Fredag= Yes!

Det är äntligen fredag och det är så skönt,men massa god mat och godis haha!

Idag vaknade Thilde vid halv åtta och vi gick upp och åt frukost,mikko hade handlat lite på willys när han var ute på ärende. Du e för go Älskling!
Sen bar det av till vellinge och hälsa på hos elisabet och bebisen,jag köpte med mig några bullar som vi satt och mumsade på. Efter det hjälpte jag henne och städa och plocka undan lite,det är inte lätt att göra det själv om man har en skrikande liten bebis,så jag tog tag och hjälpte henne lite på traven :)

Sen tog vi bussen hem igen vid två för madde ville komma till oss efter skolan så vi hämtade upp henne vid halv tre sen gick vi hem. Så nu sitter jag här och latar mig lite medans madde matar thilde. Madde ville själv så det är inte som jag är lat!

Imorgon kommer mikkos kusin med flickvän och hälsar på,var ett tag sen dom var här så det ska bli trevligt. Och självklart blir det MELODIFESTIVALEN och en massa godis! :)

På söndag blir det kalas för kusin Dennis som fyller 19 år,tårta och kaffe mm. Gott Gott! :)

NI får ha en trevlig helg!
Kram på er! 

Tordag

Var ju på undersökning i går och hon hade inte sett de förr, men hon tog några bilder och skulle visa sin kollega de och så skulle hon ringa så fort hon fick svar. Se om dom kunde göra något eller om dom skulle kunde fixa något annat. Nu är det bara att vänta!
 
Skulle ha träffat Nathali och bebis Lucas idag men jag jag åkt på en förkylning,huvudvärk och ont i bihålorna så vi får se om det inte blir bättre sen, för jag ska jobba idag. Så vi får ta gilli en annan dag eller hur Nathali ;)

Mikko är hemma idag oxå så han var så gullig att han tog thilde när hon vaknade vid åtta så fick jag ha en liten sov morgon  och det  var så skönt!
Jag älskar dig så mycket min prins <3

Nu ska jag lägga mig i soffan och lata mig lite,thilde tar sig en lur så då får man passa på :)

Tjingeling!


Äntligen

Nä jag gick i skolan på frisör linjen så fick man lära sig om ansiktsbehandlig och jag och en annan gjorde de på varandra. Och så hade jag en finne bredvid näsan och så skulle hon trycka på den och det gick ju. Men efter en vecka så fick jag ett rött märke precis som om det var blod fyllt. Men jag tänkte inte mer på det förrän jag blev gravid, då börja de växa utåt och det gick hål på den och det bara forsa blod gick inte stoppa de. Så jag gick ner till vådcentralen och frågade vad det kunde vara. Dom sa att det var typ en sorts vårta,visst det låter hur äckligt som helst men jag tror inte de e de. För en sån blöder inte och det ser inte ut som de, utan jag tror det är ett blodkärl som växer utåt.

Jag mår så dåligt av de och jag känner mig jätte ful, och skäms när jag ska gå ut. Så igår fick jag nog jag sökte på en massa grejor på gogle och fick upp en klinik som  anväder sig av laser och grejor. Så jag sickade och berätta allt för dom och frågade om dom kanske kunde göra något åt de. Jag fick svar i morse att det var ett klärlknippe och att man kunde i dom flesta fall ta bort de. Så jag hoppas innerligt att dom kan de för jag vill inte gå runt med den mer.

Caroline ska följa med mig i morgon och ha hand om thilde, så vi ska åka till henne i morgon så vi träffas lite innan. Och så ska vi äta plättor, mums!

Så håll alla tummar ni kan för mig i morgon.
ha en trevlig kväll


Måndag=trött

Jag vet inte vad det är med mig men jag rär så trött idag, det e väl för att det är måndag idag kanske. veckan första dag,början på en ny vecka!

Vi ska bara vara hemma idag och ta det lungt,mikko är hemma idag för han hade inget att göra på jobb så det är skönt. Thilde ligger just nu och sover,skönt för henne så jag ska passa på att vila lite nu.

Ha en skön dag!


Aj aj aj.

Fy vad jag har ont i magen,har nämligen den veckan som alla kvinnor har en gång i månaden. Och jag har haft ont hela dagen, känns som dom värkar jag hade när lille thilde ville komma ut. Och det kan jag säga för er som inte vet att de gör så otroligt ont!

