Mors Dag!

Grattis mamma på mors dag. Hoppas du hade en mysig dag ute i solen o blev glad för presenten :)

Själv fick jag en runda till sko punkten o fick två par skor, tack mina älsklingar. Mikko vet att skor alltil går hem hos mig haha. Så thilde fick ett par jätte fina sandaler, mikko köpte ett par dojjor o alex fick ett par slip in o ett par sandaler han men. Efter de så åkte vi inom toys u rus, hur man nu stavar de o dom fick några saker. Gjorde värsta klippet till loppan, ett nalle puh hus, som i vanliga fall kostade 599kr men som dom sålde ut för 100 kr så klart hon skulle få ett sånt. Det var i för sig för 3 år men man skulle tro hon är äldre än vad hon, hon visste precis var alla saler o så skulle vara, inga problem för henne inte. Sen fick hon ett keyboard och en keps. Alex fick fingerbords, de e skeetbord fast man kör med fingarna så dom är väldigt små o två tv spel.

Igår kom mikko hem med en liten pool som thilde kunde bada i, ja alex oxå, så i morse blåste han upp den o gissa vem som var först i o badade, jo hilde pilde. Trodde hon skulle vara lite rädd men ikke, hon dök, låg på magen o simmade o hoppade runt som fisken i vattnet. Har säkert badat tre fyra gånger idag.

Nu har mamma o pappa varit o hämtat hjärtat för jag o mikko ska iväg i morgon, så mamma tog ledigt från jobb i morgon, jätte snällt av henne. Så hon ska nanna där i natt, saknar redan henne något enormt men hon älskar o vara hos mormor o morfar.

Ha en fortsatt trevlig söndag kväll!


Lördag

Just nu så sitter jag  o fiseloppan på att nathali o bebis lucas ska komma, vi ska fika lite, som vanligt haha, o bara umgås. Sen får vi se vad som händer, man vet ju aldrig vad som händer när de gäller oss ;)

Alex ska på kalas kl 14, sen efter de e slut så ska hela familjen åka på kalas till mikkos morbror som har fyllt år, o då får man träffa folk man aldirg har träffat för utan bara hört namnen så de ska bli skoj.

Igår fick vi mycke gjort i trädgården, ja båten står fortfarande kvar o tar plats men så småningom ska den i vattnet o då får vi helt plötsligt en större trädgård o skönt ska de bli. den e ju inte så stor men för var liten bit vi kan få fram bli vi glada :)

Nä nu ska jag se vad min sessa gör, hon smet ut nu så ingen buseman kommer o tar henne haha!
Skämt o sido haha!

Ha en trevlig helg
Ciao

God morgon!

God Morgon, God Morgon, Hör hur fåglar sjunger glatt, God Morgon, God Morgon, i kör!

Men de var inget fågel  kvitt som jag fick höra när jag vaknade,utan snarkningar men då vet man ju att en av oss sover gott i alla fall, haha!

Idag är jag verkligen uppe med tuppen, vaknade halv sex för thilde hade en mardröm så jag tog upp henne sen somnade hon direkt mellan mig o mitt hjärta. Det var nog trygghet hon ville ha vår sessa.
Jag skickade till mamma om hon var vaken o klart hon var, hade nog kört pappa till jobb, så vi smsade lite sen så gick jag upp. Klar vaken o kan ju inte bara ligga där, så jag bäddade ner stumpan o än ligger hon o sussar söt :)


Sen vid nio kommer nathali o ska lämna bebis lucas här en stund, hon ska nämligen göra sina naglar fina till sin student. Så  bebis lucas ska vara här under tiden, ska bli mysigt för han e ju så himla go, o thilde e helt förälskad i honom. O vad gör man inte för sina vänner :)

Efter de ska vi stäffa jonna o liam, tror de blir en runda i staden, men vi får se. Ska handla lite saker idag, så de hade varit bra om vi hade åkt ner där, jonna o nathali e inte omöjliga när det gäller affärer, e som jag haha!

Nä nu ska jag gå o borsta mina bissingar o diska innan hilde pilde vaknar :)
Have a nice day!

Söndag

Då var det söndag idag, vad mer kan man säga om en söndag mer än att söndagar e den tråkigatse dagen på hela veckan. Men man kan inte ha skoj alltid, sägs de.

Det har inte hänt så mycket på sista tiden så har inte haft något o skriva om precis.

