Hemma :)

Då var man hemma efter en helt underbar liten semester o Blekinge med familjen. Stugan var jätte fin o låg uppe på en kulle så man såg sjön. Malin fick uppgiften att ha hand om kaminen, tända den o hålla igång den o hon var faktiskt duktig. Stugan var på ca 50 km o vi var åtta personer, egentligen 9 men lille noa tar inte så stor plats när vi skulle sova. Jag och mamma satt o garva när vi kom fram när vi fick se den lille stugan den såg mindre ut än vad den var o alla vi skulle få plats i den. Men det gick hur bra som helst.

Malin o madde sov i en våningsäng, calinen o johan sov i en bäddsoffa i tv rummet, jag, mamma o thilde sov i en bäddsoffa precis vid kaminen så vi hade varmt o skönt. Och pappa fick ligga på en luftmadrass, det gick bra men gud va vi skrattade åt honom haha.

Vi gjorde inte så mycket, men det var så skönt att inte göra något. Vi satt för det mesta o bara umgicks o målade i en målarbok som mamma hade köpt med sig. När vi var små så hade vi alltid vars en målarbok o pennor när vi åkte på semester så mamma hade de med sig för skojs skull. Men det var uppskattat av oss alla. Vi åkte o tittade runt lite i dom få affärer de fanns i olofström oxå.

Men det roligaste av allt var att toalett o dusch fanns ju i ett annat hus så man fick springa ut om man skulle på toa. Men nu kommer vi till de roligaste att toaletten var väldigt speciell, det var så att innan man kunde göra sina saker så skulle man sätta i något som liknade en melitta påse, hur de nu stavas, men i alla fall så när man gjort sitt så skulle man trycka på en knapp sen o så brann de du har gjort upp. Så det var jätte jobbigt om du var riktigt nödig o stå o fiffla med o sätta den rätt så den inte fastnade.
Sen var det så läskigt o springa ut där själv när det blev mörkt så vi sprang alltid två stycken,  när vi skulle gå på toa på natten så betämde vi alltid när vi skulle springa ut där haha. Men roligt hade vi :)

Tack för en mysig o härlig liten mini semster allihopa :)

Har bilder oxå men dom kommer kanske senare idag el i morgon.
Annars så händer det inte så mycket idag, ska ha en mysig hemma dag med thilde, tvätta lite o plocka undan o så.

Tjingeling for now :)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Guud va mysigt det låter! Låter verkligen som en toppen helg!

2009-11-04 @ 10:48:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0