Igår var vi ju hos elisabet med familj,det blev god kycklig pasta med sallad. Efter det var det dax för melodifestivalen,tyckte att alla låtar var helt ok faktiskt. Det blev chips och godis och gissa vem som var framme först på godiset jo min alldeles egna gottegris,thilde. Hon är verkligen en gottegris!
Tack för en trevlig kväll!

Tyckte att mikko o alex skulle få en heldag tsm så jag och thilde åkte hem till mamma och pappa och hälsade på. Har inte träffat dom på en vecka, och thilde har ju tjatat om mormor och morfar dag ut o dag in,så hon blev jätte glad när jag sa att vi skulle dit :)

Jag ska gå och leta upp vetekudden och slänga in den i micron för att lindra smärtan lite,panodilen jag tog för en stund sen har inte börjat värka än.

Sen är det dax för Beck klockan nio :)
Kramar på er


Melodifestivalen

Yes, ikväll är det dax för melodifestivalen,jag bara älskar det!

Vi ska åka till elisabet och dom andra i vellinge coh se på det där tsm. Jag och elisabet är båda shlager älskare medans våra män inte är så förtjusta i det. Så det är vår kväll i kväll haha. Vi ska äta gott och snacka en massa med som vi alltid brukar göra när vi ses :)

I morse gjorde thilde en grej som är helt knäpp. Jag skulle ta fram vatten kokaren och så trillade en plast skål ut och jag glömde att ta upp den, eller jag sa till mig själv att jag tar upp den sen men glömde den. Sen gick jag och thilde in och kollade på bolibompa men efter en stund så försvann thilde som hon brukar göra,gå och leka med sina saker och så. Men sen hörde jag någon knapra på något. Då hade hon tagit plast skålen och tagit tre chips bitar i den sen skulle hon gå in och sätta sig framför tv. Jag menar vilken unge i den åldern gör något sådant,tar en skål och lägger chipsen i den,annars hade det varit de att dom bara hade tagit de i handen men hon var så klok. Hon är helt otrolig!
BUSAN E VAD HON E!!!

Nu ska jag gå och göra mig i ordning!
Have a nice MELODIFESTIVALEN :)

Så himla BRA!!!!!

Barnen fick vara uppe lite längre idag,så dom somnade vid tio tiden,och min älskade mikko somnade och då så det var jag och tippen som var vakna,men det tog inte lång tid förrön aven han oxå somnade. Så då satt jag helt själv och hade tvn för mig själv. Så så passade jag på och titta på en av mina favorit filmer. Mikko är inte så förtjust i drama och romantiska filmer så jag passade på och titta på en sådan då.

Det blev Att göra en pudel,den är så otroligt bra. Har sätt den minst hundra gånger men den är lika bra varje gång. Jag bara ÄLSKAR den filmen. Har ni inte sett den så rekommenderar jag den riktigt starkt för er som tycker om romantiska filmer :)



En helt underbar film <3

Nu är klockan halv ett jag thilde vaknar snart och vill ha sin napp, så bäst att man går och borstar tänderna och gör sig i ordning så man kan vara vid hennes sida när mitt hjärta vaknar.

Sov gott mina vänner!


Massa bussar!

Idag var jag,thilde och pia i malmö. Det blev så mycket bussar så dte inte är santr. Först så tog vi bussen till malmö,sen skulle vi till ett tryckeri och lämna in några plagg så vi tog en buss till värnhem. Men saken var de att vi visste inte riktigt var det var men sen hittade vi det och det var en bra bit ifrån värmhem. Efter det så skulle vi till lagerhaous eller hur det nu stavas, men våra magar kurrade så vi gick och åt på mac donalds först. Så vi tog bussen till triageln. Det var längesen jag åt sån mat. Sist var nog när jag och nathali var på mobilia,haha så det var gott. Vi gick en runda och kollade och in på lagerhaous. man blir trött av allt gående så vi betämde oss för att åka hem. Och så blev det en buss till, men skönt var det att sätta sig ner,haha!

Thilde sov hela vägen hem på bussen,när man e så liten blir man ju trött av att gå o kolla i affärer :)
Vi följde med pia hem en stund innan vi gick hem,mikko o alex kom och mötte oss,så snällt!

