad muffins o jag blev bara så sugen på de nu, så får se om jag orkar göra de sen vet en som älskar i slicka skålen i alla fall,haha!




Kladd Monstret Thilde,mohahah ;)



Lill Lördag

Nu sitter jag här framför denna lilla fykantiga saken o väntar på att klockan ska ticka sig fram till halv sju. För då börjar Unga Mödrar o de har jag missat nu både måndag o tisdag så jag måste se de idag :)

Åter kommer kanske senare!
Ciao

Lill Tanten

Innan idag så sprang Thilde ut i badrummet o kom tillbaka med en påse med papiljotter o dom skulle hon ha i håret tyckte hon. Så så här fin blev hon!



Lill Tanten ;)



Sötisen <3<3<3<3

Tisdag

Sånt fin väder vi har idag, vädret gör mycket på sig :)
Så nu ska jag städa undan lite, släppa ut hundarna sen tänkte jag ta thilde i vagnen o gå o titta på bäbäna o hästarna så vi kommer ut lite. Och thilde älskar o vara ute :)

När vi var på sko punkten hittade jag även en överallt till thilde som jag ska köpa till henne, den var dyr men hon måste ha en o dessutom e hon bara liten en gång,haha.
Nä men sen har inte alla andra såna, tycker de e så tråkigt när alla ser likadana ut. Jag vill sticka ut lite o inte vara som alla andra :)  och det är jag ju ändå inte eller ?? ;)


Folk förstår nog inte att när man säger ifrån ett antal gånger att inte tjata om visa saker men fortsätter ändå o tjata. Kan dom inte svenska eller ska man behöva bokstavera saker o ting så dom fattar. Men det tycker jag inte att man ska behöva göra, utan lyssna o gör inte tvärtom!


Nä nu ska jag torka golvet, för dessa hårbollarna smutsar ner o hårar ner något fruktansvärt, och thilde hjälper gärna till o sopa :)

Have a Nice Day

Draft: Okt. 5, 2009

Fick en utmaning av Kamilla :)

Regler:Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!
Lycka till!

1. Vad heter du? Sofie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Saft
3. Flicknamn: Sara
4. Pojknamn: Stig
5. Yrke: Stylist
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Strumpor
8. Mat: Soppa
9. Sak i badrummet: Schampoo
10. Plats/stad: Småland
11. En orsak att vara sen: Sovit
12. Något man skriker: Sluta
13. Film: Snövit
14. Något man dricker? Sprite
15. Band: Sparks
16. Djur: Säl
17. Gatunamn: Sveagatan
18. Bil: Saab
19. Sång: Sol vind o vatten


Jag utmanar: Malin, Elle, Sofia ingvarsson, Mia och Linda :)

Ny vecka, nya tag

Då var vi inne på en ny vecka och vi får se hur den blir.

Igår var vi inne på sko punkten, o jag bara älskar den affären. Hade man haft pengar så hade man köpt hur många par skor som helst. Men i mitt fall så kunde jag tyvärr inte de, men hittade ett par vinterskor till thilde. O hon blev så glad o ville ta på dom direkt när vi kom hem :)




Så här söta o fina e dom :)



Min lilla docka spelar Blinka lilla stjärna på gitarren, säger hon i alla fall :)



Thilde fick fatt på kameran o skulle fota sig själv, så bra gick de ;)



Idag ska vi bara vara hemma, calinen kommer hit snart så vi ska bara umgås :)
Ha en trevlig dag!


God Natt

Nu sitter jag här o klockan är typ bara kvart över tio och jag är kanske trött, funderar på o gå o lägga mig om en stund. Eller kan ju läsa lite i boken tills man blir så trött att ögonen går i kors :)

Vi har nästan precis kommit hem från calinen o johan, vi har ätit en massa gott så nu är man så mätt i magen så jag ska inte äta något förrän i morgon. Eller hur var kakan mäktig calinen haha!

