Utmaningen

Min bästaste bästa vän untamar mig i en utmaning,där man ska skriva 7 hemligheter om sig själv,oj oj oj säger jag bara ;) Men här kommer dom i alla fall:


1. Jag är så fruktansvärt mörkrädd,jag kan inte ens gå ner på vår egen nedanvåning om det är mörkt där. Om jag är tvungen att gå ner så springer jag upp för trapporna det fortaste jag bara kan.

2. Jag hatar verkligen spindlar. Ser jag en så skriker jag och springer iväg. Bara jag tänker på dom så rysser jag i hela kroppen.

3. Någon av det västa jag vet är skäckfilmer. Om jag har sett någon sån film så inbillar jag mig en massa saker både efteråt och långt efter. Så vill jag att Älsklingen ska hålla om mig när vi ska sova :)

4. Jag har svårt att säga nej till vissa personer fast jag egentligen inte vill. Har nästan alltid varit sån person men har börjat ändra mig lite nu efter Thilde föddes.

5. Jag vill så himla mycket ha en liten till. Men självklart ska vi vänta ett tag till men det är svårt ;)

6. Efter Thilde föddes har jag blivit lite om man ska kalla de pedant,jag vill alltid att det ska vara frächt och fin hemma så jag städar så gott som varje dag. Skojar inte, dammsugar typ varje dag!

7. Jag bara älskar o ha mycket smör på mackan,kvittar om de e sånt pålägg som man kan ha utan smör,har jag smör under. Något som är så himla gott är rostad macka med mycket smör och nutella på,så smälter de ihopa och det e såååå gott,MUMS!


Ja där fick ni 7 stycken sanningar om mig. Och nu utmanar jag Nathalim och min kusin Manne.
Lycka till! :)

Kommentarer
Postat av: Majsan

Skall ta tag i den där utmaningen när jag kommer hem tror jag.....=)

Ha en toppenhelg vännen...

Kram

2009-03-06 @ 18:45:53
URL: http://loppansdittochdatt.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag älskar också mycket smör på mackan :P de e mumsigt det, inte så nyttigt kanske men gott!! :D love you

2009-03-07 @ 16:53:02
URL: http://sofiaingvarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0