När vi kom hem hade mikko fixat middag till oss,så gott det var!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Malmö City

Då har vi varit upp sen åtta,tja inte jätte tidigt men thilde brukar annars vakna vid nio tio tiden. Men sånt e livet när man har små urgulliga barn. :)

Idag ska jag och thilde träffa pia,vi ska åka till malmö och gå och titta i affärer och bara umgås. Det ska bli så roligt att träffa henne,det var ju ett tag sen nu ju.

Sen ska hela familjen jönsson-helkomaa åka och handla när vi kommer hem, det ekar lite i kylskåpet och i frysen och det är inte roligt.

Thilde har börjat med en så rolig grej,när man frågar henne, "har thilde ont någonstans,har thilde ont?". Då tar hon fram ett finger och säger usch,båsa (blåsa). Så får man blåsa och pussa på fingert så är det bra igen. Hon e för rolig hon!



Nu ska vi gå och ta på oss kläder och fixa till oss lite, det tar ju ett tag innan man bli färdig. För mitti alltihop så ska man leka lite och ta allt, haha!

Ha en trevlig fredag!
Tjingeling!

SUPER DUPER MEGA MYCKE!!!

JAG VILL SÅ HIMLA MYCKET......NU!!!!

Gud vad det snöar

Det blev ingen frukost med linda idag,hon skickade igår kväll att hon inte kunde,varför vet jag inte. Men det är sånt som händer,det kommer ju fler dagar :)

Just nu så försöker jag hitta olika adresser till mikko som jag sedan ska skicka iväg. Men det är svårt när visa personer inte finns med på eniro. Men de löser väl sig.

O gud vad det snöar,visst det är roligt men har sagt de innan de kunde ha kommit i julas i stället. Nä nu ska vi gå och posta brev!

Ha e trevlig dag :)


Sängen kallar

Detta blir bara ett litet inlägg,för lilla jag är så himla trött.

Idag har jag och thilde varit hos johanna och elliot och hälsat på en stund. Vi fick god mat och dom smår lekte. Thilde ville pussa och krama elliot men han ville inte alls,men thilde är envis av sig så hon fick allt ge honom en liten snabb puss innan han flyttade på sitt huvud. Du e för go min lilla Thilde.

Sen åkte vi med mamma och pappa till stan och satte in pengar och sedan följde vi med dom hem en stund och lekte lite. 

Äntligen ska vi träffa Linda,i morgon kommer hon hit halv tio så ska vi äta lite frukost tsm och snacka en massa. Har inte träffat henne sen ja jag vet inte när men längesen e de i alla fall, så det ska bli skoj!

Nä nu ska jag väcka mikko som somnade i soffan,och som nu ligger och snarkar i tackt men tippen som har tagit plats i thildes liggdel till vagnen. 

Sov gott mina vänn 

Trött

Ja nu sitter man här igen och nördar sig typ!
Thilde vaknade halv åtta idag och var jätte pigg medans hennes mamma var sjukt trött,så vi stannade kvar i sängen en stund till sen fick vi gå ner för thilde hade gjort en överrasking till mig som inte luktade så gott precis,men sånt e livet :)

Annars har det inte hänt så mycket sen jag skrev sist.
Nä nu ska vi gå och duscha.
Tjing

WOW

Igår så satt mikko och kollade runt på youtube,och hittade några soim målade med spray färg. Så blev mikko sugen på att pröva på det själv. Först så tyckte jag att det kommer du inte klara,men det har han bevisat nu att det kan han. Detta är resultatet av de.



Öga



Planeter



Planeter

Visst blev det häftigt!?

Ha en trevlig kväll!!

Söndag

Gud vad det kändes konstigt att inte vakna av att thilde sa mamma eller började busa med en. Tänkte att man kanske kunde sova lite längre på mrgonen nu när thilde är hos mormor och morfar men inte,vaknade prick nio som thilde brukar göra. Men jag var pigg när jag vaknade,de e nog för att jag fick sova hela natten utan o bli väckt. Men jag saknar henne något enormt. Ska kanske åka dit sen efter jag har duschat och blivit en männska :)

Mikko har kört och skulle fota ett hus i någonstans som han ska måla,så han kan räkna ut vad det kostar. Det var nog ett rätt så stort hus så det blir pengar av de :)

Annars vet jag inte vad som händer idag. Får se,eller jo jag måste fixa min garderob,vika om alla kläder och göra snyggt för just nu ser det ut som en bomb ha släppts där,inte bra men det konstiga är att jag vet ändå var alla grejorna är,haha! men måste ju få plats med alla kläder som jag tvättat och stykt med. Det löser sig!

