Vatten djur

Vi var ju o badade idag och det gick jätte bra. Lucas tyckte det var så mysigt o skönt i de varma vattnet och man såg de på honom att han rikigt njöt o vara där. Och thilde den lilla guppy fisken trodde hon kunde simma o börkjade spralla med benen. Hon dök två gånger och tyckte det var jätte kul. Ja lucas dök också men efter de doppen tyckte han inte alls om att bada mer utan protesterade med att gnälla.
Sen får vi ju inte glöma o berätta att lucas skrattade riktigt fört första gången idag,det lät dom ett hi bara,men så gulligt,lilla snutte plutten. O han luktar så gott :)

Tack för en mysig dag mina godingar ;)

Thilde har varit med om mycke i dag,först fick hon vatten i fel hals och kräktes. Sen i omklädningsrummet så var där en liten pojke som lekte med nycklarna som satt i skåpen och thilde var ju också nyfiken på dom så råkade han slå upp et dörr mitt i huvudet på henne. Efter de så åkte vi till mac donalds o åt,thilde gick i sin egen lilla värld och så kommer det en annan pojke som kunde vara två år o mycket större än vad thilde e. Men så springer han emot henne och vi ser inte de och ska krama henne o bara välter thilde så hon trillar baklänges och hans mamma kommer och skulle ta honom o välter ut alls sin dricka på golvet. Vilket kaos det blev! men det gick bra till slut.

Nu ska jag natta gumman!
God natt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0