O ingen göran har kommit ut,vi eller jag satt o puttade o rörde bebis magen o sa att nu får du komma ut. Sa till thilde att känna på bebisen så hon kom upp o satte sig bredvid calinen o mig o sa känna bebis. Så sa jag ja känn när den sparkar o då missuppfattde loppan o tog upp sin lilla fot o skulle putta på bebisen med sin fot haha!
Så nu har h*n en överall så nu kan h*n gott komma tycker vi, vi går här på helspända o nervösa på att calinen ska ringa, haha!
Men som sagt h*n kommer när h*n kommer :)

Den lilla apa som hilde pilde e, tog på sig pappas glasögon som man ser ingenting i och gick runt med dom. Hon liknade en liten tant med väldigt stora ögon, o vad vi skrattade åt henne, tårarna bara rann. Sen fick hon fatt på calinens mobil o skulle låtsas skriva men hon såg ingentig så hon lyfte upp glasögonen o kollade för se vad hon gjorde o sen satte tillbaka dom igen, haha!
Inte klok någonstans den madamen :)

Nä nu ska jag kollan runt här lite innan jag går o nannar kudden.
God natt o sov gott! 


Lördag

Jag fick låna en bok av caroline häromdagen som jag ville läsa. Den heter Äcklig o den e verklighets baserad. Den är så hemsk men ändå så bra. Det handlar om en mamma som missahandlar sin dotter, den e lite som boken Det faktikt. De e en sån bok man inte kan lägga ifrån sig utan man vill bara läsa vidare o se vad som händer. Det gör ont i hjärtat o läsa den, för hur kan man bara vara så krym mot sitt eget barn. Usch säger jag bara, om ni inte har läst den så kan jag starkt rekomendera den.

Just nu så ligger thilde o sover men vaknar nog snart, hoppas jag så jag kan puss o krama henne:)


Annars händer det inte så mycke idag, får se vad denna lördagen har o bjuda på.
Blir väl  bara till o ta det lungt antar jag.

Ciao för now!


Taco kväll

Idag blir de Taco på matsedlen, det var ett tag sen jag åt de så de ska bli så himla gott. O loppan tycker oxå om de, så hoppas hon äter lite i alla fall. Hon har blivit lite tråkig när de gäller frukost o mat, men de har hon fått efter sin pappa att inte äta frukost för de tycker inte han heller om o göra, så där e dom två lika :D
Får hålla tummarna att de snart vänder.

Annars har vi bara tagit de lugnt idag, tittat på tv, lekt, busat, gosat, pussas, kramas o dansat :)
Hon e bara så underbar <3<3



Folk som inte vet eller hör en massa snack o spekulerar i saker har verkligen inget liv, de kan man inte ha om man orkar lägga energi på andras liv och problem!
Skötter ni ert sitt så skötter vi vårt!


Idol får man inte missa :)


Nu ska jag gå o hjälpa till lite i köket!
Ha en trevlig kväll!

Så vacker<3


Du Är Allt-Shirly Clamp och Sonja Aldèn


Denna låt spelar jag bara för min älskade prinsessa som är mitt allt<3
Finns inte tillräckligt med ord hur mycke jag älskar henne, min Thilde<3


Jag verkligen älskar denna låt, den är så vacker, underbar o betyder så mycker för mig.
Den beskriver verkligen vad kärlek är!

Njut o lyssna på den fina texten!

God eftermiddag

Idag har vi varit upp tidigt, så thilde somnade på soffan när jag skulle byta på henne, så trött var hon. Och jag sitter ner sjunken i soffan o tittar på Hem till gården.
Det händer inte så mycket idag, så det är som vanligt då.

Vi håller på o ska leta efter dagis plats till thilde, finns inte så många som har plats vid denna tiden, så vi får se. Det e så jobbig o de gör så himla ont o sätta henne på dagis när jag har varit hemma med henne så länge som jag har gjort. Hon kommer säkert trivas som fisken i vattnet o vara på dagis, så de e inte de. Utan de e jag som e så överbeskyddande, o vill ha henne hos mig 24 timmar om dygnet. Men hon börjar bli stor nu o klart hon vill träffa andra barn, men de gör ont i hjärtat. Hon e ju min lilla bebis fortfarande,kvittar hur gammal hon än blir så kommer hon alltid o vara min lilla fiseloppa :)

Och jag tänkte jag skulle börja o jobba, men då e frågan med vad??
Jag vill inte jobba som frisör, det är roligt o klippa o så, men jag vill inte stå o göra de 8 timmar om dagen. Det är svårt o hitta jobb i dagens läge, så vi får se vad jag kommer fram till. Måste ju ha pengar, annars klarar man sig ju inte. Växer tyvärr inte på träd.


Har mycket som snurrar runt o mitt lilla huvud just nu!

Puss o kram skumbanan :)

RSS 2.0