Tjing!

Natti Natti

Har nästan precis kommit hem från jobb och är ganska trött,men ska vara uppe ett tag till för att varva ner lite.
Älsklingen körde mig till jobb i dag och hämtade mg oxå,tack så mycket säger jag :)

Första natten utan min älskade prinsessa,hon är nämligen hos mormor och morfar. Jag tyckte det var synd om henna om hon skulle åka bil mitt i natten så hon fick sova över där i natt. Hon är i säkra händer i alla fall så man kan sova lungt. Men det känns jätte konstigt att inte ha henne hemma. usch ja men jag ser henne igen i morgon.
Saknar dig min ängel!
Mamma älskar dig överallt annat!


Nä nu ska jag gå och ta mig en natt macka och ett glas oboý!
God natt på er!

Det är Hjärter dagen idag!

<3 Ha en underbar och mysig Alla Hjärtans Dag!
Pussar och kramar
Sofie <3


Dagen började med att thilde vaknade kl 9.00 och vi låg och mös och lekte lite. Sen gick vi ner,byta blöja och så satte jag på bolibompa till loppan. Medans hon satt och kollade på de så dukade jag fram frukost på matrumsbordet med levandeljus och en massa gott. Kokade kaffe till älsklingen och i och med jag inte driker det så gjorde jag varm oboý till mig och thilde. Men som vanligt när jag fixar något så kommer mikko alltid ner mitt i alltihopa. Så jag sa till honom att han fick gå upp igen,sen kallade jag på honom. på hans plats så hade jag skrivit en liten lapp till honom där det stod Vi älskar DIG! Puss Puss, han tyckte det var gulligt av oss och att vi hade gjort så fint.

Efter en stund kom mormor in och skulle hämta en sak, gissa vem som sken upp som en sol när hon fick syn på mormor,jo visst snuttan. Mormor hade en liten alla hjärtans dag present till thilde.
Tack så mycket mormor och morfar!
Älskar er <3



Denna fina nalle fick hon,och ett hansband med ett rosa hjärta.



Så glad blev hon för den :)

Idag ska jag jobba, börjar halv fem till tolv i natt så det blir inte så mycke firande idag. Vi ska ta det i morgon istället :)
Nä nu ska jag fixa några saker här hemma!
Ha en bra dag!
Puss

Fredag

Nu har jag inte skrivit sen i förrgår,har inte orkat skriva bara. Har varit så trött på senaste tiden,varför vet jag inte.
Men det har inte hänt så mycke i heller.

Igår var jag och thilde med nathali och bebis lucas. Vi har en liten tradition när vi går i stan de e att vi går in på gilli vanlli och äter,det är så himla gott där. Och dom som jobbar tycker väldigt mycket om thilde som jag har skrivit innan så det är  roligt att man kan förgylla någons dag bara genom att vara där en stund för dom blir så glada när vi kommer. Tja hittade inte så mycket i stan,man går igenom alla affärer på typ tio min,nästan i alla fall.
Men trevligt hade vi som alltid :)

Sen på vägen hem så gick jag inom vagn nissen och kollade upp en ny bilstol till thilde och sån tur jag hade,han hade rea oxå. Så jag hittade en jätte fin stol för en billig peng. Så den ska vi köpa när vi fått lön, entligen.

Vid tolv halv ett kommer calinen hit och så ska jag klippa henne. Men innan hon kommer så ska jag och thilde gå och handla lite på netto och så ska jag plocka undan lite.

Ha en trevlig fredag!
Kramis


Pulk åkningen

Här kommer bilderna från våran snö dag :)



Min alldeles egna lilla snö flicka sitter i pulkan för första gången!



Alex är redo för pulk åkningen.



Vår fina snö gubbe, den var större än vad alex var.



En mycket blöt Tippen, älskar snön.