Igår kom madde padde hit o gissa vem som blev glad över o se henne, ingen mindre än hilde pilde haha.
Hon skulle sova här och vi skulle äta taco,som e så super duper gott, kolla på film o äta en massa godis. Mikko o madde tvingade mig o kolla på två stycken skräckfilmer, o jag hatar verkligen o då menar jag VERKLIGEN såna läskiga filmer. Men vad gör man inte för dom man älskar haha, då det blev en som hette dark whater o sen blev de barnhemmet. Den första var inte så läskig men barnhemmet skulle jag aldrig få för mig att titta på. O madde hon e helt galen hon älskar o kolla på skräckisar, hon kan sitta själv o kolla på dom, sjukt.
Men jag måste erkänna en sak,den var inte så läskig som alla har gått o sagt att den var, tyckte nästan den var lite fin, fint slut i alla fall!

Just nu så ligger min älskade lilla thilde o sover en stund o mikko min älskling e ute o fixar med jobbe saker till i morgon o jag bara sitter här i latar mig. Smsa lite med nathali innan oxå, vi ska leka nångon gång i veckan har vi bestämt o de måste vi göra, eller hur ;)

Längtar tills allt e som de ska, o tills allt e över!

Ha en fortsatt trevlig söndag, försök i alla fall!




En gammal bild men så ser min kladd thilde ut när hon äter något gott :)

Söndag

Då var denna helgen oxå över, dagarna bara försvinner. Man hinner inte stiga upp förrän man ska gå o lägga sig igen. Men sånt e ju livet :)

Igår så passade jag godingen liam, för jonna skulle gå ut med några kompisar, han var så snäll o vi hade de jätte mysigt. Han sov nästan hela tiden, åt lite o somnade om igen. Man hade nästan glömt bort hur mysigt o helt underbart de e o ha såna små bebisar. Thilde blev helt glad när han kom, hon skulle pussa o krama o ge nappen, han var som en levande docka för henne. Hade hon fått så hade hon haft honom i sin vagn o gått runt med honom där. Min lilla älskling kommer bli världens bästa storasyster o kusin ;)


Idag har jag hjälpt mikko med o måla lite, så de har inte hänt så mycke.

Tack mamma o pappa för ni kunde ha Thilde en stund :)

Innan Thilde kom hem idag så ringde hon till mig, så frågade jag henne om hon skulle komma hem till mamma o då sa hon nä, så jag frågade henne en gång till o så sa hon nä igen. Varje gång jag frågade så sa hon nä, hon e för rolig lilla fiseloppan!

Rätt låt vann Eurovison, helt underbar låt, sjukt bra var den. Satte sig direkt i huvudet så nu går man o nynnar på de hela tiden!

Ha en fortsatt trevlig kväll!


Längeseeen!

Nu var det ett bra tag sen jag skrev, de e för det har hänt en massa saker som inte fick hända men de gjorde de ändå. Känns väl bättre när allt e över få jag hoppas för nu är alt bara skit!

Vår tvättmaskin började läcka vatten förra veckan så har inte kunnat tvätta förrän nu så nu finns här bärg men bara tvätt,både rent o skitit igen roligt alls men nu kan vi tvätta i alla fall.

Idag ska jag o min älskade thilde med mamma o calinen en runda till stan, har inte varit någonstans på hur länge som helst så de ska bli skönt.

Nä nu ska vi gå ut lite, det är ju så fint o skönt väder så man får passa på o vara ute medan man kan.

Ha en bra o solig dag :)


Vi tänker på er allihopa!
och hoppas på ett mirakel!


Onsdag

Just nu så sitter jag bara här o kollar runt lite, på allt möjligt. Thilde ligger o sover sen en timme tillbaka så hon vaknar väl snart o då har man någon buse att busa med, och som man aldrig får tråkigt med. Jag älskar henne överallt annat,hon e helt underbar min lilla busan!

Ja de var som jag trodde, det var sant.
Herregud säger jag bara, hur ska detta sluta!

Vet inte vad jag mer ska skriva finns inte så mycke o berätta har inte hänt så mycke, inte som man kan skriva här i allafall :)

Om man pratar om trollen, älsklingen vaknade nu.
Hej sves!

.......

Det är något som inte stämmer, kan de vara så eller e de något annat.
Börjar faktiskt undra! 

Kanske e så, kanske inte!

Hoppas det löser sig!

Måndag

Vilken helg de har varit. Vi skulle ha flyttat båten i lördes men det blev inte av för att mikko fick ett jobb som skulle vara klart i helgen. Så jag har hjälpt honom hela helgen, alex har varit hos sin farmor o hos en kompis så har loppan varit hos mormor o morfar så har vi jobbat.
Bebis Lucas döptes i lördes så det var synd vi inte kunde komma,men han får ha sin present en annan dag :)

Jag älskar min mikko så mycket,tack för att du finns här för mig!

RSS 2.0