4 veckor :D

Idag är det exakt en månad kvar till beräknad tid för vår lill* ska titta ut. Finns inga ord för hur mycke jag längtar till vi får se vårt pyre.
Den har lagt sig till rätta o trycker på jätte mycke så man knappt kan gå i mellan åt,o vilka sparkar man får ibland med :)
Tiden har gått så snabbt denna gången, kan inte riktigt förstå att de snart e dax, men jag tror att den kommer tidigare faktiskt, bara en känsla jag har men vi får se.

Ska köpa in dom saker jag ska ha med nu snart, har inte velat köpa något i förväg för man vet aldrig vad som kan hända men nu när bebben kan komma när som så e de rätt bra o ha packat en liten väska :)



Vad tror ni gömmer sig där inne? :D
vecka 36

Jag är så lycklig, inget kan bli bättre just nu, allt e så perfekt.
Älskar min älskade familj överallt annat!
Min mikko <3

Idag ska jag o loppan hem till maddi o malin o mysa hela dagen i solen ska bli så skönt att bara så dega o få lite färg e aldrig fel :)
Hoppas calinen o min guldklimp noisen oxå kommer, ska tjata på henne att dom får pallra sig dit med, eller hur calinen!? :)

Nä nu ska jag packa några saker vi ska ha med oss!
Kisses :)

Vecka 34 :)

Det kan inte bli bättre, idag är det verkligen sommar och min första dag på min väldigt långa ledighet,haha. Var min sista jobbe dag igår så nu e jag mammaledig, känns lite konstigt måste jag säga men jag har o göra tills bebben kommer, full rulle :)

Idag var jag på kontroll på bm o allt var bra, Fick höra pyrets hjärtljud o de e så mysigt :)



Pluttttten <3<3

Nu ska jag snart hämta thilde på dagis sen ska vi gå till netto o handla lite. Sen ska vi vara ute i sommar värmen o bara mysa med lite gott :)
Se om man kan få lite färg :)

Kisses!


Lördag :)

Hej på er!

Idag är det lördag o vi gör inte så mycke, är just nu i skegrie o hälsar på. Men annars ska vi bara mysa med en massa godis o chips ikväll. Det är ett måste när det är lördag, eller hur ;)

Igår var jag o loppan,mamma, pappa,maddi och malin på student hos min kusin och några av malin vänner. Vi åkte ner till torget för o kolla på alla studenter först men rätt som de var så öppnade himlen sig o det bara öste ner. Vi blev dygsura men den som tyckte de var roligt var ju fiseloppan haha. Så det var bara hem o byta kläder o sen åka iväg igen. Trevligt var de!

I torsdags var vi på ultraljud o fick se vårt pyre, men den lill* ville inte visa sig så vi fick inte så bra bilder. Hade händerna för ansiktet hela tiden o låg med huvudet neråt , men allt var bra o de var huvudsaken. Vi får ju snart se vårt lill* hjärta. Den vägde ca 1900 o kommer väga ca 3100 o vara ca 48 lång om jag går hela 40 veckor ut, längtar så mycke!

Slutar jobba på tisdag sen ska jag vara ledig länge, hoppas bara att vädret blir bättre så man kan vara ute.

Nä nu ska jag vara lite social här!

Älskar min Mikko <3
Pussss ciaoo!


Min snuttis!

Min lilla fis är sjuk, hela förra veckan var hon hemma med morfar för hon hade feber, hann vara på dagis i måndags o tisdags sen blev hon sjuk igen. Så har varit hemma med henne igår o idag, o den här febern vill aldrig släppa tycker så synd om henne. Hon brukar aldrig vara sjuk men sen hon börja på dagis så har hon varit mer sjuk än jag vet inte vad, hon är helt enkelt inte van vid bakterierna o allt som finns på dagis. De e sånt man får ta, hoppas de går över snart!

Har gått 32 fulla veckor idag o det närmar sig med storm steg. Men den lill* får inte komma ut förtidigt för måste hinna med några saker först hihi :)
Kommer sakna denna runda goa mage sen när pyret väl är ute, man vet ju aldrig när man har den igen. Fast man känner sig klumpig, inga kläder som passar, kan knappt böja sig så älskar jag o ha bulle i ugnen de e så mysigt. Det är värt allt man går igenom för man vet att man får de allra finaste man kan få på denna jord i slutändan!


Vissa tror inte att jag kommer klara de men jag ska dock bevisa att de kan jag o de kommer jag o göra o där med basta!

Nu ska jag slänga in en maskin tvätt sen ska jag fixa lite middag tänkte jag men vad de e frågan!

Have a nice day!


Ps. ville bara påminna om att min bebis räknare är fel med en vecka o en dag så ni vet :)


RSS 2.0