Sen måste vi ju ha en bild på oss alla,så här e vi :)

Nä nu är det läggdax.
God Natt Och Sov Gott!

Snö Snö Snö och åter Snö

Då har vintern kommit till trellehulla,visst roligt att de har kommit men kunde ha kommit vid jul i stället. Aja jag själv älskar snön men inte när de smälter och bli blaska.

Nä vi vaknade i morse hörde jag alex säga hödljut, ohh så mycke snö får jag gå ut. Han hade precis slagit upp ögonen så jag sa att vi kan gå ut sen. Vi har en backe en bit ifrån oss så jag tänke vi skulle gå dit och åka pulka men då hade vi ett problem,hade inte vår pulka hemma för den var i skegrie uppe på mikkos föräldrars vind sen förra året. Så jag frågade grannen om dom inte hade en,och sån tur vi hade dom hade en bebis pulka så den lånade vi.
Jag packade med lite fika så vi kunde sitta i snön och fika,alex visste inget. Han älskar nämligen och fika,om han visste de så hade han tjatat hela vägen om de :)

Vi tog på oss alla kläderna, satte thilde i vagnen,fick ta den andra vagnen för den rosa är inte så bra att köra i snö med. Nä vi kom fram och gick upp högst upp på backen så gick det inte så bra för alex att åka ner,han vägde för mycke för den pulkan så jag fick springa ner med honom i stället, gissa om jag blev varm,haha!

Sen fick thilde oxå åka lite pulka men hon tyckte de var lite läskigt så hon åkte inte så mycket. Efter en stund så sa kag att jag hade en överraskning och tog fram fikan. Då sa alex jag visst inte att du hade tagit med fika,då sa jag att han inte behövde veta allt,haha! Men de var mysigt, när vi fikat färdigt gick vi hem och thilde somnade i vagnen,så jag och alex passade på att bygga en snögubbe. Det blev en stor och tjock gubbe!

Nu sitter jag och thilde hemma hos mamma igen,då tänker folk som läser mig blogg, dom  e alltid där. Då kan jag säga de e bara för att mikko jobbar länge och lika bra att sitta här och uggla och vara social som att sitta hemma själv som vi nästan alltid gör om dagarna annars. men folk får tycka vad dom vill!

Glömde min sladd till kameran hemma så bilder kommer senare!
Hej så länge!


Skvaller

Alex är hemma idag med,utslagen runt munnen har inte blivit bättre men lite har dom. Men dom går nog snart bort.

Angående körkortet har jag tagit reda på några saker. Nathali hjälpte mig lite på traven, hon gav mig några förslag på hur jag kunde göra så de inte blev så dyrt och på hur jag kunde dela upp sakerna. Så nu ska jag bara fixa fram pengar sen är de bara till att tuta och köra. Tacka för råden gumman :)

Jag pratade med min mamma om en grej häromdagen,vill inte berätta om vad men i alla fall så sa hon att man inte ska bry sig om vad folk tycker och säger. Jag vet att man inte ska göra de men jag tror att dom flesta gör de ändå, jag är en av dom. Folk är väldigt bra på att döma andra och snacka en massa skit. Det var som jag och Nathali oxå pratade om att har någt hänt eller ja något, så nästa dag så vet hela trellehulla de sen. För alla vet  mer eller mindre vem alla e i denna staden. Men sen kan jag tycka, orka lägga energi på andra som inte har med saken att göra. Dom älskar skvaller och att skvallra om saker,de får dom göra bäst dom vill!

Mamma undrade om vi ville komma en runda idag för på tisdagar är den ända dagen i veckan som hon slutar tidigt så hon vill träffa loppan,och mig med men mest loppan :)
Sen är de  skönt att komma hemifrån lite,klättrar på väggarna här hemma nu,kan ju inte gå ut precis. Så de ska bli skönt att åka sen.

Nu ska jag ta ett tag med dammsugaren.
Tjingeling!


Hemma dag

Alex är hemma från dagis idag för han har fått några utslag runt munnen, men det går väl snart bort får vi hoppas. Men han sköter sig själv för det mesta så det är lungt.

Nä nu vill jag verkligen ha körkort,men det ända problemet är att jajg inte kan ta de är att jag har inga pengar till det. Jag vill inte gå och ta lån för det och ha de o oroa sig för om man har pengar o belata i månaden. Visst det finna dom körskolor som har avbetalning men då måste man ändå ha pengar till i månaden. Det kostar skit mycke att ta körkort,men måste ha det. Har sagt att innan jag skaffar nästa unge ska jag har ett körkort. Inte för jag ska skaffa en nu men ändå,man får tänka framåt. Det tar ju änå ett tag att få ett körkort. Får prata med mannen min om han har något förslag på hur jag kan göra.

Har lovat alex att spela ett spel så de ska vi göra nu.

Trevlig dag!


Söndag

Då var det söndag igen,vart tar dagarna vägen?!

Vesa med familj kom till oss igår för jag och elisabeth hade bestämt att vi skulle se melodifestivalen tsm.Men precis innan dom kom skulle jag sätta på tvn och sätta den på ettan så vi inte missade de. Och då funkade inte ettan eller tvåan.Så arg jag blev,det stod bara dålig signal på dom två kanalerna, men det konstiga var att alla andra kanaler funkade,och egentligen om boxen inte skulle funka som den ska så är det alla andra kanalder som inte ska funka och ettan,tvån och fyran ska funka i vilket fall som helst så de var de som var så skumt. Så jag sprang desperat upp till mikko som hjälpte alex och städa sitt rum och bad honom om hjälp. Just när han skulle sätta sig och fixa med de så kom vesa om dom. När jag berättade för elisabeth att kanalerna inte funka sa hon dirkt så åker vi hem till oss för vi får inte missa de. Men efter en stund så fick mikko in dom,han räddade verkligen vår kväll, älskar dig!

Kan ju inte säga att de var några bra låtar som var med och dom som vann hallå ja. Att ugglas kom till andra chansen kan jag inte fatta hon är ju så konstig, nä igen låt föll mig i smaken i alla fall, Så hoppas att dom är bättre nästa lördag!

<3Jag älskar min Mikko så mycket,du och jag för alltid <3

Mys Pys

Igår åkte jag och min lilla snutta hem till mormor och morfar och hälsade på. Vi har ju alex denna veckan så jagtänkte dom skulle få ha en liten pojk kväll igår så det fick dom ha så vi åkte till gislöv och hälsade på. Klockan blev rätt mycket och thilde  blev trött coh somnade så vi har sovit här i natt. Det var jätte mysigt,men thilde hade feber inatt igen. Tror hon håller på att få fler tänder,för nu är hon som vanligt,alltså busig :)

I eftermiddag kommer Amanda hem til oss och så ska vi spela till Guitar Hero och sjunga lite sing star. Men sen nrä det börjar närma sig mod MELODIFESTIVALEN så kommer resten av familjen till oss och så ska vi äta gott och kolla på de för de får man INTE missa!!

Skriver mer sen!
Hej så long!

Frustrerad

Nu fortsätter jag och berättta om gårdagen.

Jag är så irriterad och frustrerad. Vet inte hur jag ska göra. Men i alla fall så gäller det mitt jobb. Jag jobbar just nu bara tre kvällar i månaden,och det är inte alls mycket med jag tog dom dagarna som ingen annan kunde ta. Och det funkar jätte bra nu och jag tänka ta fler dagar nu när thilde är större och så. Men så kom det upp igår att dom har ändrat schemat nu och nu visar det sig att jag ska jobba tre timmar på tisdagar och sen från 07.30 till 21.30 på torsdagar, visst det hade inte varit några problem om jag hade haft någon som hade tagit hand om thilde eller om jag hade haft dagis plats till henne. Men både jag och mikko tycker att hon är förliten för att sätta på dagis än av många anledningar, en e för att hon inte kan gå än. Många tycker det är typ tramsigt av oss att säga att det är en anleding till att inte sätta henna på dagis och att hon hon är tillräckligt gammal för att vara på dagis. och att dom lär henne att gå  och springer inte runt och bär på henne och sånt,de kanske dom inte gör. Men nu kan hon ju inte de så då tycker jag som så ska dom springa runt och bära på henne så fort de e något och hon kan inte göra något när dom är ute mer än att sitta i en vagn. visst det kommer snart att hon kan  gå men så länge hon inte kan gå här hemma så tycker jag inte det är någon ideé att sätta henne på dagis. och inte på vilket dagis som helst i heller. Så folk säga och tycka vad dom vill. Det är vårt barn och vi gör vad som är rätt för henne. Dom som gjorde schemat visst om att jag inte kunde ta dagar för att jag har thilde. men dom sa till mig innan jag börja att dom skiter i hur vi löser de med barnen för de är inte deras problem och det är de inte heller. Men lite hänsyn får dom väl ändå ha kan jag tycka. Det ska skit lång tid att få henne på dagis,och det här schemat skulle börja gälla så fort som möjligt. Och jag får ju inte henne på dagis på så kort varsel. Sen att dom kan kläcka ut sig att det är sånt du får räkna med,vadå får räkna med de visste väl inte jag att sånt bara måste ändras mitt iallt., jag är inte så insatt i de har ju bara jobbat där några månader. Desutom tänker inte vi sätta thilde på dagis för att dom vill det. Så det kommer inte funka med de som de ser ut nu. Så det blir väl så att jag får sluta där,det är jätte tråkigt med finns inget annat val,vad jag vet i alla fall?!

Vet varken ut eller in just nu. Mikko säger att det ordnar sig vi hittar ett annat jobb till dig. Visst dte finns många jobb men tycker ändå det är tråkigt!
Vi får se vad som händer.

Äntligen

Äntligen är det fredag,då kan man vara uppe lite längre och sova lite längre plus så är mannen hemma hela dagarna :)

Jag och thilde vaknade typ vid nio och vi satt och lekte lite i sängen så kom mikko hem efter ha gjort några ärende. Då hade han e överraskning till thilde,det var en Hello Kitty tidning. Hennes allra första,alldeles egna tidning. Hon blev så jätte glad för den. Hon sitter och blädrar i den hela tiden. Så gulligt! MIkko sa att han hade tänkt köpa den till henne flera gånger men då hade den inte varit så rolig som den var nu. Älskar dig de vet du mikko!


Ja igår skulle vi på hockey ju,men när vi väl hade tagit på oss alla kläder och gick ut till taxin så hade dom skickat fel bil.Så himla störigt, för sånt står på deras data men ändå skickar dom fel. Dom hade ingen annan bil förrön sju men då började ju hockyn och det var inte lönt att åka in då. Så vi gick hem till en av hans kompisar i stället o kolla på det.

NU sråt thilde här och e mamma sugen och lite pipig så jag skriver mer om gå dagen senare :)
Ciao!

Jobb

Då ska man jobba i kväll, vi ska på ishockey ikväll på malmö arena. E inte så förtjust i hockey men har aldrig sett det live så då kankse man ändrar uppfattning av det. Det ska ändå bli skoj få komma ut lite och så går tiden oxå.
Så klockan 4 sitter jag på cykeln på väg till jobb :)

Fick ett sms av Nathali igår att Lucas tycket mycket om den nappen som han fick av mig.Det är jätte roligt att han tyckte om den.Men den nappen tar väl upp hela hans ansikte för det e ju så litet,men de tror jag inte han bryr sig om bara han får sutta på den så. Naw lille gossen!

Annars händer det inte så mycket under dagen ska iväg och handla lite senare.
Ha en trevlig dag!


Helt Underbar

Dagen började med att vi vaknade typ vid halv nio och mikko hade köpt bullar till frukost och det var just de jag var sugen på,så tack älskling. Efter de så gick jag o Thilde o duscha för så här såg hon ut efter ha ätit en bulle med Nutella på,det är första gången som hon får äta det.



Klockan ett skulle vi hem till Nathali och bebis Lucas och hälsa på men vi blev sena som vanligt,ja nästan som vanligt ialla fall. För man har hundra saker att göra innan man kan gå hemifrån. Men när vi väl hade gått så hade klockan blivit tio i ett så vi gick snabbt ner till stan och inom en blomsteraffät för att köpa en liten blomma till Nathali för det tyckte jag hon skulle ha de.

När vi kom hem till Nathali så låg lille Lucas i deras stora säng,jämnfört med Lucas så såg sängen mega stor ut. Han var så liten och helt underbar. Han var så himla söt och liknade en liten docka när han låg och sov. Thilde blev helt förtjust i honom hon skulle puss och klappa honom hela tiden. Som sagt hon älskar verkligen bebisar. När man höll honom så vägde han nästan ingenting, men nu jämnför jag ju atomatiskat honom med thilde som väger mycket mer än honom men han var ändå så liten och nät. Jag sa säkert hundra gånger att han var liten,Naw men han är jätte liten och så gullig. DEt har ni gjort bra ;)
Tack för en trevlig dag,alltid lika skoj o träffas. Nästa gång ska vi köra rally in city med vagnarna eller hur ;)



Lille Bebis Lucas,helt underbar.

Nä nu är det dax för prinsessan att nanna kudden.
natti natti


Trevligt Trevligt

Oj oj oj,vad de har blivit mycket snack idag så man nästan fått kreamp i munnen haha. Har nömligen ahft elitabeth  och barnen på besök idag. Först så åt vi frukost sen nör den lille sov och thile sov och jonatan satt och kollade på film så passade jag på att klippa henne. Det blev så snyggt. Efter de så bkev det fika med kakor o kaffe. Och en massa prat blev det hela dagen. Det är alltid så trevligt när man träffar dom.

Mikko har varit hemma idag,han vhar varit på ärende sp som stunder han varit hemma har varit skönt och roligt. Jag älskar honom så mycket. E så glad att jag träffade honom och att vi fick vår älskade lilla thilde!

I morgon kommer entligen den efterlängtade dagen då vi ska träffa nathali och deras bebis Licas. Det ska bli roligt, att få träffa dom :)

NU är thilde mamma sugen så får ta henne nu!
Skriver kanske mer sen vem vet ;)


Måndag

Fy va trött jag e nu klockan är elva och mitt huvud det bara bankar,riktigt jobbigt e de. Så,så fort jag har skrivit klart här så är det sängen som kallar.

Igår var vi hemma hos mamma och pappa, där åt vi taco haha andra dagen i rad,men gott var det. Och caroline o johan kom oxå dit för dom skulle kolla på fotboll som gick på tv. Men de e inget som intreserar mig så mycket men var social ändå. Mamma hade gjort faslagsbullar och det älskade ju min lilla snuttan. Hon fick grädde på en tallrik och åt de,men tror ni att det räckte för lilla damen,nä de gjorde det inte utan sen gick hon till morfar och åt upp all hans grädde som han hade på sin bulle. Hon hade grädde e hela huvudet när hon var klar men hon bara skattade.
tack för en trevlig söndag kväll.

Idag har vi varit hos calinen för jag skulle klippa johans kompis och hans flickvän. Det tog tid för hon ändrade sig många gånger men till slut blev det riktigt bra hon hon passade skit bra i den frisyren. SEn var det nästa man till rakning. från att ha haft samma frisyr i 5 år,rätt så långt hår,till en "ruffsig" frisyr. DEt var en stor förändring!
NU ligger säkert thilde o drömmer om kakor som calinen hade hemma för hon åt så många,ett riktigt kakmånster e hon. Så Thilde tackar för alla kakorna!

Nä nu ska jag o älsklingen gåo lägga oss!
God natt och sov gott!

Gårdagen

Igår kom ju vesa med familj till oss, vi åt taco o hade jätte trevligt. Bebisen hade blivit så stor sen sist jag träffade honom. Och han är så himla go,han skrattar redan,ja inte så man hör de men han får värsta smilet bara man tittar på honom. Kommer bild senare.



No Name,som vi kallar honom har fortfarande inte fått något namn än men han är lika go ändå :)


Och thilde var så söt i sin pippa klänning,och självklart hade hon pippilotter i håret,haha, det kommer jag köra nu jätte mycke för hon är så himla söt i de.



Min alldeles egna lilla pippi långstrump sitter och sjunger för oss ;)


Just nu är jag och Thilde hemma hos mamma och pappa för mikko o vesa är hemma och bygger klart dörrarna som dom började med igår. och då tyckte jag att vi kunde åka till mamma o hälsa på när mikko har saker att göra. Jag menare lika bra o sitta i vara social här än o bara sitta hemma och uggla :)
Jag känner mig så handikappad utan min mobil,glömde den nämligen hemma på älsklingens kontor, så störigt. Så vi får se om det är någon som skickar till mig.

NU ska jag o små syrrorna sjunga disney sing star!
Hej så LOOOng!

RSS 2.0